Jump to content
prikull

paar kysimust...

Recommended Posts

Tahtsin kysida kas see et ma suitsetan takistab keha arengut ka kuidagi v6i kas t2nu sellele on areng aeglasem jõusaalis? loodan et saate kysimusest aru :unsure: ...

ja veel seda ka et kas sellel on mingi vahe ka kui söön maitsestamata kohupiima asemel mingit maitsega kohupiima n2itex kakao oma sest mulle liccalt ei l2he see maitsestamata sisse..palun vastake kui oskate.. tänud ette..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

suitsetamine mõjub vereringele miskit moodi ja takistab hapniku pääsu lihastesse ja seega lihas ei saa piisavalt hapnikku ja ei arene ka nii hästi ning see pärsib ka lihasvastupidavust jne. keegi tark rääkis igatahes midagi sellist,loodan et väga puusse ei pand :unsure:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Suitsetamine pidi pidurdama keha arenguprotsessi.

Ja kohupiima puhul maitse mingit toimet ei määra.

Jälgi ikka andmeid mis pakendil kirjas. (Kuigi erinevatel maitsetel peaksid need vist suht sarnased olema)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tubakas sisaldab nikotiini, mis ahenda ehk tõmbab kokku veresooni ja see on hoopis vastupidine efekt sellele, mida jõusaali meestel ja muudel sportlastel vaja läheb. + tõrv kopsudes ei aita ka teps mitte treeningutele kaasa. tähendab ei mõju hästi. ma ise teen nädalavahetustel 1-2 korda vesipiipu kuid trennipäevadel kindlalt mitte. vesipiibu eeliseks ongi see, et tõrv ja tahm ei jõua kopsudeni ja nikotiini sisaldab ka vähe.

maitsestamata kohupiimas on natuke vähem süsivesikuid lihtsalt kui nt. vanilli maitsega või rosinatega kohupiimas. ise tarbin väherasvast rosinatega kohupiima kuna see on mulle väga vastuvõetava maitsega ja sisaldab ka valku piisavalt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
vesipiibu eeliseks ongi see, et tõrv ja tahm ei jõua kopsudeni ja nikotiini sisaldab ka vähe.

Tegelikult vesipiip ei ole nii kahjutu nagu paistab. Vesi küll püüab enamuse tõrvast kinni, kuid arvestades kogust mis poole tunni jooksul sisse imed on see siiski väga kahjulik. Nikotiini sisaldab vesipiibu tubakas täpselt sama palju kui keskmise kangusega sigarett (0.5 grammi).

Btw mustamee tubakas on kõige kangem mis Eestis saadaval on. Seal on küll pakil 0.5 mg nikotiini kirjas, kuid ega tegelikult on see märksa kallim. Seepärast ei ole seda tavaliselt poodides riiulitel näha, leti alt võib leida.B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kuuleks ma sellist juttu oma suitsus6ltlastest semude k2est, see oleks vast yllatus. hea et on ikka inimesi kes leiab midagi mille nimel ebatervislikud kombed maha j2tta. way to go!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×