helenhi 90 Report post Posted December 22, 2016 17 minutes ago, Nony ütles: Munakollased sobivad suurepäraselt juuksemaskiks Siis peaks iga päev vist juuksemaski tegema nende kogustega . Share this post Link to post Share on other sites
MaPo 26 Report post Posted December 23, 2016 On 15.12.2016 at 16:07, Helena Mang ütles: kusjuures kodukal hoopis teine rasva sisaldus, saa siis aru.... Karp, mille ma ostsin hiljuti, kandis etiketti, millel oli rasva 7 g 100 kohta. Ma küll ei omistaks sellele nii suurt tähtsust, vahed ei ole suured, kuna konkreetne toiduaine käib reeglina inimestel millegi peale/kõrvale ja kogus väike. Mina sõin küll karbi korraga lusikaga tühjaks. Asjaolu, et tootja nii muuseas enda toodete andmetega käitub, on minu jaoks ainsaks probleemiks käesoleval juhul. Share this post Link to post Share on other sites
MaPo 26 Report post Posted December 23, 2016 On 22.12.2016 at 15:06, lkv ütles: sööge talumune ja saate õigest maitsest aru. http://www.fooddialogues.com/headlines/food-choices-and-prices/the-truth-about-eggs-–-6-facts-about-egg-nutrition-and-labeling?platform=hootsuite Share this post Link to post Share on other sites
greetes 0 Report post Posted December 26, 2016 Huvitav leid Tallinna kaubamaja toidumaailmast. Võrreldes Põltsamaa suhkrurohkete mahladega on "lurr", kuid tegelikult maitseb hästi. Share this post Link to post Share on other sites
Reinart 500 Report post Posted December 27, 2016 Ei ole just parimate makrodega toode aga ütleme nii, et ta on oma kaloreid väärt Maitseb hästi ja valmib kiirelt. Share this post Link to post Share on other sites
Kapten 24 Report post Posted December 27, 2016 Head isu! Share this post Link to post Share on other sites
Reinart 500 Report post Posted December 28, 2016 Tegemist on päris vana tootega. Äkki veel keegi ei tea... Maitse on normaalne. Arvestades seda, et rasva kõigest 3%. Klassikalise provansaaliga ei saa muidugi võrrelda. Provansaalis on siiski rasv 50%. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nony 6 Report post Posted December 30, 2016 Kas nüüd just põnev leid, aga minu jaoks korralik nostalgialaks, mida juba aastaid tootmisse tagasi olen oodanud. Dieettoode just ei ole, aga vahel võib Share this post Link to post Share on other sites
helenhi 90 Report post Posted December 30, 2016 7 tundi tagasi, Nony ütles: Kas nüüd just põnev leid, aga minu jaoks korralik nostalgialaks, mida juba aastaid tootmisse tagasi olen oodanud. Dieettoode just ei ole, aga vahel võib Veidi parem alternatiiv, Cavalieri tume mocha shokolaad, ilma suhkruta, lisatud steviat. 100g kohta 490 kcal: 21,4 g süsivesik 40,7 g rasv 6,9 g valk 3 Share this post Link to post Share on other sites
Helena Mang 249 Report post Posted January 1, 2017 Filmi kõrvale 2 Share this post Link to post Share on other sites
Reinart 500 Report post Posted January 2, 2017 Jõulud/Pühad möödas aga sülti võib koguaeg süüa 1 Share this post Link to post Share on other sites
LiisA-L 9 Report post Posted January 2, 2017 On 30.12.2016 at 22:40, helenhi ütles: Veidi parem alternatiiv, Cavalieri tume mocha shokolaad, ilma suhkruta, lisatud steviat. 100g kohta 490 kcal: 21,4 g süsivesik 40,7 g rasv 6,9 g valk Kust seda steviaga šokolaadi küll osta saaks? Share this post Link to post Share on other sites
LiisA-L 9 Report post Posted January 2, 2017 Kohe peaksid müügile tulema Valio profeel jogurtid. Kes juba kuskil näeb, andku teada! http://www.valio.ee/et/tooted/jogurtid/valio-profeel-proteiinijogurtid/valio-profeel-karamellimaitseline-proteiinijogurt-200g 1 Share this post Link to post Share on other sites
helenhi 90 Report post Posted January 2, 2017 2 tundi tagasi, LiisA-L ütles: Kohe peaksid müügile tulema Valio profeel jogurtid. Kes juba kuskil näeb, andku teada! http://www.valio.ee/et/tooted/jogurtid/valio-profeel-proteiinijogurtid/valio-profeel-karamellimaitseline-proteiinijogurt-200g Selveris olemas! Share this post Link to post Share on other sites
helenhi 90 Report post Posted January 2, 2017 (edited) 3 tundi tagasi, LiisA-L ütles: Steviaga erinevaid tumedaid shokolaade müügil näiteks Solarise keskuses, seal tavaline 85% ja marjatükkidega, aga selle konkreetse kohvitäidisega leidsin Tallinki laevalt, niiet suhteliselt defitsiitne kaup vist, aga äkki leidub ka mõnes poes. Kodus paar on neid, tükkide kaupa saan jagada . Edited January 2, 2017 by helenhi Share this post Link to post Share on other sites
Reinart 500 Report post Posted January 5, 2017 Kui keegi tahab McDonaldsi burgeri maitset, siis palun Makrod ka päris head, võrreldes enamuste sinepitega. Rimis on raudselt. Mujalt pole vaadanud. 100g- Kaloreid 96 Kcal, Rasva 5.8 g, Valku 5 g, Süsivesikuid 4.2 g, Kiudaineid 3.7 g 3 Share this post Link to post Share on other sites
Eleri 153 Report post Posted January 7, 2017 Midagi laiskvorstidele ja kiirpudru fännidele - Maximast (variante oli veel) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Reinart 500 Report post Posted January 9, 2017 Lasnamäe XXX Maxima 0 kalori joogid Ütlen ausalt, et Cola polnud suurem asi. Jäätee oli täitsa ok Share this post Link to post Share on other sites
Reinart 500 Report post Posted January 10, 2017 Haabersti Rimi. Hea puhas maitse. Makrod samuti super! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Reinart 500 Report post Posted January 11, 2017 Stockmann üllatas. Mujal näinud ei ole. Mulle väga maitses, aga samas on vähe asju mis mulle ei maitse 1 Share this post Link to post Share on other sites
Helena Mang 249 Report post Posted January 11, 2017 Veel midagi süldisõpradele 2 Share this post Link to post Share on other sites
Reinart 500 Report post Posted January 12, 2017 Jällegi super makrod Haabersti Rimi 1 Share this post Link to post Share on other sites
Reinart 500 Report post Posted January 13, 2017 Tegin eile õhtul Kui lambaliha meeldib, siis julgen soovitada. Mulle väga maitses! 2 Share this post Link to post Share on other sites
-Egert 22 Report post Posted January 14, 2017 Väga hea maitsega. Hea valguallikas. Vaid 1.69.- pakk. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Reinart 500 Report post Posted January 16, 2017 Nõmme turult ... Päris mõistlik ja vägaväga hea maitsega 2 Share this post Link to post Share on other sites