Robecc1 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 23, 2016 Vajaks abi veidike Kavas on suurendada massi, aga kumba oleks targem teha, kas teha trenni suuremate raskustega ning vähem kordusi või väiksemate raskustega ja rohkem kordusi? Tänud kõigile kes viitsivad vastata Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Angelo 51 Teavita postitusest Postitas Juuni 24, 2016 Kui tehnikat suudad hoida ja ilma steroiditeta siis suurtemate raskustega ja vähem kordusi. Mitte, et nüüd igavesti aga enamjaolt võiks küll. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SiimMe 5 Teavita postitusest Postitas Juuni 24, 2016 Kui tahad suureks jõmmiks saada, siis tasub sul mingit powerliftingu kava jälgida suured raskused ja vähe kordusi. Loe seda saad targemaks: http://stronglifts.com/5x5/ Toitumine on väga tähtis, seda pead jälgima, et liiga paksuks ei lähe. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SKG 98 Teavita postitusest Postitas Juuli 1, 2016 (muudetud) On 6/23/2016 at 2:12 PM, Robecc1 said: Vajaks abi veidike Kavas on suurendada massi, aga kumba oleks targem teha, kas teha trenni suuremate raskustega ning vähem kordusi või väiksemate raskustega ja rohkem kordusi? Tänud kõigile kes viitsivad vastata Mõlemad toimivad. Võid ju kombineerida. Ise teen seda väga tihti. Mõnikord 6-sed seeriad. Mõnikord 15-sed seeriad. Mõnikord midagi vahepealset 8-12. Vastavalt enesetundele. Muudetud Juuli 1, 2016 kasutaja SKG poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Joj Keek 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 27, 2016 Ma soovitan ka loomi süüa. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
taisto234 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 27, 2016 9 minutes ago, Joj Keek ütles: Ma soovitan ka loomi süüa. Looma ja linnuliha on parim ausaltöeldes, aga kui nälja all kannatad siis võib ka saepuru taignasse raputada. Nii tegid muistsed eestlased ikalduse ajal. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Joj Keek 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 27, 2016 38 minutes ago, taisto234 said: Looma ja linnuliha on parim ausaltöeldes, aga kui nälja all kannatad siis võib ka saepuru taignasse raputada. Nii tegid muistsed eestlased ikalduse ajal. Kõlab huvitavalt. Ma olen sellest kuulnud. Mul ühe tuttava vanaisa saagis toole pooleks ning tema vanaema pani puru igalepoole sisse ja siis läks maitsev looming peerutulele. Kuid mitte liiga lähedale, sest päts võis süttida. Aga jah, mitu tooli sai niimoodi ära söödud lõpuks, kuulsin. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides