Jump to content
Ssnozzz

Kanafilee

Recommended Posts

Teretere :) Kuna koolis söök mõttetu siis olen viimase nädala endale kanafileed ja riisi/tatart kaasa teinud :) sama hinna eest saab kõvast rohkem ja paremat sööki :) Kuid oleks soov saada teada Teie retsepte kanafileega, et oleks ikka tervislik.

Praegu olen ise praadinud lihtsalt pannil tambitud fileed, kuid veits kuivavõitu jääb ning pannil täidetud fileed teinud ( sisse juust + murulauk).

Oskate soovitada miskit head?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Santa Maria marinaad link (nt "sweet chilli" või "garlic" on parimad) + ~600g kanafileed tükkideks lõigatuna.

Lased külmkapis marinaadis seista ja siis küpsetad ahjus fooliumiga kaetuna kuskil 28min (kontrolli nt 25 minuti juures juba).

Ise olen pannil praadimisest täiesti loobunud, ahjus marinaadis küpsetatuga ei anna lihtsalt võrrelda.

 

Marinaadi makrodesse ise ei arvesta, kuna pärast valan selle ära. (Kana imab veidi sisse aga ei muretse selle pärast väga). Marinaadi võib ka muidugi hiljem kastmena kasutada.

Muudetud kasutaja Henrikix poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina teen sellist kana, et võtab magusaisu ka ära, kuigi suhkrut ei ole lisatud :D Retsept siis järgmine: Vaja läheb apelsini, mett, sinepit ja kanafileed. Kana tuleb lõigata tükkideks. Valmistada marinaad, kuhu kuuluvad ühe apelsini koor, üks spl mett ja kaks spl teralist sinepit. Maitse järgi soola ja pipart. Kanatükid jätta paariks tunniks marinaadiga külmkappi. Seejärel võta kana marinaadist välja ja pane umbes 20-minutiks ahju. 

 

Teine retsept on kana sinepi ja juustuga. Sega kokku 1-2 spl sinepit ja veidi riivjuustu, lisa ka tilk piima, soola ja pipart. Saadud kaste pane tükeldatud kanale peale ja seejärel 20-minutiks ahju. Kui kasutada Juku juustu, saab väga valgurikka kana..

 

Kui vajalikke komponente pole, siis muna ja täisterajahu ikka on, seega saab kana paneerida..

 

Ja siis katsetasin veel sellist retsepti: http://retseptid.err.ee/K%C3%B6%C3%B6gikodanikud/703baa37-7871-42df-894f-21d7cd46b7ff Kellele India toidud meeldivad, siis kindlasti soovitan! Parajalt vürtsikas, sobib hästi riisiga.. :)

 

Ei kujuta ettegi, et suudaks lihtsalt praetud kanafileed enam süüa :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×