Jump to content
Katzzzz

Toitumine&Kodus treenimine

Recommended Posts

Tere!

Mul oleks küsimus toitumise kohta. Eesmärk on kaalust alla võtta ja samas saada ka keha vormi!
Soovin end seekord rohkem motiveerida ja saada treeningu ja toitumise paika.

Varem ma ei jälginud väga toitumist ja selleks ka pole kaal langenud. Hetke kaal on 65kg kuid eemärk oleks tagasi saada 57kg. Viimati kaalusin suvel 57kg, siis oli ka liikumist rohkem ja sõin värskeid asju rohkem.

Meeldib kodus treenida väga, tehes youtube harjutusi(Lisasin alla 2 uut lemmikut), eile alustasin nendega ja täna lihased valusad. Meeldib ka jooksmas ja jalutamas käia väga kuid kuna hetkel on paks lumi maas ja on libe siis pean jooksmisest loobuma kuna puudub vajalik varustus ja eelistan toas treenida hetkel. Kuid jalutamas hakkan käima õhtuti.

1.

2.



Kuidas toitumine õige oleks? Söön tavaliselt kella 10 ajal putru seemnete ja mustikatega,must kohv ja üks mitmevilja rõst sai kanasingi ja kurgiga. Nädalas teen ka paar korda omletti koos köögiviljadega, kõrvale u 90g hapukoorega kodujuustu ( kas peaks eelmistama ilma hapukooreta kodujuustu?? )

Kella 13 või 14 ajal alustan siis treenimisega. Kas tuleks ennem treeningut veel midagi süüa või süüa alles pärast trenni?

Õhtusöögiga on samuti probleeme, milliseid sööke oleks kasulik süüa õhtu poole?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Toitumisel uurida ja lugeda (materjali leidub nii raamatukogudes kui ka netis ohtralt) ning paika panna kaloraaž, makro- ja mikrotoitained (vastavalt vajadustele + eesmärke arvestades). Vajadusel saab alustuseks tellida toitumiskava, kui toitumine väga sassis. Toitumiskava tegijaid palju, eks peab ise omale sobivaima variandi leidma, üks võimalus tellida kava siit: http://www.fitness.ee/veebitreener

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See kükikava on päris tore. Kuid need kõhulihaste harjutused küll sulle sixpacki ei anna. Mitte ükski kõhulihaste eraldi treenimine ei anna. Kahtlemata on need harjutused head kerelihaste arendamiseks, mis on tasakaalu ja lülisamba hea tervise jaoks väga vajalikud. Kuid - sixpacki nendega ei saa. Sixpack tuleb välja ikkagi toitumisega. Kui vähegi võimalik, pigem ikka jookse õhtuti paar kilomeetritki. Ei ole tegelikult mingit varustust vaja ja sel aastal ei ole libedust nagu mõnel aastal, kus klaasjää läigib. Jalutamine on lihtsalt nii nutune kaloripõletamise suhtes - 1km enegriakulu lisaks baasainevahetusele on vaid 0,5*kehakaal/1km. Ehk sa kulutad tunnis isegi tempokalt kõndida vehkides vaid 0,5*63*6=180kcal. Vaevalt, et sul õhtuti tunde aega ja tahtmist ringi trampida on. Sörkida saab edukalt täiesti tavaliste riietega ja jalanõudega (kui ei ole just kontsakingad).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×