Jump to content
Snoopie

Konstruktiivset tagasisidet kavale

Recommended Posts

Tervist, tahaks kuulda mida teadjamad praegusest kavast arvavad. Püüan kava läbi teha vähemalt 2. korda nädalas - see tähendab 2 trenni 1 puhkus ja nii edasi. Kas näitajate parandamiseks võiks teha iga teise trenni 60-80% maksimumist ja rohkem kordusi ning vice versa. Eesmärk oleks rohkem rinnalt suruda, lõuatõmbeid pealthaardes jõuda (mis üldse ei arene, jõutõmbest vast?) ning muude baasharjutuste jõunäitajate parendamine. See kükk, raisk, tõmbab alati nii rihmale arvestades kus ta paikneb kavas tol päeval.

Päevade arvestuses on silmas peetud trennis viibitud päevi. Vahepeal tuli kuu ajane paus sisse tänu põskkoopapõletikule, aga näitajad väga ei langenud. Eks väikese piduri pani peale.

Alustasin kavaga novembri algul.

Pikkus: 175cm

Kaal: 70 (Nüüd 74,1kg)

Vanus: 25

Kava: http://i.imgur.com/bqy4UHK.jpg

Muudetud kasutaja Snoopie poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eesmärk oleks rohkem rinnalt suruda, lõuatõmbeid pealthaardes jõuda (mis üldse ei arene, jõutõmbest vast?) ning muude baasharjutuste jõunäitajate parendamine. See kükk, raisk, tõmbab alati nii rihmale arvestades kus ta paikneb kavas tol päeval.

Et sa tundud algaja,siis ehk pisut tuleb ka sellise kompotiga siia-sinna juurde,aga puhtalt jõunäitajate parandamiseks on kõvasti paremaid variante.Reaalsuses on see paras pudru-kapsad.Kükk näiteks tõmbab ilmselgelt rihmaks kui teda päeva lõppu teha ja horisontaalses surumises on loogiline,et käsi väriseb kui eelnevalt kaldega surumisega kurnata jne.Küki puhul sul seal eelnevalt isegi igasugune pudipadi nagu alaselg,biits.....jalapressiga ka tõmbad ribadeks ja siis kükk :D.Ma isiklikult teeks raskemad baasharjutused eespool.Ei veel enam,ma võtaks mingi asjalikuma kava. :) Isiklikult soovitaks "Candito linear programm" vms too nimi oli.Uuri netis ringi,asjalikke programme on tegelikult palju,pole vaja ratast leiutada. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kavas on harjutused suhtkoht korralikud, kuid järjestus peaks olema suurem lihas enne ja järjest väiksemaks. Ilmselge on see, et enne selja harjutusi biitsepsit ei treeni, muidu kannatab selg selle all, et käega tõmmata ei jõua. Jalapäeval peaks kükk üks esimesi harjutusi olema, seejärel jalapress ja siis väiksemad lihasgrupid eraldi, kuna kükk kaasab põhimõtteliselt suurema osa lihaseid töösse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×