Jump to content
Ott Kiivikas

EKFL moodustab spordimeisterlikkuse rühma!

Recommended Posts

EKFL ootab noori ja juuniore vanuses 15 - 23 aastat kandideerima spordimeistrlikkuse rühma. Eesmärk on selge suunitlusega võistlussport!

Kandideerida võivad nii tüdrukud kui poisid. Rühma hakkab juhendama kulturismilegend Indrek Otsus. Rühm hakkab treenima Tallinnas (spordiklubi koht on esialgu veel lahtime, kuid täpsustame kui rühm kokku saab). Rühma suurus 12-15 inimest. Hea kui on olemas varasem jõusaaliga tegelemise taust, eriti hea kui olete juba osalenud võistlustel (kuid ka mittevõistlemine ei ole takistuseks).

Kandideerijal palume saata enda kohta info hiljemalt 28.10.2015 Indrek Otsuse e-maili aadressile: indrekotsus@hotmail.com (palume järgmisi andmeid: ees -ja perekonnanimi, sünniaeg, isikukood, mail, telefon, treeningstaaž, millise kulturismi või fitnessialaga soovite tegelema hakata. Lisaks võimalusel pilt endast (et hinnata teie praegust sportliku vormi - võib vabalt olla telefoniga tehtud). Kui soovite võite lisada nö motivatsioonikirja, miks just teie peaksite sinna rühma koha saama. Nagu ütlesime, siis kohtade arv on piiratud!

post-22-0-36881600-1445501680_thumb.jpg

Lisaküsimuste tekkimisel võib samuti otse maestrole kirjutada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×