fitme 0 Report post Posted October 7, 2015 Head naisedJagage palun oma kogemusi koduste trennide osas (mis tarvikuid kasutate, mis kava järgi treenite, mis muljed/tulemused on, kuidas end motiveerite jne)?Viimastel kuudel olen end jõusaalis treenides avastanud 75% ajast võimlemismatil harjutusi tegemas, seega muutub pisut mõttetuks igakuine raha kulutamine millelegi, mida saan põhimõtteliselt ka kodustes tingimustes teha. Share this post Link to post Share on other sites
tomba 0 Report post Posted October 7, 2015 Kodus tekib kiusatus trenn lühemaks teha või hoopiski ära jätta. Jõusaalis oled sa sellises keskkonnas, mis sind motiveerib ja teed trenni vabatahtlikult. Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted October 7, 2015 Head naisedJagage palun oma kogemusi koduste trennide osas (mis tarvikuid kasutate, mis kava järgi treenite, mis muljed/tulemused on, kuidas end motiveerite jne)?Viimastel kuudel olen end jõusaalis treenides avastanud 75% ajast võimlemismatil harjutusi tegemas, seega muutub pisut mõttetuks igakuine raha kulutamine millelegi, mida saan põhimõtteliselt ka kodustes tingimustes teha.Lase treeneril omale jõusaali treeningkava valmistada ja mure lahendatud ju. Kui eesmärk on ikkagi areneda, siis kodus vahenditeta on see väga piiratud, sest mingi hetk ei ole enam võimalus progresseeruda. Share this post Link to post Share on other sites
fitme 0 Report post Posted October 7, 2015 Eesmärk on hoida keha vormis ja olla füüsiliselt ntukenegi aktiivne. Jõusaal on end minu jaoks kahjuks ammendanud, sel põhjusel otsin alternatiive ja loodan, et leian siit inimesi, kes usuvad, et ka kodustes tingimustes on võimalik saavutada rahuldavaid tulemusi Kulturismiga ei plaani tegelema hakata. Soovin vaid kena trimmis keha. Share this post Link to post Share on other sites
eesti mees 15 Report post Posted October 8, 2015 Noh kodus on ka võimalik treeni teha. Lasutades selleks toole , TRX, kummilinte vms. Share this post Link to post Share on other sites
fitme 0 Report post Posted October 9, 2015 Kas tõesti on siin vaid jõusaali rahvas koos? Mõtlesin, et teema on täitsa aktuaalne ja saan kuhjaga tagasisidet/soovitusi ... Share this post Link to post Share on other sites
SKG 98 Report post Posted October 9, 2015 No kui juba küsid, kuidas end motiveerida... Siis vähemalt mul lööb juba häirekella tööle, kuna see ei ole hea tunnusmärk. Peaks piisama sellest, et pole enda füüsisega vms rahul ja tahad seda muuta. Kui veel lisaks motivatsiooni vaja, siis järelikult ei taha sa seda piisavalt.Alustasin kodus ja esimesed 10 kuud tegin ainult oma keharaskusega ning tugevaima kummilidiga, mille Eesti kaubandusvõrgust leidsin. Mul ei olnud mingeid aparaate kodus. 2x5KG hantlit oli ka ja see oli kõik. Tuleb pea tööle panna ja vaadata netist kuidas harjutused raskemaks teha ning harjutuste valikut. Madbarz näiteks vms.Esimese aasta (10 kuud kodus + 2 kuud Revalis) progressi näeb mu blogist: http://forums.fitness.ee/topic/37870-skg-transformation-journey/Saalis muidugi võimalused kordades suuremad ja progress tuleb kiirem. Share this post Link to post Share on other sites
Kang08 97 Report post Posted October 9, 2015 Motivatsioon,nojah,pigem distsipliini on vaja.Motivatsioon tuleb ja läheb.Motivatsioon on emotsioon vms.Tuleb päevi kui üldse ei viitsi ja siis tulebki mängu,kui distsiplineeritud oled oma asju ära tegema kas on selleks isu või mitte. Share this post Link to post Share on other sites
fitme 0 Report post Posted October 19, 2015 Nonii, täna tellisin endale igatahes siit http://www.rde.ee/ kogu kraami koduseks treenimiseks ära. Vaatame siis, kauaks mind jagub Ei tea, kas asi on alguse õhinas või sobibki mulle omaette kodus tegutsemine. Share this post Link to post Share on other sites
janarL 21 Report post Posted October 19, 2015 Mu kaasa teeb trenni hommikuti koos Egle ja kanal 11 http://kanal11.ee/saated/Trennispikker?view=trailer Share this post Link to post Share on other sites
fitme 0 Report post Posted October 20, 2015 Superhea idee! Tänan, janarL! Share this post Link to post Share on other sites