Jump to content
Siim281

Küsimus miks ?

Recommended Posts

Hei, olen 23 aastane noormees kaalun 63.7 kg olles 173 pikk .

Mõned kuud tagasi kui alustasin trenniga olin ma 74,5 kg olin nö rasvunud, tegin kuskil 1,5kuud trenni sain enda kehakaalu 71,1 peale lihast nagu oli, hea rahul . Tuli paus sisse 2 kuud, lihas kadus ja nüüd eile siis hakkasin uuesti trenni tegema ja kaalusin 63 kg.

Siit küsimus kuidas see võimalik on ? ( Pausi ajal ma üritasin jälgida ka mida ma söön jne. ) Ja 63 kg juures pole nagu mitte midagi muutunud, kõhupeal on ikka sama rasv mis alati .

Et küsimus siis targematele, et millest see tingitud on / võib olla ?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tervisi, esiteks soovitaks sul panna teemale asjakohane pealkiri.

Millest tingitud?

Ma ei ole küll nüüd paberitega ekspert, kuid kui lihas tööd ei saa, siis füüsilisest aspektist puudub tal eesmärk ning tasapisi kärbub. Ega see, et sa tervislikult sööd ei tähenda, et lihas mingil imemoel end säilitama peaks - trenn ja toitumine käivad ikkagi käsikäes.

Kui sa jälgisid oma toitumist siis äkki oleks pidanud jälgima ka oma kehakaalu kõikumist ning peeglist pidid ikka tähele panema, kuidas lihasmass tasapisi kaob.

Kui suudad toitumist jälgida, siis peaks sa ka võimeline olema 2 kuu jooksul vähemalt mingitki trenni tegema, olenemata asjaoludest - tundub, et sa vist ei liigutanud ennast absoluutselt?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Enamus kaalukaotusest toimus lihaste arvelt järelikult. Standardolukord, eriti kui "üritasin jälgida mida söön" tähendab tüüpilisi naisterahvaste dieete, ehk vähe valku.

Õnneks on kehal mingi lihasmälu, kui normaalselt sööma ja liigutama hakkad, siis lihased taastuvad kiiremini.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×