BigAl 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2005 Kui pikka pausi te seeriate vahel peate,nagu kõhulihastel ma tean,sis seal mingi lühike paus,aga nt surumisel ja lendamisel,et kaua seal oleks norm pausi pidada? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Crash 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2005 Kuskil 1,5- 2 minti peaks vahe olema Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
pacman 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2005 Seeriate vahel pean ma vahesi 2-3 minutid,mis on ka täitsa piisav Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
hernes 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2005 1,5-2 mintsa on täitsa paras aeg Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Makaveli 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2005 Mida suuremad raskused ja väiksemad kordused , seda suurem paus ka seeriate vahel. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
plokk 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2005 Ise pean pausi 3-4 minti tavaliselt venitan ennast pool sellest pausi ajast.Ise asi kui teen voluumi trenni siis iga 4 - 5 nädala tagant ,sel puhul on kull pauside aeg 1,5-2 minti.Voluumi treeningul siis teen kergemate raskustega 50 -100 kordust puhtalt ja sama kiirusega kui tavalistel treening päevadel suuremate raskustega.Voluumi trenn kestab mul nädal, töötan koik lihas ruhmad läbi. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides