Jump to content
Diesel25

Kõhulihased trimmi

Recommended Posts

Tere kõigile fitness fännidele. Pöördun teie poole sellise murega, et treenin Marek Kalmuse treeningkava järgi, hetkel käsil neljas kuu. Olen võtnud kaalus maha, ehk 1- 1,5kg veel vaja võtta. hetke kaal 74kg, pikkus 178cm. Tunnen et jõulised näitajad paranevad, kuid kehal pole eriti muutust näha,eriti teeb muret just kõhupiirkond. Töötan päris palju ja pole aega alati toituda nii nagu peab, aga annan endast parima. On kellelgi nõuandeid pakkuda kas toitumise koha pealt või siis treeningakava muuta, Eesmärk oleks siis lihaskasvu suurendada, et lihased paremini välja paistaksid, suurim murekoht hetkel siis kõht.

Ootan teie nõuandeid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise küsid, ise vastad. "Pole aega toituda nii nagu peab" Tead ju ikka seda lauset, et "abs are made in the kitchen" See pole niisama väljamõeldud, nii ongi ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jälle üks imelise lahenduse otsija :) .Pole mingit salajast nippi mille abil peale lühikest aega - BOOM ja vormis.Järjepidevust on vaja.Treeningkava on olemas - tore,tee trenni ja anna aega.Toitumine pole paigas.Saad ise ka aru,aga otsid kiiremat väljundit.Distsipliini on vaja.Kui ikka ei viitsi,siis ei saa ka. :)

Taolised vabandused,et pole aega,ei saa jms toituda nagu peab ei päde.Tahtejõu küsimus rohkem. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minul hakkasid kõhulihased välja joonistuma siis, kui loobusin suhkru söömisest (s.t peale leiva ei ole minu menüüs midagi, mis sisaldab suhkrut) ja siis, kui hakkasin sööma 2 grammi valku iga oma kehakilo kohta..Progress käib siiani (olen sellise elustiiliga vastu pidanud 5 kuud) ja trenn kuulub muidugi ka asja juurde..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×