Jump to content
Liisu-Liisu

pett + valk

Recommended Posts

Tere

Kasutan peale trenni 100% Nitro Pure Whey Gold valku. (Lisasin alla ka kirjelduse)

Nimelt meeldib mulle seda segada hommikul peale trenni petiga, aga kuna kirjelduses on kirjas "sega rasvatu piima või veega", siis minu küsimus on, et kas seda võib petiga võtta.

Sarkastilised kommenteerijad võivad oma arvamuse avaldamata jätta ja sooviksin asjatundlikumate isikute arvamusi/seisukohti. Kui seda valku petiga segada, kas siis see vähendab/muudab kuidagi nimetatud valgu omadusi?

Eesmärk on mul siis rasvaprotsenti vähendada ja lihast säilitada/kasvatada.

Parimast parimat!

Kirjelduse

Nitro Gold sisaldab 79% valku ja väga vähesel määral süsivesikuid ja rasva. See kiirelt imenduv vadakuvalk on lihase ehitamiseks suurepärase aminohappeprofiiliga.

Soovitus: Soovitame seda toodet kesk- või kõrgema tasemega kulturistidele, kes soovitavad lihasmassi kasvatada. Soovitame seda ka teistele sportlastele, kes sooviksid puhast lihast lisada.

Soovituslik kasutamine: Sega üks serveering (29g) Nitro Pure Gold proteiini 250 ml rasvatu piima või veega . Joo 2-3 šeiki päevas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Tegelt võib valgupulbriga kõike segada, mis sellega lahustub ja maitse kokku käib.

Keha ehitamisel mängib rolli nr 1. kaloraaž, siis valgud jne... . Sama hästi võite pulbri asemel süüa valguna: kana, kodujuust, kohupiim, jne...

Sama ka rasva % madaldamisel, KALORAAŽ paika, siis vastav kogus valke ja ülejäänu varieerida vastavalt enesetundele (rasvad ja süsivesikud).

Sageli on müügietiketid tehtud, et toote läbimüüki suurendada: puhas lihas- toidulisandiga ilmvõimatu ^_^, asi on kuskil kaugemal kinni, kesk- ja kõrgemataseme kulturistidele - kuna see ikkagi toidulisand, siis pole vahet, kes seda tarvitab, valk on lihtsalt kontsentreeritud kujul, sobilik harrastajatele ja kõigile teistele valguvajaduse tõstmiseks kui toitumiskava ei näe nõnda valgurikast kooslust ette.

Edu.

Muudetud kasutaja eliviielo poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Arvatavasti on pakendi peal kirjutatud, et segada rasvatu piimaga või veega, et hoida kaloraazi all ning, et valk imenduks kehas kiiremini.

Teatavasti lisades toidukorrale rohkem rasvasid siis aeglustab see seedimist/imendumist kehasse.

Näiteks mina tarbin päeva viimase toidukorra (kodujuust/kana) juurde mandleid, esiteks, et saada tervislikke rasvasid ning teiseks, et valk laguneks ja imenduks kehas terve öö vältel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Teatavasti lisades toidukorrale rohkem rasvasid siis aeglustab see seedimist/imendumist kehasse.

Seda küll, aga suures pildis on oluline, kas keha saab selle kätte või mitte, siinjuures see imendumise kiirus enam ei mängi nii suurt rolli harrastajale.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×