Art73 0 Report post Posted June 25, 2014 Tere kallid foorumlased. Kuna viimane aeg on foorumis ainult sappi pritsitud, olgem ausad, siis mõtlesin, et teeks siia ka ühe lõbusama ja ehk ka harivama teema.....Seega, kui palju teist päevas keegi proteiini toidulisandit tarbib. Ainult ausalt . USA foorumitest võib lugeda, et osad tegijad vihuvad endale päevas oma 4-5 valgusheiki veel lisaks tavatoidule sisse ja kui vaadata netist vanu Colemani filme, siis jääb vaid öelda,, vaesed neerud,, Ise tarbin 30g hommikul kaerahelbe pudru sisse, maitseks ja peale trenni 40g shakena.Kena päeva. Share this post Link to post Share on other sites
tarmop 79 Report post Posted June 25, 2014 Hommikul pudrus 20g Hera80 ja peale trenni 50g Olimpi Mega Strongi + 40g Malto6.Trennist vabal päeval, kui hommikuks muna, siis ei söögi pulbrit. Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted June 25, 2014 Kui rahakott lubaks, paneks ka mitu korda päevas kaseiin valku sisse. Maitseb vot. Aga muidu hommikul pudru sisse Herat mina ei pane. Vastik, ei meeldi. Mina kasutan puddingit hommikul pudru sisse. Mõnusalt sulab ära seal pudru sees. 50g kaerahelbeid, 100ml vett, natuke soola ja pärast läheb peale 20g puddingit. Enne trenni tunnike...mnjaaJa pärast trenni põrutan vadaku keresse. Veega ja dextroga või kui viitsin mahla osta siis mahlaga. Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted June 25, 2014 Pärast trenni 50g vadakut koos 25g suhkruga. Share this post Link to post Share on other sites
viki667 13 Report post Posted June 25, 2014 Kui süüa ei jaksa, joon seda pulbrit, samuti trennijärel (kui plaanis kasvada, joon massilisajat kus ca 1000kcal - 50g valke/180g süskareid), kuigi ütleme ausalt, korralik toit vs. pulber on nagu puuvili vs. komm või shokolaad, kehale väga ei meeldi. Share this post Link to post Share on other sites
SKG 98 Report post Posted June 25, 2014 Mis vahet sel on voi mis tahtsust see omab?"Sama tahtis" kui toidukordade arvu, aegade jms yle arutamine. Share this post Link to post Share on other sites
Art73 0 Report post Posted June 25, 2014 Mis vahet sel on voi mis tahtsust see omab?"Sama tahtis" kui toidukordade arvu, aegade jms yle arutamine.Just have a fun my friend. Toidukorral ja toidukorral on ka ikka suur vahe. Sööd 5 x päevas pakk kohupiima, või jood 5 x päevas 50grammi pulbrit-shakena HydroIso proteiini. Sisuliselt loomastud, mul katse tehtud kunagi, mõõdud kasvasid nädalaga-). Aga jah, rahakoti peale hakkas-). Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted June 25, 2014 Toidukorral ja toidukorral on ka ikka suur vahe. Sööd 5 x päevas pakk kohupiima, või jood 5 x päevas 50grammi pulbrit-shakena HydroIso proteiini. Ja kui palju valku on kohupiimades kokku + kalorid??Ja kui palju valku on HydroIsos kokku + kalorid?? Share this post Link to post Share on other sites
SKG 98 Report post Posted June 25, 2014 Just have a fun my friend. Toidukorral ja toidukorral on ka ikka suur vahe. Sööd 5 x päevas pakk kohupiima, või jood 5 x päevas 50grammi pulbrit-shakena HydroIso proteiini. Sisuliselt loomastud, mul katse tehtud kunagi, mõõdud kasvasid nädalaga-). Aga jah, rahakoti peale hakkas-).Broscience right there. Jatame need anektootlikud naited nyyd..Kui makrod jaavad samaks, siis kehakompositsioon selle vordluse puhul ei muutu. Share this post Link to post Share on other sites
DarkCloud 18 Report post Posted June 25, 2014 Trennipäevadel 20g sheiki sisse ja sellega ma ka piirdun Share this post Link to post Share on other sites
Angelo 51 Report post Posted June 25, 2014 (edited) Natural peaks tavatoidust väga kergelt valgud kätte saama Edited June 25, 2014 by Angelo Share this post Link to post Share on other sites
ragz 0 Report post Posted June 25, 2014 Lugesin kuskilt, et see Hera on kõige kahjulikum valgupulber üldse. Pidi seedimisele suht halvasti mõjuma. Ise võtsin ka kunagi 5a tagasi seda Herat ja kahjuks ei sobinud mulle. Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted June 25, 2014 Lugesin kuskilt, et see Hera on kõige kahjulikum valgupulber üldse. Pidi seedimisele suht halvasti mõjuma. Ise võtsin ka kunagi 5a tagasi seda Herat ja kahjuks ei sobinud mulle.Huvitav küll, kust sa seda lugesid ? Share this post Link to post Share on other sites
ragz 0 Report post Posted June 25, 2014 Huvitav küll, kust sa seda lugesid ?Ma otsin, kas leian selle jutu. Share this post Link to post Share on other sites
ragz 0 Report post Posted June 25, 2014 USA foorumitest võib lugeda, et osad tegijad vihuvad endale päevas oma 4-5 valgusheiki veel lisaks tavatoidule sisse ja kui vaadata netist vanu Colemani filme, siis jääb vaid öelda,, vaesed neerud,, Colemanil on valgu tarbimise tagajärjel tekkivad probleemid kõige väiksem mure. Veider üldse, miks pudru sisse käivaid pulbreid reklaamivad steroididega üles aetud jurakad. Suht tarbija eksitamine minu arvates. Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted June 25, 2014 Colemanil on valgu tarbimise tagajärjel tekkivad probleemid kõige väiksem mure. Veider üldse, miks pudru sisse käivaid pulbreid reklaamivad steroididega üles aetud jurakad. Suht tarbija eksitamine minu arvates. Raseerijaid reklaamivad ka vahatatud jalgadega neiud. Share this post Link to post Share on other sites
ragz 0 Report post Posted June 25, 2014 Raseerijaid reklaamivad ka vahatatud jalgadega neiud.Ehk siis reklaamiga petmine on täiesti ok, kui vahatatud jalgadega naised seda teevad? Share this post Link to post Share on other sites
missisryan 0 Report post Posted June 25, 2014 Hera80 on üks hirmus asi, otsin eelmine suvi, 3x proovisin, iga kord hakkas koheselt iiveldama ja siis tekkisid meeletu ebamugavus ja gaasid. Olen päris palju erinevaid proovinud ja peale Hera ja Twinlabi pulbrite pole miski taolist reaktsiooni tekitanud. Küll on raudne seedimine ja miski seda naljalt paigast ei löö :SKasutan väga-väga harva, vb kord nädalas, arvan et naturaalne treenija ei oma nii suurt lihasmassi et seda tavatoiduga toetada ei jõuaks. Steroide täis pumbatud mürakad küll, magu ei ole võimeline nii palju tavatoitu seedima kui kiireks kasvuks ja juba olemasoleva toetamiseks vajalik on. Mees jõi usinalt valgupulbreid, üksvahe hakkas rahakoti peale ja tegi aastase pausi, hakkas rohkem ja regulaarsemalt sööma ja mis juhtus.. avastas et tavatoit kasvatab lihaseid rohkem kui pulber Usun et nad on omal kohal kui ei ole võimalik süüa koheselt või reisil kus tavatoit võib pahaks minna, samas pulber ei lähe ja vett ikka leiab. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted June 25, 2014 Ise kasutan ka olenevalt päevast 50 - 80 gr. Muidugi on ka päevi kus see number on 0 (trennipäeval ja kui söön kas putru Hera - ga või puddingut, siis on numbrid seal 80 gr.peal). Share this post Link to post Share on other sites
tarmop 79 Report post Posted June 25, 2014 Lugesin kuskilt, et see Hera on kõige kahjulikum valgupulber üldse. Pidi seedimisele suht halvasti mõjuma. Ise võtsin ka kunagi 5a tagasi seda Herat ja kahjuks ei sobinud mulle.Tõenäoliselt jäi sheiker hüdroisost korralikult puhastamata ja seepärast paha hakkaski. Share this post Link to post Share on other sites
Kang08 97 Report post Posted June 25, 2014 Ei kasutagi.Tavatoit ajab asja samahästi ära.Rohkem mugavuse küsimus. Share this post Link to post Share on other sites
Art73 0 Report post Posted June 25, 2014 Ise kasutan ka olenevalt päevast 50 - 80 gr. Muidugi on ka päevi kus see number on 0 (trennipäeval ja kui söön kas putru Hera - ga või puddingut, siis on numbrid seal 80 gr.peal).Mul ka praegu täpselt sama. Broscience right there. Jatame need anektootlikud naited nyyd..Kui makrod jaavad samaks, siis kehakompositsioon selle vordluse puhul ei muutu.Koostise vahe ikke teps teine. tegin lihtsalt prooviks katse kunagi, kui see HydroIso siiamaile jõudis. Aga jätkuvalt, valgul ja valgul on suur vahe. tee proovi. Lugesin kuskilt, et see Hera on kõige kahjulikum valgupulber üldse. Pidi seedimisele suht halvasti mõjuma. Ise võtsin ka kunagi 5a tagasi seda Herat ja kahjuks ei sobinud mulle.Pole tal häda midagi, toimib ju küll. Share this post Link to post Share on other sites
SKG 98 Report post Posted June 25, 2014 Koostise vahe ikke teps teine. tegin lihtsalt prooviks katse kunagi, kui see HydroIso siiamaile jõudis. Aga jätkuvalt, valgul ja valgul on suur vahe. tee proovi.Valkudel on vahe loomulikult, kuid vordsetel tingimustel sellist asja ei juhtu nagu sa kirjeldasid. Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted June 25, 2014 Koostise vahe ikke teps teine. tegin lihtsalt prooviks katse kunagi, kui see HydroIso siiamaile jõudis. Aga jätkuvalt, valgul ja valgul on suur vahe. tee proovi. 50g hydroisos 45g valku, jood 5 x päevas 5x45=225g valku100g kohupiimas (kõige rohkem) 18g valku, sööd 5 pakki päevas (200g pakid) 1000x18=180Ehk HydroIsoga sa tarbisid 225g valku + muud toiduainedJa Kohupiimaga sa tarbisid 180g valku + muud toiduainedJah, valguKOGUSEL on tõesti vahe Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted June 25, 2014 50g hydroisos 45g valku, jood 5 x päevas 5x45=225g valku100g kohupiimas (kõige rohkem) 18g valku, sööd 5 pakki päevas (200g pakid) 1000x18=180Ehk HydroIsoga sa tarbisid 225g valku + muud toiduainedJa Kohupiimaga sa tarbisid 180g valku + muud toiduainedJah, valguKOGUSEL on tõesti vahe Pluss kõht on tühjem tänu sellele, et tarbisid valgupulbrid ja kogu päevane kaloraaž oli kõrgem kokkuvõttes. Share this post Link to post Share on other sites