Jump to content
siiiiir

trenn+toitumine

Recommended Posts

Tere! Alustasin 3 nädalat tagasi trenniga, kaalu langetamise eesmärgil. Siiani on kaal langenud 2kg. Väldin magusat ja söön palju rohelist ja tervislikku toitu. Trennis käin ca 4-5 korda nädalas, üldiselt 2 trenni korraga(erinevad rühmatrennid). Mind huvitab, et miliseid toidulisandeid võiks proovida, et eergiakulu suureneks ning millist kokteili võiks proovida trennijärgseks taastamiseks ja toidukorra asendajana. kuna elan kaugel siis vahest kulub paar tundi peale trenni enne kui koju jõuan ja midagi söön.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Trennis käin ca 4-5 korda nädalas, üldiselt 2 trenni korraga(erinevad rühmatrennid). Mind huvitab, et miliseid toidulisandeid võiks proovida, et eergiakulu suureneks ning millist kokteili võiks proovida trennijärgseks taastamiseks ja toidukorra asendajana. kuna elan kaugel siis vahest kulub paar tundi peale trenni enne kui koju jõuan ja midagi söön.

Lihtsalt niisama pakun....kõik need viis trenni on aeroobset laadi? :) Imelist toidulisandit,mis energiakulu suurendab ja su probleemid lahendab,pole.Ilmtingimata peale trenni sööma ka ei pea.Võid,aga ei pea.Menüü tervikuna on määrav.Kui on mingi jama arenguga,vaata esimese asjana menüü üle. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

http://fitshop.fitness.ee/burnerid/0/readmore/81/Burner/

Aga see toode nagu peaks ju aitama kaasa???

Ma soovitaks siis sel juhul sulle seda - http://fitshop.fitness.ee/ergutid/0/readmore/907/RedWeiler/

See annab sulle trenniks lisaenergiat ja paneb sind trennis rohkem pingutama, mis tähendab ka rohkem kulutama. Äratab sind hallist argielust üles ja suunab trennilainele. Lisaks on treening kontsenreeritum ja keskendumine harjutustele palju parem. Hoiab nö pea selge ja ei teki seda laialivalgumist.

Kui tahad siis Fitshop Virbis saad seda ka proovida. Ehk saad ostagi endale ühe portsjoni, et selle effekti kogeda. Üks ports maksab 1,5€ ja saad kohe ära juua või pulbri näol kaasa võtta. Valik on sinu

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Euroopas legaalsetel burneritel on efekt olemas, see annab võimaluse neid ka reklaamida ja müüa - "aitab kaasa". Kuid efekti võib võrrelda sellega, kui püüad mutta kinni jäänud autot välja lükata. Võistlevad kulturistid, kes muuhulgas ka seda lisandit reklaamivad on siin pildis nagu Smartid, piisab vaid veidi lükata ja saad august välja ja meetri edasi. Keskmisele (ja ilmselt üle keskmisele) inimesele on see aga nagu palgirekka nügimine. Võid ju proovida, eks ta teoreetiliselt aitab ka (kui õiges suunas lükkad) kuid silmnähtavat tulemust ei ole. Sest lihtsalt laadung on niivõrd suur. Esimesed kilod kukuvadki kergelt kaalu langetuse alguses, sest muuhulgas vähenevad üldiselt organismi varud - mis siiani sõid pidevalt täis. Edasi peakski normaalse dieedi puhul langus olema väiksem ja 2kg kaupa enam ei lähe. Kuid need burnerid aitavad, kui lähed nende järgi joostes ja tagasi ka.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×