Jump to content
karikakar

vöökoht

Recommended Posts

Kuidas küll joonde saada oma vöökoht! Kui söömisega kuskile juurde tuleb, siis on see kindlalt ainult vöökoht (nii kõht kui selg). Muu on normis aga vöökoha vormis hoidmine on nagu nööril kõndimine. Mida peaksin tegema või eriti silmas pidama?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No sa nagu minagi siis - kui kuhugi kilod tulevad siis vöökohta ja rindadesse vaid, ei iial kuhugi mujale!!! mina üritan küll hetkel oma sünnitusjärgseid kilosid maha saada aga varem ma lihtsalt tegin kõhulihaseid. Iga päev niipalju kui jaksad.

Edu Sulle!!! :blink:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

masendav on et mingid m6ttetud egokad tegelased teevad siin teiste soovitusi maha. mis selles 3x n2dalas jooksmises siis naljakat on? ise olete suured j6usaali mehed siin ja tahate suurt musklimassi kasvatada, aga mis seda musklimassi t2idab? veri t2idab, mis seda verd pumpab? syda pumpab!!!kui ikka sydamele trenni ei tee siis on palju suurem t6en2osus endale m6nusalt liiga teha. t2itsa 6ige, k2i jooksmas ja tee k6htu ja noh tglt soovitaks teha mingi 3-4 n2dalane taimetoidu+trennikuur siis n2ed ikka silmaga et rasv kaob, asja ainus jama asi on see et kui peale sellist kuuri otsustad j2lle k6vasti s88ma hakata siis kukub organism energiat j2lle varuks panema ja ikka ja j2lle sinnasamma k6hupiirkonda:) dieedi k6rvale oleks igati hea syya proteiini

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

endal mul kõhu ja tissi peal rasvaprobleeme ei ole, külla aga on alumised kõhulihased igasuguste jalatõstete tulemusena kuidagi ebaproportionaalselt suured.

Nüüd teen kõhtu väga vähe ja püüan tabada ülemisi kõhulihaseid rohkem. Nii et jah..kõhtu võiks teha mõõduka koormusega, pole mõtet hullu panna, sest tulemus võib kole olla. Jooksmine muidugi on väga hea, aga praeguse ilmaga...mnjah.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ah mul ka nii, et kui üldse midagi juurde tuleb, siis ikka puusadele ja kõhule. Kogemus on näidanud seda, et kui on stress ja pingeline periood, siis ei aita ka mingid imedieedid neid kilosid maha saada. Õnneks siiamaani on juurde tulnud ainult miski 3-4 kilo ja siis on kaal pidama jäänud. Ei ole muidugi mingeid dieete katsetanud. Üritan lihtsalt õhtust söömist kontrollida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Käi ujumas talviti ning suvel jooksmas. Jooksmas peaksid sa käima hommikul enne sööki ja just madala tempoga sörkjooks (mitte kiire, varga sprint ) madala intensiivsusega aeroobses faasis ja kestval pingutusel löpetab organism süsivesikute kasutamise ja hakkab kasutama rasvu, see pärast ei ilmne esimistel treening kuudel märkimis väärset rasvapõletust, kuna organism on harjunud kasutama alguses süsivesikuid ja siis rasvu. Pikka metoodilise ühtlustusmeetodi kasutamisega organism hakkab järjest varem rasvu kasutama. Ja võid lisada ka treening kavale lisada harjutuse roomapingil ja hantliga keha kallutused vasakule ja paremale vastavalt hantel kord vasakus kord paremas käes, seeriaid peaks olema 3, korduseid 6-8 ning puhkepaus ~ 2 min.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kuule MacLeod või kes sa ka iganes oled.Ma vaatan et sa ei tea jõusaali asjadest midagi.Surfa netis ja käi normaalsete inimestega rohkem jõusaalis siis äkki saad ka midagi tarka teada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Oled sa kindel, et see on ainus tõde? Endal positiivsed kogemused sellise teooriaga:

Hetkel ma veel ole ole välja õppinud spordifüsiolooga aga kunagi saan! Tekst, siis mida kindlasti ei tohiks järgi proovima hakkata!!! : Sportimist alustades minge kohe ja hakkake kõrge intensiivsusega intervall treeningut tegema (mis isegi meister sportlasele on vahel raske), Te olete ju vähe teavitatud sellest alast seega kuna te ei tea midagi siis ei tule ju ka vigastusi (haiguslikult suurenenud süda, häiritud seedeorganismi töö jpm. taolisi jurasi ) siis kui see ei ole küllalt hakkake kiire tempoga mäkkejooksu seeriasi tegema..Aga enne seda jama soovitaks kalmistul või krematooriumis koha reserveerida - järjekorrad on pikkad ja Sina ju ei taha, et ema peaks muretsega. Kui ma ei teaks midagi, siis ma ju ei soovitaks:P 1 x 3=5 ?

Muudetud kasutaja St poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kõhtu ei saa vormi iga päev 200 kõhulihast tehes, see on täiesti kindel (ei võta see üldse sealt rasva alla). max võiks teha kõhtu 3 korda nädalas, raskeid harjutusi - 3*20 korda. ja rasva alla võtmiseks toitumise muutmine ja aeroobne trenn. see on suht ainuke viis...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Miini poolt viidatud artiklis on olemas ka selline lause:

(Vahemärkusena siia lisaksin, et enne kui hakata tegema intervall- või kõrge koormusega aeroobseid treeninguid, soovitaksin lasta teha endale kardiotest, et saada teada oma täpne aeroobne vastupidavus ja pulsipiirid, millega just sina konkreetselt peaksid treenima (P. Mitt).

Minu pärast tehke mis te tahate aga hoolitsege seal juures ka oma südame eest.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×