Jump to content
Cross

Toidulisandid

Recommended Posts

ise olen samuti Body Pumpi peal ja pärast igat trenni lasen alla ühe WDGP sheigi. kuna mu trenn lõppeb õhtul 9 siis pärast sheiki ma enam ei söö. igatahes proteiini sheiki soovitaksin küll pärast trenni alla lasta.

kreatiin tsitraati võiks ka täiesti vabalt BP-d tehes kasutada. annab ta ju juurde vastupidavust ja seda vaja ongi, et jõuaks selle pikka seeria läbi teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Küsin ka oma küssa sekka.

Mul mees nö ei luba :D mingeid lisasid süüa.

Noh ütleb lihtsalt, et mul pole vaja, kuna mu eesmärk pole lihast suureks ajada, vaid ilus reljeefne (kuid siiski naiselik!) lihas saavutada. ( :) Äkki kardab, et kasvan suuremaks kui ta ise :D ?!)

AGA - ma ise tunnen/mõtlen, et äkki ma siiski vajaksin midagi. Treeningkoormus on ka selline, et... Äkki teadjamad oskavad siin aidata.

Teen nädala umbes nii, et 2 x bodypumpi, 2 x jõusaali, 1 x spinning, 1 x core/bodycombat. Vahel nädalas 6, vahel 5 trenni.

Mis te arvate, kas taastumise või arengu mõttes oleks siiski vaja sellise koormuse juures midagi juurde süüa?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sellel naiste "HULK"-iks muutumise teemal toidlulisandite tagajärjel on kõvasti räägitud. Mu meelest isegi ühes Fitness.ee uudiskirjas oli sellest juttu. Lühidalt öeldes ei tooda naise keha ligilähedalegi nii suurt hulka testosterooni, kui mehe keha, mis on juba looduse poolt paika pandud. Kuna maksimaalselt vaid 40% (ei tea jõusaalitreeningute ülesehitust) Su treeningutest on võimaliku lihaskasvu suunitlusega, on muretsemiseks veel vähem põhjust.

Proovi mõnd meelepärast toodet ning veendud selles ise.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×