kiaz 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2014 Kuidas meeldivad sellised treeningkostüümid? Kui paljud käivad jõusaalis taolistega? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
DarkCloud 18 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2014 Ei, mina ei ole näinud kunagi näinud, et keegi selliste riietega käiks ja ilmselt jääksid sellised kõvasti silma kriipima. Meenutavad rohkem klubiriideid, millega peole minna. Ja kas viimane kannab üldse kontsakingasid? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
janarL 21 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2014 Segaks trenni tegemist Ei saaks esialgu pilku eemale Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Lilith75 1 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2014 No mina käin mõnikord tenniseelikuga.Aga sellised on pisut liig.Võib-olla ma arenen veel sinna kunagi:) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kiaz 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2014 Ja kas viimane kannab üldse kontsakingasid?Ilmselgelt ainult pildi jaoks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
DarkCloud 18 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2014 Ilmselgelt ainult pildi jaoks.Tänapäeval ei saa selleski kindel olla: Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kiaz 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2014 Hahaa Avastasin, et siin foorumis on ühel kasutajal selline jumpsuit isegi olemas, nagu esimesel pildil. Teist värvi ainult. Ei olegi nii väga haruldane. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Martin Mägi 51 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2014 ei saa jah.https://www.youtube.com/watch?v=J_WNb_jyMIs Tänapäeval ei saa selleski kindel olla: Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Estcoy 7 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2014 (muudetud) Minu arust sobivad need riided rohkem kuhugi karnevalile kui saali. Muudetud Märts 31, 2014 kasutaja Estcoy poolt 1 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kiaz 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2014 Ma saan aru, kui naised selliseid kanda ei julge.. Naljakas, et meestele ei meeldi Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
a n d y 41 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2014 Ma saan aru, kui naised selliseid kanda ei julge.. Naljakas, et meestele ei meeldi Oot-oot Mõnele mehele ikka meeldivad, mina isiklikult arvan, et need on väga seksikad.Keskmine seelikuga ei ole ju üldse nii ülepakutud. Esimene ja kolmas seevastu nõuavad tõesti palju julgust aga kui ikka keha on, siis sobib Ülihästi Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
FitMan 11 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2014 Kelle asi see on,mis mul seljas on, kui tunned end mugavalt nendega siis andke minna. Alles oli siin ajakirjanduses, et keegi härra kurtis, käivad jõusaalis oma ilusaid riideid näitamas ja tema oma mitte nii kaasaegsete riietega ei saa-ei julge sporti teha nii, no ei ole mul neid Marati dresse enam alles . Igaühe vaba valik. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ak_47 57 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2014 Ma ühte naisterahvast olen näinud sarnase kostüümiga ja köitis tähelepanu küll - st. täitis eesmärgi. Kui kõik kannaksid, siis oleks imelik, aga need 1-2 värvikamat preilit, kes rühmatreeningusse lähevad, mind ei sega . Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jaanika.t 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2014 Ma olen täiesti vaimustuses viimasest pildist, st need püksid mmm. Kahjuks eestis selliseid ei ole ja tellides on hind ka krõbedamast krõbedam seega otsustasin tellida mõned korralikumad oma maitse järgi kirjud materjalid et lasta teha endale ka mõne paari pilkupüüdvamaid pükse Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kiaz 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 2, 2014 Ma olen täiesti vaimustuses viimasest pildist, st need püksid mmm. Kahjuks eestis selliseid ei ole ja tellides on hind ka krõbedamast krõbedam seega otsustasin tellida mõned korralikumad oma maitse järgi kirjud materjalid et lasta teha endale ka mõne paari pilkupüüdvamaid pükse Hind on veidi krõbe jaa, aga asja eest. Kust ja millist materjali tellid ise? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Helerin 1 Teavita postitusest Postitas Aprill 9, 2014 Facebookis mingisugune neiu müüb trenniretuuse, ise teeb hästi lahedatest materjalidest ja hind oli normaalne 15 eurot. Kahjuks ei suuda leida enam. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kristin.raudla 1 Teavita postitusest Postitas Aprill 9, 2014 Kas see lehekülg : https://www.facebook.com/PreiliDDisaininurk ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Helerin 1 Teavita postitusest Postitas Aprill 9, 2014 (muudetud) Just, tänan! Tegelt ma uurin igaksjuhuks materjali kohta, ta seal pildil küll tossudes, aga äkki ikka on hoopis puuvillased.Kuigi ma just täna sai oma uued Adi retuusid kätte, leidsin netist 6 euroga. LIIGA PALJU RIIDEID! Muudetud Aprill 9, 2014 kasutaja Helerin poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kristin.raudla 1 Teavita postitusest Postitas Aprill 11, 2014 Oh läksin ise ka ühe Eesti netipoega materjaliõnge Räägiti küll, et ei ole puuvillased ja just sobivad treeninguteks..aga võta näpust kui kohale jõudsid!Aga kust kohast nii odavalt pükse leiab? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Helerin 1 Teavita postitusest Postitas Aprill 11, 2014 Mina sain need Adid Buduaarist, kui seda mõtled, veidi kasutatud.Aga muidu tellin spordiriideid üldiselt sportsdirect.com'ist, Sportlandis ringi vaadates no 80 eurot pükste eest ei raats, olen jah kitsi. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
martinkink 209 Teavita postitusest Postitas Aprill 11, 2014 Mina sain need Adid Buduaarist, kui seda mõtled, veidi kasutatud. Aga muidu tellin spordiriideid üldiselt sportsdirect.com'ist, Sportlandis ringi vaadates no 80 eurot pükste eest ei raats, olen jah kitsi. Sealt on põnev tellida ja odav, aga asjad kestavad ka poolaastat kuni aasta ja siis telli uued . Samas kvaliteetsed riided kestavad ca 5 aastat Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Helerin 1 Teavita postitusest Postitas Aprill 11, 2014 Sealt on põnev tellida ja odav, aga asjad kestavad ka poolaastat kuni aasta ja siis telli uued . Samas kvaliteetsed riided kestavad ca 5 aastat Mis vahet sel on, kas tellin nt Nike'i sealt või ostan sama asja Eestist, makstes mitukümmend eurot otsa?Lisaks naistevärk on see vist, et me nii kaua ei kannagi, et ära kuluvad, mul juba nii palju trenniriideid, et teiselt poolt olen hakanud juba maha müüma, mis ära on tüüdanud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
FitMan 11 Teavita postitusest Postitas Aprill 11, 2014 Ka sportsdirectist tellinud ja korduvalt neil poes ka käinud, netist tellides võib värviga alt minna. Nike treeningtossud ostsin sportlandist 80ga, hiljem oli töö juurde ka vaja trennitosse siis käisin sportsdirectis ja sealt sain samasugused 36 €ga, meil osatakse hinnale hästi otsa keevitada. Ei lähe siia teemasse, aga üks siinsetest arutlejatest sai tollilt vastuse toidulisandite maksustmise kohta, minu lisandite tellimuste eest pole õnneks keegi miskit lisa küsinud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
biggereveryday 73 Teavita postitusest Postitas Aprill 11, 2014 Olen ka tellind sealt tapout-i riideid ja väga rahul. Kui halba kvaliteeti tahta, siis võib hiinast tellida. Saab ca 33% odavamalt aga jah... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jaanika.t 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 17, 2014 Vastuseks siin materjali küsimusele.. praegu leidsin ühe paksema, mitteläbipaistva lycra riide Aabakhani poest.Ebay valik on muidugi vägevam, kuid see tellimine nõuab natuke aega ja uudistamist. Edasi saatsin tegemisse ja tulemus on siin: Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides