Jump to content
ttambet

Rulluisutamine või jooksmine?

Recommended Posts

Tere,

plaan on uuesti alustada trenniga, ainukeseks mureks on hetkel kõrge vererõhk, kipub olema nii 150 kanti ja isegi rohkem. Võtan ka ravimit, nüüdseks juba pea aasta, enesetunne läks peale seda paremaks küll, aga sisemist rahulolu ja head enesetunnet ma ikka saanud ei ole. Ravimi annust hetkel suurendada ei plaani, seega otsiks võimalust aeroobsest.

Rulluisutamisega olen kunagi tegelenud aastaid + talvel uisutanud nii palju kui võimalik, kahjuks kiire elutempo tõttu (keskkool, ülikool), jäid need asjad täiesti tahaplaanile, samas hetkel olen olukorras, kus on mul raske teha vaimset tööd ja ilusti nt 8h päevas korralikult keskenduda. Kui spordiga tegelesin, ei mäleta küll, et oleksin uimane, väsinud ja keskendumisega mingeid probleeme oleks.

Parema meelega valiksin rulluisutamise, sest see mulle meeldib rohkem kui jooksmine

Veel: kas pulsikell oleks vajalik ka rulluisutamise puhul? Ja võib vabalt siia teemasse kirjutada ka kogemusi pigem algajatele mõeldud pulsikelladest ja rulluiskudest (see isegi võib olla midagi paremat, st ei sõida esimest päeva). Võib soovitada ka konkreetseid tooteid!

Tänud ette!

Muudetud kasutaja ttambet poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×