Jump to content
Tarbija

Mis sa arvad mahladest, viljalihamahladest

Recommended Posts

Olen viimasel ajal hakanud üha rohkem keskenduma tervislikule toitumisele ja muuhulgas korrigeerima oma joodavaid mahlavalikuid. Käsi läheb üha tihemini mehude ja viljalihamahlade poole, aga need on nii erinevad hinna ja kvaliteediga, rääkimata maitsest.

Kirjutan sel teemal ka hiljem artikli seega tahaks väga kuulda, mida inimesed mahladest ja just viljalihamahladest arvavad.

Mis teie arvate mehudest ja mahladest?

https://docs.google.com/forms/d/1RXo0GuYaedH2z1s1HAlw3bBZ1_GTwsjPlv_x2KnoKNE/viewform

Aitäh vastuste eest ette!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei ole küll enam ammu leidnud ühtki põhjust mahla juua. Puuvilja viljalihas on ju samuti palju kasulikku. Söön puuvilju ja joon vett peale. Ei näe põhjust puuviljade purustamise ja purki panemise eest eraldi maksta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Üldiselt on mahlad jah pigem kaks varianti, kas lahja morss, või siis suhkruga üle pingutatud viljaliha mahlad. Aga mis auhindadesse puutub, siis kahjuks ei saa ega tohi siin öelda, mis need on :)

Kui auhinnad loositud, siis saab teada ;)

Aga muidu ise olen smuutisid teinud, suhkru ja igasugu muu magusa vaba, ainult banaan ja kõik muu hea sisse. Eelistatult ka natuke kiivit ja ganaatõuna, aga tegelikult vahel on küll see tunne, et võiks osta tavalise poemahla, viljalihamahla. Kuigi jah, valik on suhteliselt kasin kui otsida midagi mis suhkrust ei pulbitse ja mis oleks naturaalne.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×