Jump to content
muscleup

Küsimus beeta alaniini kohta.

Recommended Posts

Selline küsimus beeta alaniini kohta. Kui palju on 1 , 2 g umbes ? väikse teelusika täis vms ? Vahet pole kuidas võtta ? enne sööki , pärast sööki ?

Pool teelusikat on ca 2,5g ehk üks annus. Ise olen võtnud, siis 2,5g 4x päevas, ühtlaselt päeva peale jaotatult.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eks neid soovitusi ole erinevaid. On välja toodud uuring, kus räägiti, et päevane kogus väiksemate annuste peale jagatuna on efektiivsema kasuteguriga.
Ise ka mõni aeg tagasi jagasin 4-5 annust ca 1-2 gr korraga päeva peale ära. Aga kuna ei viitsi mässata enam, siis olen võtnud 5gr korraga 30 minutit enne trenni: lusikatäis suhu ja klõmm alla. Samuti teine variant mul kasutusel, et segan enne trenni aminojoogi koos kreatiini ja beeta-alaniiniga valmis ja libistan seda vahetult enne trenni ja trenni ajal sisse. Mis joogiga koos võtta ei oma tähtsust, peaasi, et läheks kõrist alla.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Teen samamoodi nagu Taavi.

Eli, kihelema ei aja?

Kuna võtan teelusikatäie ja ei kaalu iga kord täpselt, siis olen täheldanud, et üldjuhul ei aja kihelema, siis arvatavasti on sama palju või võetud vähem gramm või mõni milligramm. Aga kui läheb rohkem veidi või panen teadlikult, siis kiheleb küll kus jube. Teatud piir on kujunenud tarvitamisega, kust hakkab kihelema, see mul üldjuhul siis kui läheb võibolla väike kuhi peale teelusikale. Aga sellest pole hullu, saabki seda mõnusat trennisärtsu sisse (eriti just peopesad ja kõrvalestad). :D

• Upvote 1

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kusjuures mida olen enda puhul tähele pannud on see, et kihelus sõltub sellest, kas olen enne söönud või mitte. Kui enne söön, siis on see kihelus selline mõistlik ja täitsa lahe. Aga üks hommik võtsin BA enne sööki ja oi põrgu, see oli ebameeldiv. Kange soov oli end vastu liivapaberit hõõruda või midagi. Ei olnud selline pidev kihelus, vaid mingite intervallide järgi käis läbi metsik kuumus veel metsikuma torkimisega.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.