ri5t0 0 Report post Posted January 10, 2005 olen siis sellist asja kuulnud, et järad pärmi ja aitab kaasa lihaste kasvatamisel ??? Mis arvate Share this post Link to post Share on other sites
cyre 0 Report post Posted January 10, 2005 pane otsingusse kroom ja seal leiab mingi artikli kus on ka pärmi kohta kirjas Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted January 11, 2005 pärmis on palju B vitamiine ja need on kasulikud vist kuidagimoodi musklitele Share this post Link to post Share on other sites
M.M. 52 Report post Posted January 11, 2005 Unustage see pärm ära. Kui toituda mitmekesiselt, siis pole vaja mingeid ime vigureid endale näost sisse ajada. Paraku on nii, et enamus Eesti inimesi ei taha eriti süüa rohelist, selle tagajärjel võib-olla mingine vitamiini-mineraalainete lisa vajadus. Selle vastu aitab apteegist soetatud preparaadid (multitabs, centrum jne.) Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted January 11, 2005 Siis kui herr Rebane veel pisuke suslik oli, siis oli olukord, kus palju odraivasid ning koeranaelu (paised jms jurr) mu silmades ja kehal tärkasid. Vot siis tegin mina pärmi ja suhkrusegu ja larpisin seda sisse. Nii et oskan soovitust anda ainult selles vallas =o) Muude asjade kasvamisest pole mul isiklikult õrna aimugi Share this post Link to post Share on other sites