SKG 98 Teavita postitusest Postitas November 2, 2015 (muudetud) Väheke trenni- ja toitumisteemast mööda, aga..Laupäeval oli Halloween ja sai väheke lõõgastatud.See hobusemask mu peas ostuts klubis väga tähelepanutõmbavaks. Takso sain ka kahtlaselt lihtsalt haha.Ajalugu: https://en.wikipedia.org/wiki/Horse_head_mask Muudetud November 2, 2015 kasutaja SKG poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SKG 98 Teavita postitusest Postitas November 3, 2015 (muudetud) Lifting buddies Muudetud November 3, 2015 kasutaja SKG poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
priibe 45 Teavita postitusest Postitas November 3, 2015 Sind ka jalgadega õnnistatud nagu näha Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SKG 98 Teavita postitusest Postitas November 3, 2015 Häbenema ei pea jaa. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SKG 98 Teavita postitusest Postitas November 6, 2015 (muudetud) Uhh.. pikk päev oli.Käisime Enniskilleni ASDA-s toitu ostmas. Päris korralik hunnik tuli kokku.6kg täistera pastat4kg riisi2kg ketšupit2l oliivõli2kg naturaalset müslitJa palju muud pudi-padi.Õhtul seljatrenn uues saalis. Muudetud November 6, 2015 kasutaja SKG poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SKG 98 Teavita postitusest Postitas November 7, 2015 (muudetud) Söögiisu on järsult tõusnud.Kirjutan seda peale terve grillkana ära söömist.Kaal on juba 92kg ja pidevas tõusus.Paar komplimenti on ka juba tulnud, et õlad on laiemad ja käed jämedamad.Pühapäeval saab 1 kuu täis kui tagasi jõusaalis olen.Testo mõjutab kehas ikka nii palju asju. Muudetud November 7, 2015 kasutaja SKG poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SKG 98 Teavita postitusest Postitas November 8, 2015 (muudetud) Käisime taas Fit Foreveris, jalapäeva tegemas.Raske jalapress seekord, kergemad kükid, päkale tõusud säärtele ja lõpus 100-ne seeria kükke.Huvi pärast mõõtsin oma sääre ümbermõõtu - 46cm külmalt ilma pumbata.Visuaalselt tunduvad väiksed, kuna reis on küllaltki jäme ja tibia/fibula on mul pikad. Samas 18.1" pole häbiasi.Crotch shot Muudetud November 8, 2015 kasutaja SKG poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
priibe 45 Teavita postitusest Postitas November 8, 2015 Veenilaiendid? Mul säär 2cm suurem Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SKG 98 Teavita postitusest Postitas November 9, 2015 (muudetud) Veenilaiendid? Nojah, see on see aastaid paljalt Okka juures till pikalt ees seismine. Nii need veenilaiendid tekivad. Kuidas muidu. Muudetud November 9, 2015 kasutaja SKG poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SKG 98 Teavita postitusest Postitas November 10, 2015 Varsti peaks saama korralikke peegelkaameraga poseerimispilte ka, mu apartmendikaaslasel hea Nikon aparaat. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SKG 98 Teavita postitusest Postitas November 10, 2015 Kasulikud tutvused toidupoes..Ostsin 5KG kana rinnafileed. Kast maksis mulle €23.Tänan nägin sellist numbrit, küll trenniriietega. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SKG 98 Teavita postitusest Postitas November 11, 2015 (muudetud) Need kanafileed on üle 200g/tk... crazy suurus. Muudetud November 11, 2015 kasutaja SKG poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Timpss 3 Teavita postitusest Postitas November 12, 2015 Kas see, et kanafilee tükid on üle 200gr tükk on irooniaga või mitte, ei saa aru? Sest ma Ostan Prismast/Selverist 600gr paki, kus on kaks 300gr tükki sees Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sarge 385 Teavita postitusest Postitas November 12, 2015 Need kanafileed on üle 200g/tk... crazy suurus.Korraga ~400g kanafileed sisse? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SKG 98 Teavita postitusest Postitas November 12, 2015 (muudetud) Kas see, et kanafilee tükid on üle 200gr tükk on irooniaga või mitte, ei saa aru? Sest ma Ostan Prismast/Selverist 600gr paki, kus on kaks 300gr tükki sees Tavaliselt kui ostnud olen, siis on nad 150g/tk.Korraga ~400g kanafileed sisse? Vabalt. Muudetud November 12, 2015 kasutaja SKG poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SKG 98 Teavita postitusest Postitas November 13, 2015 (muudetud) Hilisõhtul käisin ainult käsi treenimas, trennikaaslane oli tööl. Homme teeb jalgu. Ja siis veel 3.5km jooks koos. Kükid või väljaasted iga km tagant.Vaniljejäätis. Muudetud November 13, 2015 kasutaja SKG poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aleks144 7 Teavita postitusest Postitas November 13, 2015 Palju kaloritega plussis oled keskmiselt päevas? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SKG 98 Teavita postitusest Postitas November 13, 2015 Palju kaloritega plussis oled keskmiselt päevas?Hetkel ei loe. Söön nii palju kui saan-jõuan-aega on.Samas rasvaprotsent väheneb. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aleks144 7 Teavita postitusest Postitas November 13, 2015 Ja kaal tõuseb, damn. Aga räägi, kui suur vahe on siis treenida naturalina ja testo peal olles? Gainzid hoopis teised, see on selge, aga kuidas olek nt trennis on? Minekut ja powerit ka teistmoodi? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SKG 98 Teavita postitusest Postitas November 13, 2015 (muudetud) Kirjutan varsti kõrvalnähtudest pikemalt.Hetkel läheb alles tsükli teine nädal 250mg Test E peal. Muudetud November 13, 2015 kasutaja SKG poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Henrikix 22 Teavita postitusest Postitas November 13, 2015 Hetkel ei loe. Söön nii palju kui saan-jõuan-aega on.Samas rasvaprotsent väheneb.Olen kade Kirjutan varsti kõrvalnähtudest pikemalt.Hetkel läheb alles tsükli teine nädal 250mg Test E peal.Paistab, et sa teed ikka päris korralikku steroiditsüklit, mitte lihtsalt TRT-d siis? Otsisid netist endale mingi kindla tsükli?BTW: viimasena postitatud video on Eestis blokeeritud. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Angelo 51 Teavita postitusest Postitas November 13, 2015 Jälgin ka sinu blogi.Väga suur respect, et oled avameelne ja julged ka testosterooni preparaatidest juttu teha. Vorm on hea, ja soovin jõudu ja jaksu ka edaspidiseks. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SKG 98 Teavita postitusest Postitas November 13, 2015 (muudetud) Olen kade Paistab, et sa teed ikka päris korralikku steroiditsüklit, mitte lihtsalt TRT-d siis? Otsisid netist endale mingi kindla tsükli?BTW: viimasena postitatud video on Eestis blokeeritud.Jah, lasen veidi rohkem kui arst ametlikult valja kirjutaks. Mul ei ole midagi kaotada, kuna ilmselt nagunii pean elu lopuni tarvitama. Kui just meditsiin ei arene vahepeal nii palju (gene doping etc).Samas 250mg/nadalas on vaga tagasihoidlik laks kui nyyd roidimeestega vorrelda. Tsykli koostasin ise pikema informatsiooni lugemise pohjal.Jousaalis on taustamuusika, selleparast ilmselt blokeeritud. Yritan korda teha hiljem. Muudetud November 13, 2015 kasutaja SKG poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
SKG 98 Teavita postitusest Postitas November 13, 2015 Kastis alumised fileed olid pirakamad:Kui kellegi tarvis suurem kogus kanafileed külmikus hoiustada, siis riknemise vastu aitab kui fileed külma vee alt läbi lasta ja õliga kokku teha ja külmkappi panna. Kui pole just soovi sügavkülma panna.Tavaline ja igav jõusaalihundi õhtusöök valmis.Süskar tuli banaanidest ja rasvad pähklitest seekord. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Henrikix 22 Teavita postitusest Postitas November 13, 2015 Jah, lasen veidi rohkem kui arst ametlikult valja kirjutaks. Mul ei ole midagi kaotada, kuna ilmselt nagunii pean elu lopuni tarvitama. Kui just meditsiin ei arene vahepeal nii palju (gene doping etc).Samas 250mg/nadalas on vaga tagasihoidlik laks kui nyyd roidimeestega vorrelda. Tsykli koostasin ise pikema informatsiooni lugemise pohjal.Jousaalis on taustamuusika, selleparast ilmselt blokeeritud. Yritan korda teha hiljem.Jah tõesti, näitetsüklid on kuskil 2x suurema doosiga. Olen ise ka päris palju selle teema kohta igasugu infot lugenud ning huvitab mind, kuna olen su olukorraga tuttav.Eestis ilmselt ei oleks võimalik kaugeltki nii kergelt vastavaid vahendeid ise kätte saada ja pakun, et oleks kallim.Hetkel vist selline tsükkel eriti rahakotile ei käi ja kättesaamisega probleeme pole? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides