Jump to content
Rain 6 kanget

Erinevad toidulisandite brändid ja nende hinnad

Recommended Posts

Sportlasena, kel pole alati just suurim eelarve toidulisandite ostuks, olen tahes tahtmata pidanud otsima erinevatest kohtadest odavamaid võimalusi, mis toimiksid hästi, kuid rahakotti enesetapule ei suunaks. vaatasin ringi ning leidsin, et kahjuks ei ole ma enam nii rikas, et osta kasvõi Hera 80 valku, pigem suudan ma tarbida Gold Standard Whey`d tema asemel. Ehk maailmas mitmeid aastaid tuntuim valgubränd on tänasel hetkel Eestis soodsam, kui üle lahe toodang.

Näide: suurim pakk Hera80 on 1,45 kg ja siis kilohind 32,76 EUR. suur pütt 2,3 kg Gold Whey`d maksab eestis 60 EUR ümber, mis teeb kilohinnaks 26 EUR ümmarguselt. ehk siis Gold Whey on pea 26% soodsam.

Huvitav, millest sellised hinnavahed?

Samuti näiteks kreatiinid. 300g Fast kreatiin - 12 EUR, samas samasugust kreatiini 500g pakendis võib eestist leida ka hinnaga 10 EUR. hinnavahe on juba üle kolmandiku ning ligineb 50% peale. Ning brändid sealjuures on suhteliselt võrreldavad maailma mastaabis.

Põhitooraine peaks ju mõlemil olema sama ja ka maailmaturu hinnatõusud toorainel peaksid mõjuma mõlematele tootjatele, kuid ühel tootjal tõuseb hind lakke, samas kui teisel tootjal vaid mõned protsendid.

Kes veel oskab võrdlusi välja tuua, on oodatud siia teemasse kirjutama :)

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eks näeb kaua see teema siin püsib. Kellele ikka meeldib kui konkurentsist nina all sellises valguses räägitakse.

Kes asjaga tegelenud peaks tuntuimaid kohti ju teadma, mis müüvad suures koguses nii valku (5kg), kreatiini (1kg) kui ka muud "kama". Saadavad ka Eestisse. Eelmine nädal tellisin 10kg 82% valku. 5kg koti hinnaks tuli nõks alla 47 eur ehk siis tublisti alla 10eur/kg. Pluss, taoliste saitide offeritel tuleb silm peal hoida, pidevalt jagavad -10% ja -15% ale koode. Pool aastat nüüd jälle mureta.

Muudetud kasutaja SKG poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ausalt öeldes ei saa aru, mis selle teema eesmärk on siin foorumis?

Kas sa Rain tahad rahvast valgustada? Või siinsetele ostjatele näidata kui rumalad ja pimedad nad on?

Minu tutvusringkonnas pole vist ühtegi inimest kes Fitshopi letihinnast alla ei saaks. Minu arust on koht selle teema käsitlemiseks vale.

  • Downvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kaido, ka minu tutvusringkonnas on inimesed, kes saavad letist alla Fitshopis. Samuti palju inimesi, kes teistestki kohtadest saavad sarnaseid allahindlusi. Pigem tekkis mõte kirjutada seetõttu, et mitmeid aastaid USA`s bränd nr 1 toodang on peaaegu "kohalikust" toodanugust jõhkralt soodsam. Tahaksin sellest aru saada.

võib ju oletada, et gold standardi tootmismaht on kordades suurem ja seetõttu on tootmiskulu madalam ja tooraine sisseost madalam, ent... antud toodet peab transoprtima Eestisse/Euroopasse teiselt mandrilt, mis jällegi tõstab hinda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Külaline
Teema on suletud.

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×