Jump to content
Tragl

Jõusaalide arvustused

Recommended Posts

… siis kui Tallinnast väljaspool tarvis trenni teha vol 2

VILJANDI MYFITNESS

Asukoht: Männimäe tee 4, Viljandi

Avatud: E-R 07.30-22.00 L-P 12.00-18.00

Hind: Lepinguga täispakett maksab 39 ning päevapakett 28 eurot kuus. Lisandub liitumistasu 20 või 30 eurot. Lepinguta kuukaart maksab 67 eurot. Esmane proovitreening on 3 eurot.

Võrreldes Tallinnaga erinevad hinnad suuresti. Näiteks lepinguta kuukaart maksab Viljandis 20 eurot vähem. Aga sellevõrra on Viljandi Myfitness lühemat aega avatud.

Jõusaal: On väiksemat tüüpi ja kokku surutud. Saali esimene osa on varustatud kardiovahenditega. Asetsevad need suhteliselt lähestikku üksteise suhtes, aga väikese jõusaali kohta on neid piisavalt. Saali teine osa on pikem ja kitsam, kus on mõned jõuvahendid ning tillukene venitusala ühe TRX Suspensioniga. Kahjuks on viimasega treenimine keeruline, sest möödaminejate korral peab oma treeningu hetkeks katkestama. Kolmas osa on jällegi suurem ja avaram, kus on enamjaolt vabad raskused. Suurimaks puuduseks on õhutussüsteem, mis tundub seal mittetöötavat.

Jõusaalis on palju aknaid ning seega rohkelt looduslikku valgust, mis teeb halli Myfitnessi õhkkonna rõõmsamaks. Jõuvahendid on täpselt samad, mis pea kõikides Myfitnessides.

Riietusruumid: Avarad ning samasugused nagu teistes Myfitnessides. Duširuumides vaheseinad puuduvad.

Teenindus: Väga sõbralik ja elav klienditeenindaja, kes oli nõus isegi klubituuri tegema.

Lastehoid: MyFitnessi liikmekaardi esitamisel on Päikesekillu Perekeskuses lastehoid erihinnaga 1.50 €/tund. Lastehoid asub kesklinnas ja on Myfitnessist u 2,5 km kaugusel.

Parkimine: tasuta parkimine maja ees.

Muud treenimisvõimalused ja teenused: rühmatreeningud, kehaanalüüs, solaarium

Atmosfäär: tihedalt rahvastatud, aga näib, et inimesed saavad ühiselt treenimisega hakkama ning oskavad seal teineteisega arvestada.

post-32533-0-29527100-1392216682_thumb.p

Muudetud kasutaja Gymaholic poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ZELLULOOSI SPORDIKLUBI

Asukoht: Tartu mnt 80 D

Avatud: E-R kell 7:00 - 23:00
 L,P kell 10:00 - 21:00

Hind: liitumine on lepinguvaba. Vahet tehakse jõusaali ja fitnessi paketil. Limiteerimata kasutusajaga jõusaali kuukaart maksab 42 eurot, fitnessi oma 46 eurot. Esmane proovitreening on tasuta.

Leian, et hinna-kvaliteedi suhe ei ole paigas, kuna on võimalik soodsama kuumaksuga käia umbes 10 korda ilusamas ja võimalusterohkemas jõusaalis.

Jõusaal: on 364 m2 suurune ning varustatud Arcoman, Johnson, Cybex ja Concept2 seadmetega. Vahendid on terved ja töökorras. Jõusaali esimeses pooles asetsevad karioseadmed - 4 jooksurada, 4 sõudeergomeetrit, 5 veloergomeetrit, 4 spinnerit, 2 ellipsit, stepper ning iseleeritud jõumasinad. Teises osas rohkem vabad raskused, 2 smithi kangi ja 1 tõstekang.

Jõusaali kõrval asub rühmatreeningu saal, mis on eraldatud suures kollase vakstuga. Seega jõusaalis eraldi muusikat ei ole ning peab leppima rühmatreeningu saalist kõlava tümpsu ja treeneri jutuga.

Jõusaalis asuv venitusnurk oli sõna otseses mõttes nurk, kuna üle ühe inimese sinna ei mahtunud. Samuti nappis looduslikku valgust koos väljavaatamisvõimalusega.

Küll aga olid jõusaalis kõrged laed ning piisavas koguses õhku.

jousaal_1.jpg

Riietusruumid: Riietusruum on väike, väikeste plekist kappide ja ühe suure peegliga. Riietusruumis on niiske ja vähe õhku ning seal lõhnab nagu pesumasinas, mida pole pärast programmi lõppemist mitu päeva lahti tehtud. Väikestes kappides on vaid riidepuu ning mitte ühtegi nagi. Duširuum on suur, kus lisaks hingatavale õhule puuduvad vaheseinad koos privaatsusega. Dušid töötavad küll nupuvajutusega, kuid õnneks voolab vett korraga piisavalt kaua.

Teenindus: sõbralik ja tore. Klubituuri ei pakutud – seal saab ilma ka hakkama.

Lastehoid: olemas

Parkimine: 11 tasuta parkimiskohta spordiklubi kliendile 3,5 tunniks, kui registreeritakse oma parkimine administraatori juures. Ülejäänud peavad parkima samal territooriumil eravaldusel ning maksma teist hinda.

Muud treenimisvõimalused ja teenused: rühmatrennid, pallisaalid, infrapunasaun.

Atmosfäär: Kui vähene looduslik valgus koos suurte kivist seintega hirmu tekitavad, siis tasub jõusaali külastada ühe kindla treeneri tööaegadel, sest viimane lisab omaltpoolt jõusaalile sära.

post-32533-0-60457300-1392478276_thumb.j

Muudetud kasutaja Gymaholic poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kunagi eelmisel aastal sai käidud ühes Lasnamäe jõusaalis, millest kirjutasin ka väikese isiklikku laadi ülevaate. Panen selle üles, äkki on mõnele abiks. Häid pilte ma selle klubi kohta ei leidnud. Tundub, et seda on millalgil oluliselt uuendatud.

ühel heal päeval oli asja Lasnamäele. Otsustasin läbi minna ka kohalikust jõusaalist. Kõige parem jõusaal peaks asuma Punasel tänaval. Kuna selle ühe korra pilet on kallis, valisin välja Mustakivi Spordiklubi. Oleksin teadnud, millised raskused mulle osaks langevad, oleksin läinud siiski Punasele tänavale.

Alustame algusest. Jõudsin pärast mõningat otsimist õigesse kohta paraja ajavaruga. Mustakivi Spodiklubi asub Mustakivi keskuses. Lisaks spordiklubile asub seal veel terve rida lahedaid poode ja muud huvitavat. Soovitan kõigil külastada!

Mustakivi Keskus on üsna suur ja mitmeosaline kompleks, natuke erinev tavalisest kaubanduskeskusest. Tegin paar tiiru ümber selle kompleksi, leidsin üles ka spordikeskuse sildi, kuid õiget ust mitte. Sees majajuhti vaadates selgus, et spordiklubi asub nullindal korrusel, aga kuskil eemal. Kuidas sinna jõuda, kaardilt täpselt aru ei saanud. Niisis, tuli otsima asuda. Käisin kõik majaosad läbi, kuid spordikeskust ei olnud kusagil. Tegin veel paar tiiru õues. ühe hoone keldriakendest avaneski lõpuks vaade spordiklubile. Aknast vaadates jäi päris hea mulje – mehed tegid juba tööd.

Tagasi nullindale korrusele – aga õiget ust ei ole ikkagi kuskil. Lõpuks leidsin väljast, mingist nurgatagusest õige ukse, mis oli varem kahe silma vahele jäänud. Niisiis oli mul kulunud vähemalt 45 minutit, et sellesse klubisse jõuda. Peatselt selgus, et sisse saabki vaid ühe ukse kaudu. Seest pole sissepääsu üldse mõtet otsidagi.

Spordiklubi teenindaja oli kena noor vene naine, kes ei saanud hästi mu soovist aru. Andis mulle kilesussid ja tegi väikese tiiru kõikides ruumides, nagu tahaks ma klubiga ainult tutvuda. Lõpuks leidsime siiski ühise keele. Selgus, et kuna olin napilt pärast nelja sisenenud, pean maksma 10 eurot!!! Koduka andmetel olin arvestanud mingi 5 euroga. Teenindaja sõnul saab aga enne nelja sisse vist isegi 4 euroga. Ta soovitas mul tagasi tulla järgmisel päeval enne 4. Kuna olin ajaga arvestanud, leppisin siiski 10 euro loovutamisega.

Riietusruum jättis hea mulje. Ruumi oli piisavalt, ümbrus nägi välja soliidne. Kapid olid õhukesest plekist ebaturvalised standardkapid – suurem spordikott sellisesse ei mahu.

Aeroobseks tegevuseks on klubis riietehoiu vastas eraldi ruum. See oli varustatud moodsate masinatega. Seal oli kõike – sõudeergomeetreid, sõtkumismasinaid, jooksumasinaid. Ruum oli hele ja atmosfäär töine. Eks siis sai ka jalgadele valu anda.

1_1305630658.jpg

Järgnevalt sai liigutud põhiruumi, mida ma enne aknast piidlesin. See oli üsna suur ja pilgeni seadmeid täis. Selle päeva plaan nägi ette kõhtu ja jalga. Alustasin kõhust. Kõhu kaldpinki, mida ma kasutada plaanisin, selles saalis polnud. üldiselt sai kõik vajalik siiski tehtud. Venitusi tegema hakates selgus, et korralikke matte pole. Kuidagi sai ka sellega hakkama.

Saali sisustust uurides oli põhjust rahuloluks. Masinaid oli küllaldaselt, kettaid ja hantleid piisavalt. Hantlid olid korralikult paigutatud ja hea ligipääsetavusega. Täpselt ei uurinud, kuid võimalik, et eriti rasketest hantlitest võib ka seal puudu tulla. Väikemaid näis jaguvat. Ka seadmete paigutus oli soliidne – ühes reas jalaseadmed, teises rinnaseadmed jne.

Jala tegemine läks kõhust libedamalt. Saalis leidus erinevaid jalapresse, kükipink ja kõikvõimalikke muid seadmeid. Mis puudutab masinaid, siis need olid korralikud ja varustatud selge kasutusõpetusega. Siiski tundub mulle, et on olemas paremaid seadmeid. Mõne aparaadi puhul häirisid loksud ja paari seadme puhul ei andnud masinat mulle vajalikult reguleerida.

9d22db5e3f46d8c74eb3656bccbed466.jpg

õhustik oli saalis väga OK. Muusikavalikut võib eelmise saaliga võrreldes pidada inimlikuks. Vahepeal oli saali kogunenud üsna palju rahvast, peamiselt vene keelt kõnelevad mehed. Silma jäid ka mõned tõsisemad sportlased (kogukamad tüübid). Põhimõtteliselt on neil olemas ka treener, kuid koduka andmeil vist suveajal. Milliseid lisavõimalusi koht veel pakub, jäi sel korral ajapuudusel välja selgitamata. Tõenäoliselt suuremate saalidega võrdlust välja ei kannata. Tegemist on tavalise, lihtsa jõusaaliga.

üldiselt võiks öelda, et Mustakivi SK-s võib trenni täitsa teha. Võimaluste taha midagi jääda ei tohiks. Teine kordki võiks päevaajal seda kohta külastada.

Punkte jagame seekord järgnevalt:

Teenindus: 6/10

Varustus: 7/10

Atmosfäär: 6/10

Võimalused: 6/10

Hind: 4/10

Lõpphinnang: teenindajaneiu pidas vajalikuks kohe algul öelda, et neil on väike koht... Tegelikult on päris normaalne koht. Hinnapoliitika on jama. Päevaajal on odav, kella neljast aga äärelinna kohta ülikallis. Oleks teadnud, et nii kallis on, oleksin läinud Punasele tänavale. Lõppkokkuvõttes positiivne mulje.

Käisin minagi proovi mõttes seal. Panin ka paar ringi ümber maja, et nurgatagust sissepääsu leida. Sisse saab nüüd hoopis(võib-olla ka siis sai?) "Pepsi Piljardi" uksest (uksel silt ka Mustakivi Spordiklubi ilusti, mida ma ei taibanud esimese "ringi" ajal lugeda :D), see asub õues, katuse all, Eesti Posti pakiautomaadi vastas, kõrvalmajas - sealt alla ja maa alt mööda koridori kõrvalmajja. Vedeliktakistusega (vesi?) sõudeergomeeter oli päris mõnus, nõks raskem kui Concept2. Miski Cybexi stepper(umbes nagu roniks trepist üles, oli ka päris hea aeroobse vaheldus). Kuna ma käisin päevasel ajal siis 5 € eest oli enam vähem (juhul kui on asja sinna kanti), samas Spartas on sama hinna eest paremad võimalused.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Arigato Spordiklubi

Asukoht: Rannamõisa tee 3

file56760394_2424d192.jpg

Avatud: E-N 7.00-22.00, R 7.00-21.00, L,P 9.00-21.00

Hind: ühekordne sissepääs klubisse maksab 10 eurot. Klubil on 10 erinevat paketti. Alustades päevapaketist, lõpetades laste jooga ja taipoksi pakettidega. Täispakett aastase lepingu korral maksab 59 eurot kuus ja tähtajatu lepingu korral 69 eurot.

Jõusaal: jõusaal on kõrgete lagedega ja väga valgusküllane. Suured aknad ja klaasist uksed toovad sisse palju looduslikku valgust. Samas esineb ka põnevaid nähtuseid nagu alljärgnev.

post-17-0-36365900-1404293148_thumb.jpg

Kardiovahendeid on palju ning olemas on ka HS masinad ehk erinevad põnevad plokksüstemid.

Kahjuks kükkida saab vaid smithi või vabade raskustega. Jõusaali keskel on suur ala, kus saab veel pikalt väljaasteid teha, kuid see hõivatakse õige pea masinate poolt ära. Väljaastete tegemiseks jääb väiksem koridori ala, mis on ühtlasi ka venitusala. Kui inimesi vähe, mahub seal kang turjale võtta. Leian, et tõsisemal jõusaalitegijal võib selles jõusaalis igav hakata.

post-17-0-50236600-1404293187_thumb.jpg

Venitusalas on pallid ja varbsein.

post-17-0-03210000-1404293221_thumb.jpg

Riietusruumid: kapid on väga väikesed ning spordikott tuli sinna sisse pressida. Dušid töötavad nupuvajutusega, kuid õnneks ei pea neid liiga tihti toksima. Kuumust reguleerida ei saa ning vaheseinad puuduvad.

post-17-0-64875000-1404293104_thumb.jpg

Teenindus: Sõbralik ja tore

Lastehoid: on olemas ja mõeldud 1-7 aastatele. Avatud E-N 9.00-13.00 ja 17.00-21.00, R 9.00-13.00 ja L,P suletud

post-17-0-32535100-1404293344_thumb.jpg

Parkimine: maja ees tasuta parkimine

Muud treenimisvõimalused ja teenused: rühmatrennid, spinning, hot yoga, lastejooga, tai poks. Spordiklubis on ka kohvik, juuksurisalong,, ilustuudi, ilustuudio, Nupula Erahuvikool, Nõmme Kalju Mängude Maja

Atmosfäär: õhku ja valgust on palju. Maja on suur ja treenimise keskkond tundub hea.

post-17-0-00456000-1404293080_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere,

Kas keegi oskab miskit rääkida Nõmme tennisekeskuse jõusaalist?

Vaatasin, et jõusaali hind on 1.50 üliõpilasele 90minutit.

Keegi teab siis võiks sõna võtta varustuse osas ja kui suur see on ning samuti palju rahvast seal käib ?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

GYMLECO

Asukoht: Teaduspargi 6/1

Avatud: E-R 7.00-22.00, L-P 9.00-22.00

Hind: esimene külastus maksab 3,50 eurot, ühekordne külastus enne kella 14.00 on 6 ja hiljem 8 eurot. Ühe kuu hommikupakett maksab 30 eurot ja limiteerimata kuukaart 45 eurot. Lisaks on veel 6 kuu pakett 42 eurot eest ja 12 kuu limiteerimata paket 40 euro eest kuus. Õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele on igalt paketilt 10% allahindlust.

Leian, et hinna ja kvaliteedi suhe on paigas.

Jõusaal: madalate lagedega jõusaal on varustatud GymLeco tehnikaga. Saali ühes seinas asuvad aknad toovad sisse looduslikku valgust. Olemas on ka suur telekas, mille vastu pea mitu korda ära lüüa võib. Vabade raskuste valik on hea. Hantleid on 1kg – 60 kg.
Plokisüsteem oli nii sujuv, et kõige tugevamad mehed peaksid vist mõningaid harjutusi ühe käega sooritama.

2014-07-30_13.17.36_copy.jpg

12,5 kiloseid hantleid on 8 tükki, et kõik neli keskmisest tugevamat naist korraga suruda saaksid. Saali keskel asub sujuv plokksüsteem, olemas ka smithi kang ja tõstekangid.

Lisaks tavalistele masinatele on jõusaalis ka vahendeid, mis mujal veel näinud ei ole. Näiteks käte treenimiseks.

2014-07-30_13.21.08_copy.jpg

Või tassimiseks.

2014-07-30_13.26.47_copy.jpg

Ning asju, millega ise leiutada sai.

2014-07-30_13.25.37_copy.jpg

Teises osas asub kardio- ja venitusala. Ruumi jagub ning ükski harjutus ruumipuuduse tõttu tegemata ei jää (v.a hüpped). Sealgi üks telekas, kuid seda näevad vaid need, kes kindla masina peale astuvad.

2014-07-30_14.57.58_copy.jpg

2014-07-30_14.57.48_copy.jpg

Riietusruumid: parajalt suur riietusruum koos keskmiste suuruste kappidega. Duširuum oli väike, vaheseinad koos privaatsusega puudusid. Dušid töötasid küll nupuvajutusega, kuid õnneks ei pidanud liiga tihti nuppu toksima. Olemas oli ka saun.

2014-07-30_13.13.41_copy.jpg

Teenindus: väga sõbralik ja abivalmis – vastati meeleldi igale küsimusele

Lastehoid: puudub

Parkimine: tasuta parkimine maja juures.

Muud treenimisvõimalused ja teenused: rühmatrennid, massaaž.

Atmosfäär: tegemist oli küll väikese jõusaaliga, aga kõik vajalikud vahendid olid esindatud. Rõhku oli pandud vabadele raskustele ja rammumehe treeningvahenditele. Madalad laed mõjusid veidi survestavalt, kuid looduslik valgus aitas seda leevendada. Madalad laed võivad häirida mugava kardiotreeningu tegemist, kuna masina peal olles on lagi veel madalam.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

SPORDIKLUBI FITTEST

Asukoht: TTÜ Spordihoone Männiliiva 7

Avatud: E-N 9:00-22.00, R 9:00-20:30, L 10:00-14.00, P 16:00-21.00

Hind: Esimene proovitreening on tasuta, ühekordne treening maksab 8 eurot. Kuukaart maksab 59 eurot, (üli)õpilasele 49 eurot. Ostes paketi, maksab treeningkaart 49 eurot kuus ja (üli)õpilasele 39 eurot.

Leian, et hinna ja kvaliteedi suhe ei ole päris paigas, kuna seal saab põhimõtteliselt vaid rühmatreeningutes käia.

Jõusaal: Väike, kuid avar valgusküllane tühjavõitu jõusaal, kus inimesed oma telefonist muusika kõlaritega ühendavad. Olemas on squat rack , 2 plokksüsteemi ja palju kergeid hantleid. Raskeim olemasolev hantel kaalus 25 kg. Terve jõusaali peale oli 1 surumispink, mida kasutati pigem hantli toetamiseks kuivõrd harjutuste sooritamiseks. Lisaks 1 pink keretõsteteks (alaseljale) ning keset saali sõudeergomeeter. Kui tegemist pole just jalapäevaga, saab hea tahtmise korral oma trenni tehtud.

Väike venitusala kõige halves asukohas (kohe sissepääsu ukse taga) oli olemas.

post-32533-0-10390700-1409040743_thumb.j

post-32533-0-52957400-1409040797_thumb.j

post-32533-0-80290700-1409040902_thumb.j

post-32533-0-34733400-1409040987_thumb.j

post-32533-0-86151900-1409041020_thumb.j

post-32533-0-37593300-1409040863_thumb.j

Riietusruumid: Hunnik kappe kitsastes vahekäikudes. Riidekapi kasutamiseks on vaja 2 eurost münti, mis peab endal kaasas olema ning mille saab hiljem tagasi. Kapivõtmete küljes number puudub, seega peab oma kapinumbri meelde jätma.

Duširuumid on suhteliselt avalikud - lisaks vaheseintele duššide vahel puudub ka suletud sissepääs (uks vms) pesuruumi. Seega häbelikumatel külastajatel on tõsine väljakutse end seal pesta. Lisaks peab dušinuppu pidevalt toksima, et sealt vett tuleks.

post-32533-0-56822000-1409041095_thumb.j

Teenindus: Teenindus oli aga väga meeldiv. Teenindaja vastas kõikidele küsimustele rõõmsameelselt, tegi kohe väikese tuuri ning näitas, kus miski asub.

Lastehoid: olemas. Klientidele maksab 2 eurot ja mitteklientidele 5 eurot.

Parkimine: tasuta parkimine maja ees

Muud treenimisvõimalused ja teenused: rühmatreeningud, spinningu saal, personaaltreeningud, massaaž, Fittest dance team, holistiline teraapia

Atmosfäär: Jõusaal sobib pigem nendele harrastajatele, kes raskemat kui 10kilost hantlit üles tõsta ei jaksa ning kelle treeningkavas jalapäev puudub. Leian, et selles jõusaalis võiksid käia sellised kliendid, kes rühmatrennide kõrvalt soovivad hantliga vehkida või plokksüsteemiga tutvuda. Kuna põrandal on palju vaba ruumi, võib seal mati maha visata ja oma harjutusi teha.

Lisan vahemärkusena, et Fittest ja TTÜ jõusaal ei ole üks ja sama. TTÜ jõusaal asub Fittesti jõusaali kõrval ning administraatori juurde saab, kui siseneda teisest välisuksest.

post-32533-0-14286800-1409041060_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kükipuur, kang ja raskused olemas, mis siis veel jalatrenniks vaja on? :)

  • Kükk
  • Eeskükk
  • Käärkükk
  • Varbseina olemasolul või jalad kuskile trenažööri alla lükata, saab Ben Johnsonit teha
  • Sirgete jalgadega jõutõmme

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Seda ma räägin, et sa pead loov ja suure tahtmisega olema, et seal jõusaalis treenida.
Mõni naine jalutab jõusaali, vaatab, et reie lähendaja ja eemaldaja masinad puuduvad ning jalutab minema :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ARCTIC SPORT CLUB

arctic_sport_tallinn2.JPG

Asukoht:

Ehitajate tee 114b

Avatud:

E - N 6.30 - 23.00

R 6.30 - 22.00

L - P 9.00 - 22.00

Ei leidnud täis hinnakirja jõusaali kohta kodulehelt.

Ainult midagi taolist: http://www.arcticsport.ee/tallinn/lisateenuste-hinnad

Ühe korra külastus on 13 eurot.

Palju nt 30 päeva kaart maksab või seda ei eksisteeri?

Muudetud kasutaja eliviielo poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei leidnud täis hinnakirja jõusaali kohta kodulehelt.

Ainult midagi taolist: http://www.arcticsport.ee/tallinn/lisateenuste-hinnad

Ühe korra külastus on 13 eurot.

Palju nt 30 päeva kaart maksab või seda ei eksisteeri?

Ühekordne külastus maksab 13 eurot ja seda saab iga kord osta, kui soov Arcticusse minna.

30 päeva kaarti saab osta vaid ühe korra (mõeldud proovipaketina) ja maksab 79 eurot.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Gymleco puhul jäi minu meelest mainimata kõige tähtsam asi: see on üks vähestest saalidest kus on olemas ka tõstepõrand! (ning korralik Eleiko tõstevarustus sinna juurde)

Kui pole saalis tõstepõrandat siis ei ole ikka tegemist jõusaalisga vaid lihtsalt fitness saaliga minu arvates.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere,

Kas keegi oskab miskit rääkida Nõmme tennisekeskuse jõusaalist?

Vaatasin, et jõusaali hind on 1.50 üliõpilasele 90minutit.

Keegi teab siis võiks sõna võtta varustuse osas ja kui suur see on ning samuti palju rahvast seal käib ?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere,

Kas keegi oskab miskit rääkida Nõmme tennisekeskuse jõusaalist?

Vaatasin, et jõusaali hind on 1.50 üliõpilasele 90minutit.

Keegi teab siis võiks sõna võtta varustuse osas ja kui suur see on ning samuti palju rahvast seal käib ?

Maksab 1.50, mine proovi järele.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

SPORDIKLUBI FRESH

Asukoht: Randvere tee 155, Hotell Ecolandi juures

Avatud: E-R 6.30-00.00 L-P 9.00-21.00

Hind: 8 erinevat paketti – kuukaartidest 1 korra piletiteni. Jõusaali kuukaart ilma lepinguta, mis ei sisalda rühmatreeninguid, maksab 39 eurot. Piiramatu treeningkaart lepinguga maksab.49 eurot. Lisaks on sooduskaart (üli)õpilastele ja pensionäridele, mis maksab 44 eurot. Ühe korra pilet maksab 9 eurot, aga esimene proovitreening on tasuta.

Jõusaal: Jõusaal on väike ja madalte lagedega, aga väga valgusküllane ja hubane. Rõhku pole pandud iseleeritud jõumasinatele, vaid lahtistele raskustele ja plokksüsteemile. Lisaks on seal ka lõkskang. Venitamiseks eraldi ala seal ette pole nähtud.

Spinningu nurk asub jõusaalis

post-32533-0-82629500-1413038578_thumb.j

post-32533-0-82510900-1413038680_thumb.j

Plokksüsteemi saavad kasutada korraga 7-8 inimest

post-32533-0-37777800-1413038744_thumb.j

Plokil puuduvad kilogrammides väljendatud tähistused

post-32533-0-84441000-1413038807_thumb.j

Raskeim hantel on 30 kg, kuid öeldi, et kauaks see nii pole

post-32533-0-84463600-1413038881_thumb.j

Kangiga manööverdamine on selles nurgas veidi keeruline, kuna peeglid asuvad väga lähedal.

Väikesesse jõusaali on ära mahutatud kaks kükipuuri ning mitte ühtegi smithi kangi. Leian, et väga õige on väikeses jõusaalis panna rõhku vabadele raskustele. Teistel väikestel jõusaalidel on siit midagi õppida.

post-32533-0-92541300-1413038968_thumb.j

post-32533-0-93731400-1413039128_thumb.j

Kui lisaraskused tüütavad ära, saab CrossCorega teha keharaskusega harjutusi.

post-32533-0-11169500-1413039220_thumb.j

Riietusruumid: koosneb kahest ruumist, kus on erinevate suurustega kapid. Suurim kapp on piisavalt suur, et kogu oma varustus sinna ära mahutada. Naiste riietusruumis on lastetool ja mähkimislauad. Duširuum on väike. Vaheseinad dušide vahel puuduvad seega privaatsust eriti pole. Kui endal jääb dušigeel koju, siis seintel on 2 seebidosaatorit. Dušid töötavad küll nupule vajutamise süsteemiga, kuid vett voolab sealt piisavalt kaua.

post-32533-0-81559200-1413038512_thumb.j

post-32533-0-75412600-1413038537_thumb.j

Teenindus: väga tore ja sõbralik. Kohe sai jutule ja vastati rõõmsalt igasugustele küsimustele. Jõusaali treener on väga asjalik ning leiab lahenduse igale probleemile.

Lastehoid: olemas

Parkimine: tasuta parkimine maja ees

Muud treenimisvõimalused: rühmatrennid, spinning, vesiaeroobika. Lisaks on võimalik harrastada Acro Yogat. Arvan, et see on Tallinnas ainuke spordiklubi, kus sellist treeningut pakutakse.

Rühmatreeningute saal

post-32533-0-23129500-1413038628_thumb.j

Atmosfäär: looduslikku valgust oli palju, lisaks on jõusaal kaunistatud roheliste taimedega, mis teeb keskkonna väga mõnusaks. On näha, et viimistlustöödega pole veel lõpule jõutud, kuid see ei sega üldse. Igas seinas on peeglid, nii et eneseimetlejad saavad oma isu täis, teised saavad oma lihase tööd hästi jälgida.

post-32533-0-05372200-1413039174_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

TTÜ JÕUSAAL

Asukoht: TTÜ Spordihoone Männiliiva 7

Avatud: E-R 16.30-23.00 L,P 9.00-21.00

Hind: Esimene proovitreening maksab (üli)õpilasele 5, teistele 7 eurot. Nädalavahetustel vastavalt 4 ja 5 eurot. Kuukaart maksab 42 eurot, üliõpilastele 32 eurot. 10 korra kaart, mis on kehtiv 2 kuud, maksab vastavalt 40 või 30 eurot.

Hinnad on veidi odavam kui teistes suurtemates spordiklubides, aga see-eest on ka võimalused väiksemad.

Jõusaal: Jõusaal on pikk, kitsas ja põhimõtteliselt ilma laeta. Kõik vajalikud vahendid on olemas – kardiovahendid, 2 kükipuuri, 2 horisontaalset rinnalt surumise pinki, lisaks positiivse ja negatiivse kaldega, smithi kang, vabad raskused ja kangid ning erinevad masinad. Jõusaal on sisustatud Arcomani masinatega. Kuna kahes välimises seinas on aknad, jagub looduslikku valgust küllaga ning vaade on ümbritsevale metsale.

Venitusala asub jõusaalist väljas, kus on pallid, rullid ja matid.

post-32533-0-46682300-1414935562_thumb.j

Lisaks ka üks invamasin.

post-32533-0-93829300-1414936693_thumb.j

Harjutuste vahele ka harivat lugemist

post-32533-0-99620900-1414935676_thumb.j

Kui raske jalapäev oksele ajab...

post-32533-0-37808200-1414935727_thumb.j

post-32533-0-45931100-1414935780_thumb.j

post-32533-0-59394100-1414935827_thumb.j

post-32533-0-33597600-1414935894_thumb.j

post-32533-0-58276100-1414935991_thumb.j

Riietusruumid: Hunnik kappe kitsastes vahekäikudes. Seal on suhteliselt hämar valgus. Riidekapi kasutamiseks on vaja 2 eurost münti, mis peab endal kaasas olema ning mille saab hiljem tagasi. Kapivõtmete küljes number puudub, seega peab oma kapinumbri meelde jätma.

Duširuumid on suhteliselt avalikud - lisaks vaheseintele duššide vahel puudub ka suletud sissepääs (uks vms) pesuruumi. Seega häbelikumatel külastajatel on tõsine väljakutse end seal pesta. Lisaks peab dušinuppu pidevalt toksima, et sealt vett tuleks.

post-32533-0-49268200-1414936402_thumb.j

Teenindus: Kahjuks sellel teenindajal naeratus puudus, aga küsimustele vastas ja isegi õpilaspiletit ei küsinud.

Lastehoid: puudub

Parkimine: tasuta parkimine maja ees

Muud treenimisvõimalused: lisatasu eest saab mängida sulgpalli ja lauatennist, rulluisutada ja suvel rannavollet mängida.

Atmosfäär: Jõusaalis oli külm. Kui soojendus sai tehtud, oli keha küll soe, kuid külma õhku oli endiselt tunda. Kõlaritest kõlavad raadiohitid ning argipäeviti on ehk isegi jõusaalitreener olemas. Nädalavahetusel teda kohal ei olnud.

post-32533-0-01454800-1414936780_thumb.j

Nädalavahetusel oli jõusaali suhteliselt tühi - korraga treenis 5 inimest, kuid kohalikud teadsid rääkida, et argipäeviti on jõusaal rahvast täis.

Mulle tundus, et jõusaali külastavad enamjaolt TTÜ tudengid, kes on väga sõbralikud ning olid nõus suurte raskuste korral abi osutama.

…Ja kui jõusaalis uusi tutvusi ei leia, saab harjutuste vahel oma sõpradega chattida ning tühja aku pärast muret tundma ei pea.

post-32533-0-51128300-1414936617_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

HC GYM LASNAMÄEL

post-32533-0-32774100-1415524463_thumb.j

Asukoht: Linnamäe tee 91

Avatud: E-R 07.00-22.00 L-P 10.00-21.00

Hind: Esimene proovitrenn ei ole tasuta, tuleb osta korrapilet, mis kella 15ni on 2,5 eurot ja hiljem 3 eurot.

Nädalavahetusetel maksab 2,5 eurot.

Lastele vanuses 11-16 maksab kella 15ni 1 euro ja hiljem 1,5 eurot.

Kuukaart on 40 eurot.

Kodulehel põhjendavad nad oma soodsaid hindu nii: “Kuna piletid maksavad alates 1eur/kord, siis igaüks kasutab vett ja teisi ressursse säästlikult, nii võimaldame ka tulevikus lubada endale Eesti madalaimaid hindasid ja sõbraliku atmõsfääri kus igaüks tunneb ennast tere- tulnuna.”

(Kirjavead jätsin parandamata)

Ühekordne pilet on tõesti soodne, aga kuupilet maksab keskmiselt samapalju nagu teistes spordikubides.

Jõusaal: 650m2 ja tihedalt varustusega sisustatud. Kui on palju rahvast, siis ringi liikumine on veidi keeruline, kuid mitte võimatu. Saalis on 3 sõudeaparaati, 5 cross training seadet, 8 ratast ja 2 jooksulinti. Mitu kükipuuri, rinnalt surumise pinki, 2 smithi kangi, mitu plokksüsteemi ja vabad raskused. Kõik vajalik on olemas ja järjekordi masinatele ei teki. Isoleeritud masinatele rõhku pole pandud.

Hantlitele on väikese kirjaga kirjutatud number ning selleks, et õige raskusega hantel leida, peab kummargil edasi tagasi käima. Suure otsimise peale leidsin, et kõige raskem hantel oli 50 kg.

post-32533-0-48540700-1415522478_thumb.j

post-32533-0-21834500-1415522977_thumb.j

post-32533-0-44542800-1415523007_thumb.j

post-32533-0-41838600-1415523063_thumb.j

post-32533-0-40937200-1415523095_thumb.j

HC Gymis on rammumeeste, jõutõste ja kulturismi jaoks eraldi ruumid.

Ühes saalis saab rehve veeretada ja neid näiteks haamriga taguda.

post-32533-0-41819200-1415523841_thumb.j

Eraldi ruumis on 2 kõige suuremat poksikotti

post-32533-0-95308600-1415523934_thumb.j

post-32533-0-96794000-1415524814_thumb.j

Iga ruumi ees saab lõuga tõmmata

post-32533-0-09526200-1415523351_thumb.j

Riietusruumid: ilusad riietusruumid - ka väikesed kapid on piisavalt suured, et hiiglaslik kott ära mahutada. Kappides pole ainult lisariiulit, kuhu näiteks oma käekell vms asetada.

Duširuumid on väikesed koos 4 dušiga ning vett soojendatakse, seega sooja vee pealt peab kokku hoidma. Saun puudub. Samuti pole vaheseinu. Dušid töötavad nupusüsteemiga, kust võiks veidi kauem vett voolata, aga liialt tihti nuppu toksima ka ei pidanud.

post-32533-0-06008900-1415522392_thumb.j

Teenindus: väga sõbralik ja abivalmis. Teenindaja oli väga elav ning temaga võiks lausa pikemalt jutustama jääda.

Lastehoid: olemas

Parkimine: tasuta parkimine maja ees

Muud treenimisvõimalused ja teenused: rühmatrenne pole, aga saab poksida, rehvidega möllata, haamritega taguda. 15 euro eest pakutakse treeningkavasid koos treeneri esimese juhendamisega. Ilma treeneri juhendamiseta on kava hinnaks 5 eurot.

Saab osta erinevaid treeningvahendeid, toidulisandeid jms.

post-32533-0-61698000-1415524139_thumb.j

post-32533-0-53488500-1415524181_thumb.j

Lisaks on saadavad kuumad joogid, mis pidavat olema soodsamad kui bensujaamas

post-32533-0-70089400-1415523384_thumb.j

Atmosfäär: Jõusaal oli suhteliselt jahe ja domineeriv on seal vene keel. Saalis on üks teler, kus näidatakse kulturismivõistlusi ja muid treenitud kehasid. Taustaks mängib metal&rock muusika.

Atmosfääri lõi kirevaks, kui saali astus kohalik staar, kes tegi endale raske trenni koos treeneri pideva abistamisega, kasutades naisteraskuseid. Iga seeria lõpus toimus “maavärin” ning harjutuse lõppedes piisas vaid kõrvalseisva treenijaga silmside loomisest ning hantlid leidsid justkui iseenesest tee tagasi oma kohtadele.

post-32533-0-46886300-1415523154_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Huvitav on see, et räägid siin kappide "suurusest" aga jätad kõige tähtsama mainimata - tegemist on väga korraliku raskejõustiku saaliga, kus on olemas tõstepõrand ja korralik Eleiko varustus.

A.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Huvitav on see, et räägid siin kappide "suurusest" aga jätad kõige tähtsama mainimata - tegemist on väga korraliku raskejõustiku saaliga, kus on olemas tõstepõrand ja korralik Eleiko varustus.

A.

Täpselt minu mõtted. Hea ülevaade kuid mulle tundub et postitaja ei ole vist kõige tõsisem jõutrenni tegija, seega ei ole ka saale selle nurga alt vaadatud ja sellised minu meelest väga tähtsad asjad nagu Eleiko varustus ja tõstepõrand jäävad mainimata. Kapi suurus on minu meelest ikka kõige vähem tätsam asi mida mainida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

LOOK MY BEST

Seekord ei käinud ma mitte jõusaalis, vaid EMS treeningstuudios.

Asukoht: Rävala pst 6

Avatud: E-L 9.00-22.00 ja P 10.00-20.00

EMS treening on elektriline lihaste stimulatsiooniga treening, mis sunnib lihased kontraheeruma. Selga asetatakse spetsiaalne stimulatsiooniga vest, mis annab treeningul impulsse korraga 300-le lihasele. Impulsid töötavad läbi 3 erineva lihaskihi ning treenitakse isegi neid sügavamaid lihaseid, mida ise on pea võimatu treenida. Treeningu intensiivsus on väga tugev ning 20 minutit EMS treeningut pidavat võrduma 180 minutilise jõusaali treeninguga.

EMS treening sobib kõikidele, kellel on süda terve ning alates 17 eluaastast kuni ükskõik mis vanuseni.

EMS treeningut kasutatakse ka taastusravis.

Tegemist on vastakaid arvamusi tekitava treeningmeetodiga, kus väidetavalt on vaid 2 korda 20 minutilise treeninguga nädalas võimalik saada endale treenitud keha.

Esimesel külastusel mind treeningusse ei lastud. Selgus, et mu nimi oli valele päevale kirja pandud ning keegi võtnud viga omaks. Teenindus ei jätnud just kõige positiivsemat muljet.

Teine katse õnnetus. Sel korral oli ka teenindus sõbralikum.

Enne treeninguga alustamist paluti täita ankeet, kus muuhulgas tuli kinnitada, et ei esine teatud haigusi. Seejärel ulatati riided ja rätik ning suunati riietusruumi, kus sai olla täiesti üksi. Riietusruum on väike ja üle 2 inimese sinna ei mahugi, kuid korraga saabki treenida vaid 2 inimest.

Tegemist on stuudioga, kuhu inimene võib tulla käed taskus. Pole vaja ei rätikut, riideid ega jalanõusid. Ka duširuumis on shampoonid olemas.

post-32533-0-26042500-1416735251_thumb.j

post-32533-0-42283400-1416735286_thumb.j

Riided on valmistatud spetsiaalsest puuvillasest materjalist, mis on veidi niisutatud, et impulsid paremini leviksid. Seejärel asetatakse selga vest ning reguleeritakse impulsside tugevus.

post-32533-0-83476000-1416735330_thumb.j

Treening algab 5 minutit kestva soojendusega, millele järgneb 15 minutit jõutreeningut. Treening on väga tore ja lõbus. Pidev surin ja impulsid lisavad treeningule põnevust. Harjutuste sooritamise juures on oluline hingamine, lihaspingutus ning kehahoid. Ei ole nii, et vest teeks kogu töö ära, ise pidi ka kõvasti vaeva nägema. Kui lihast poleks pingutanud ning end liigutanud ei oleks, ei oleks treeningul ka mõttet olnud. Minul oli seda treeningut väga lõbus teha, korra trenni lõpus sain higipiisagi välja pigistatud.

Pärast trenni lõppemist oli kehas tunda veel kerget surinat. Öeldi, et pärast treeningut töötavad lihased edasi veel 72h ning järgmisel päeval võiks jõutrenni vahele jätta ning selle asemel aeroobset teha.

Järgmisel päeval andis hästi kergelt tuharalihas tunda.

post-32533-0-97703300-1416735005_thumb.j

Hinnad:

post-32533-0-84413100-1416734669_thumb.j

Lepingulised kliendid saavad mõõta enne treeningute alustamist oma kehakoostist ning võrreda tulemusi näiteks pärast 5 treeningut. Ühel kliendil olevat pärast 5 treeningut ilmnenud juba nähtavad tulemused - silmaga nähtav tselluliit olevat kadunud.

Samuti pakutakse klientidele pärast treeningut Hera valgujooki.

post-32533-0-54190000-1416734973_thumb.j

Treenerid on seal väga professionaalsed, toredad ja sõbralikud. Nad kõik töötavad parima teeninduse nimel ning nende käe all treenida on väga tore. Harjutuste sooritamisel parandatakse tehnikat ja kehahoidu ning elatakse kaasa. Tekitatakse positiivne õhkkond.

Las igaüks kujundab ise oma arvamuse EMS treeningu suhtes. Selge on see, et kulturisti keha ja jõutõstja jõudu ainult EMS treeninguga ei saavuta. Samuti ei piisaks inimesele ainult EMS treeningust, võiks lisaks näiteks jalutamas käia. EMS töötab pigem toetava treeninguna inimese treeningkavas.

Pigem sobiks see treening eriti kiire eluviisiga inimesele, kes teeb korra peale tööd kiire trenni. Mõtlema ei pea, personaaltreener näitab harjutused ette, trenniriideid kaasas ei pea tassima. Vesi ja kõik on muu on ka kohapeal saadaval. Samuti on treening lõbus ning annab positiivse meeleolu.

post-32533-0-99329300-1416736231_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×