Jump to content
K.A

Spordiklubi suhtumine klientidesse.

Recommended Posts

No ja kas sa reageerisid?

Selliseid inimesi tuleb koolitada ja aidata. Ma homme seletan sulle kõik ära :D

Revalis on vaid kaks korrapidajat, ülejäänud vaid mõtlevad, kui sedagi :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma tegelikult kaalusin tema poole sõbralikult pöörduda ja kodanikku rahustada vms, aga jätsin teo katki proosalisel põhjusel. Ta oli väga vihane ning arvan, et vestlus oleks jäänud kaunikesti lühikeseks. Ma millegipärast arvasin, et ta oleks lihtviisil kangiga virutanud:)

Sellistel inimestel on oma raviarstid, oleksid seda talle maininud, oleks vaikus majas. Ilmselt jäid lihtsalt tabletid võtmata.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Revali tõstepõrandale on lohud sisse loobitud :rolleyes:

Revali tõstepõrand on väga tuttav ning peaks pärinema üleüldse aastast 1980 kui Tartu mnt 50 alustas tegevust Tallinna Atleetvõimlemise Klubi. 1981. aastal tegin mina sellel tõstepõrandal esimesed jõutõmbeseeriad. Oli vist 1986 või 87 kui Tartu mnt klubi kolis Aia 20 territooriumile. Esiotsa asuti keldris praeguse kohviku juures, kus läheb trepp alla ning asub hetkel nn lastetuba vist. 1990 moodustus klubist 2 erinevat klubi, praegune Reval-Sport ja Flexer asukohaga Tartu mnt 50. Flexer suleti 2007. aastal, mille asemele on tänaseks ehitatud suur korrusmaja.

Seega too tõstepõrand on näinud ka Olev Annuse seeriaid kui ta trenni tegi. Tõstepõrandal on väärikas ajalugu nagu nii mõnelgi 80-ndatest pärineval vanemal hantlil, kangil, kettal kui trenažööril, mis siiamaani Revalis kasutusel on.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Naiste jaoks ongi see imelik, et teine naine häälitseb kes tõsiselt trenni teeb. Enamus naisi siiski treenivad mugavustsoonis ja ilmselgelt, siis mingit olulist pingutust ei ole. Aga kui mõni naine pingutab ka ja tuleb hääl välja... issand... seksuaalne ju! Naised häälitsevad ainult porno filmides ju!

Väga õigesti öeldud!
  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×