Sarge 385 Report post Posted April 28, 2015 Sind ma ei kohanud, kui sa seda mõtled Saal on teil ülikõva. Nii väikses kohas nii uhke saal. VägevTööõpetuse kohapealt on muidugi asi väga nutune Selline "kõrvalaine"Paljud imestavad, et tegemist on juba 10 aastat vana hoonega ja seadmetega. Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted April 28, 2015 Seadmetel polnud häda midagi. Õpetajate tuba on teil ka suurem kui TÖÖKODA Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted April 28, 2015 Seadmetel polnud häda midagi. Õpetajate tuba on teil ka suurem kui TÖÖKODA Ma mõtlesin spordihoonet. Tööõpetuses vist on samad lauad, mis minu ajalgi olid ja enne sedagi. Kaks uut lauda vist on. Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted April 28, 2015 Ma mõtlesin spordihoonet. Tööõpetuses vist on samad lauad, mis minu ajalgi olid ja enne sedagi. Kaks uut lauda vist on.Spordihoones ruumi kolmele kossuväljakule. ca 300 õpilase kohta on see ikka suur saal. Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted April 29, 2015 Homme tuleb töine päev, seega tegime täna trenni äraKangiga surumine 3x5Hantlitega surumine 5x15Hantlitõmme küljelt 5x10Kõhurull 3 seeriatHomme, ülehomme puhkame. Laupäev kiusame jalgu Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted May 2, 2015 JalapäevKükid - 97,5 x 5, 112,5 x 5, 127,5 x 5 - Mõnusalt, varuga, nii nagu peabPress - 5 x 15Kõverdus - 5 x 10Kastidele hüpped erineva kõrgusega ja palju. Lõpus turnisime kangi otsas, kiikusime köitega ja niisama hullasime mattidel, nagu 10 aastased ikka üksinda saalis Ja pukk, millele hüppasime oli siis 130cm kõrge. On seda palju või vähe, ei oska öelda. Share this post Link to post Share on other sites
eliviielo 55 Report post Posted May 2, 2015 Kastidele hüpped erineva kõrgusega ja palju. Ja pukk, millele hüppasime oli siis 130cm kõrge. On seda palju või vähe, ei oska öelda. Minu jaoks palju. Kunagi proovitud 110cm (ise 163cm), eks parema tahtmise korral tuleks rohkemgi...Eks oleneb ka enda pikkusest ja siis omakorda kõrguse suhtest. Aga max nr ei mängi rolli, lihtsalt huvitav teadmine.Hakkab olulisust näitama kergejõustiklastel, tõstjatel mõnevõrra jne...Kui tempoga hüppeid teha hulgaliselt seeriaid-kordusi, siis sobib väga hästi aeroobse asendamiseks, võtab päris võhmale, sest pm terve keha töötab... Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted May 2, 2015 Huvitav teadmine. Ega ta tõesti muud ei ole. Ise olen 193cm pikk. Annab ikka neid jäsemeid liigutada Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted May 4, 2015 Uus nädal. Tugevam kui eelmine nädal Surumine õlale 3x3Rööbaspuudel surumine 6 seeriaga 75 kordust. Eelmine nädal 7 seeriagaLõuatõmbed 8 seeriaga 50 kordust. Eelmine nädal 9 seeriaga. PROGRESSPõhieesmärk suve lõpuks suruda 120kg rinnalt ehk nelja kuuga +10kg. Share this post Link to post Share on other sites
urtz 25 Report post Posted May 4, 2015 Põhieesmärk suve lõpuks suruda 120kg rinnalt ehk nelja kuuga +10kg. Surumist aitab edasi hästi nt 80% kava. Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted May 5, 2015 Täna tõmmeJõutõmme 3x3Tere hommikust 5x12Rippes jalgade tõsted 5x15Ketaste hoidmine 3 seeriatNäitan kah siis mille eest minule palka makstakse TARVAS 2:2 Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted May 7, 2015 Rinnapäev tore päev, tore päev...Kangiga surumine 3x3Hantlitega surumine 5x15Hantli tõmme küljele 5x10Kõhule rulliga rullimist 3 seeriatHomme jalad, vast teen filmi kaTäna jootsin 2 tundi koolis skeemilt takisteid lahti. Krt kõrvetasin näppuSain omale Xbox originaali. Kellelgi põnevaid mänge on siis võib pakkuda. Ütleme nii, et õhtud on sisustatud Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted May 7, 2015 Sain omale Xbox originaali. Kellelgi põnevaid mänge on siis võib pakkuda. Ütleme nii, et õhtud on sisustatud Mul juba paar kuud sisustatud selle mänguga arvuti peal: http://store.steampowered.com/app/730/Kui ranki boosti tahad, siis anna teada. Share this post Link to post Share on other sites
alfu 0 Report post Posted May 7, 2015 CS:GO vast X-boxi peal veel ei võimalda mängimist aga soovitus hea . Xboxile soovitaks siis sama põhimõtetega Call Of Dutylt midagi ja nooh korralikult kogub laineid sel aastal GTA 5. Spordimehele võibolla hoopis FIFA lt midagi ? Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted May 8, 2015 Mulle ei meeldi konsoolide peal FPS mängud. Ma hiire fänn. Konsoolide peal on head rallimängudTäna siis jalgKükk 105x3, 120x3, 135x3. Tuli kindlalt Press 5x15Kõverdus 5x10Kastile peale ja maha hüppamine. Maha hüpates jääd kaitseasendisse pidama. 3 seeriatVahepeal proovisin ka toru peal trikke teha ja enda imestuseks ronisin üles. Vägev Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted May 11, 2015 Täna tuli pauku igast augustÕlale surumine x5, x3, x1Rööbaspuud 5x15 - julm, aga tuli ära Lõuatõmbed 6 seeriaga 50 kordust Erinevaid harjutusi külgedele. Varsti peab ju lippu mängima Pärast trenni läks supp, praad magustoit - borš sealihaga, kolm kanakintsu, kohupiim mahlaga smuutiks Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted May 12, 2015 (edited) Kui töö juures on igav siis peab omale sõbra ise meisterdama Panin vähe uuema pildi, koos sõbraga Edited May 12, 2015 by martinkink Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted May 12, 2015 Papa Martin Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted May 12, 2015 Täna punnitasime jõutõmmetTõmme 5x, 3x, 1xTere hommikust - 5x12Rippes jalgade tõsted - 5x15Gripgel on ikka vaieldamatult hea asi. Kang ei tule lihtsalt käest ära, enne tuleb käsi otsast Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted May 14, 2015 Rinnapäev möödasKangiga surumine - 82,5x5, 92,5x3, 105x1Hantlid horisontaalne - 20kg - 5x15Tõmme hantlitega küljelt - 24kg - 5x12Homme jalad, äkki teen ka filmi.Pikk jutt, sitt jutt Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted May 18, 2015 Õlad, rööbaspuud, lõuatõmbedSurumine 3x5 50%rööbaspuud 5x15 - tuli seitsme seeriagalõuatõmbed 5x10 - tuli 8 seeriagaOtsustasime, et ei pussuta enam nii palju seeriate vahel. Panime stopperiga 3 min käima ja kohe oli tunda. Ei jaksanud.Panin ka homseks massasööri juurde aja. Trapets ja seljaülaosa kuidagi kange. Hommikul käisime poistega Kadrinas leiutamas. Päris tore üritus oli, poisid said mootoreid proovida ühendada ja leiutasid 2in1 puldiauto/puldilaeva. Kolmapäev saan ka mõned näpunäited lego sumo võistlusteks. Tartu teadlased tulevad külla ja näitavad meile kuidas, miks ja milleks. Ma loodan ikka oma neljandatega teise õpetaja seitsmendatele ära teha Share this post Link to post Share on other sites
Looduses6ber 2 Report post Posted May 18, 2015 Oota misasja..??? "Otsustasime, et ei pussuta enam nii palju seeriate vahel. Panime stopperiga 3 min käima ja kohe oli tunda. Ei jaksanud." Mis see seeriate vaheline puhkus siis ennist oli? See 3 minutit on juba päris korralik "pussutamine" (: Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted May 18, 2015 Oota misasja..??? Mis see seeriate vaheline puhkus siis ennist oli? See 3 minutit on juba päris korralik "pussutamine" (:ca viiekasOleneb, mis eesmärk on. Kui ikka 10 kordusega pumpad ennast tühjaks ja siis hakkad minuti pärast uuesti tõmbama siis jaksad kaks lõuga tõmmata. Kolme minutiga saab hakkama lõpuks siis hakkame aega vähendama. Praegu sobib ja toimib Share this post Link to post Share on other sites
Looduses6ber 2 Report post Posted May 18, 2015 Heh. huvitav. Ma üldjuhul üle minuti väga pausi ei tee. Ükspäev siin just lugesin, et tegid rööbaspuudel 4x15. Kommentaariks kirjutasid veel, et raske oli aga tuli ära. Proovisin ka 4x20 ja tõesti maru rasked 2 viimast seeriat olid.(puhkus seeriate vahel ca 30 sek+ )Samas, nüüd mõtlen, et kui sa ca 3 minutit seeriate vahel puhkasid siis...Soovitan soojalt intensiivsust veelgi tõsta. Kui ei taha/ei sobi tee lihtsalt üks proovi trenn nõnda...vaat, äkki hakkab meeldima (: cardio koos trenniga. hePead vähem "pussu" laskma Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted May 18, 2015 Mulle ei meeldi jõusaalis võimelda Share this post Link to post Share on other sites