martinkink 209 Report post Posted October 2, 2014 Täna siis õlad ja käedÕlga 11 seeriatKolmpea 8 seeriatKakspea 6 seeriatSoetasin ka jõusaali kuukaardi spordikasse. Ei viitsi sinna Vinni sõita iga kord, lisaks ei ole Vinnis puuri spordikas on, YAY. Kuukaart ulmelised 20€, oleks pidanud ikka alla kauplema. Vt. Mingi päev teen ka saalist äkki mõned pildid siis näete ise ka kui saalis on 10 masinat, millest 5 on rinna jaoks Raskeim hantel 32,5kg, but thats none of my business...Rõõmustas mind veel see, et pärast trenni riietusruumis sain teada, et mu blogi ikka loetakse ja mind ära tuntakse. Väga tore, mulle täitsa istub, teinekordki Homme plaanis raske jalg, mida ja kui palju ja kas ka koos lisamaterjaliga, no eks see homme selgu Share this post Link to post Share on other sites
SKG 97 Report post Posted October 2, 2014 Mu saalis on kuni 30KG hantlid. Share this post Link to post Share on other sites
urtz 25 Report post Posted October 2, 2014 Täna siis õlad ja käedÕlga 11 seeriatKolmpea 8 seeriatKakspea 6 seeriatSoetasin ka jõusaali kuukaardi spordikasse. Ei viitsi sinna Vinni sõita iga kord, lisaks ei ole Vinnis puuri spordikas on, YAY. Kuukaart ulmelised 20€, oleks pidanud ikka alla kauplema. Vt. Mingi päev teen ka saalist äkki mõned pildid siis näete ise ka kui saalis on 10 masinat, millest 5 on rinna jaoks Raskeim hantel 32,5kg, but thats none of my business...Rõõmustas mind veel see, et pärast trenni riietusruumis sain teada, et mu blogi ikka loetakse ja mind ära tuntakse. Väga tore, mulle täitsa istub, teinekordki Homme plaanis raske jalg, mida ja kui palju ja kas ka koos lisamaterjaliga, no eks see homme selgu Seda ma arvasin, et Rakvere parim jõukas on spordikas. Mingi on ka Säästuka juures, aga pole tglt kummaski käinud...seega 100% ei saa öelda kumb parem. Aga see 32,5kg hantel ju norm. Põhi trenni teed nvn kangiga ära ja siis hantliga keskendud max tunnetusele ja ilusale liigutusele. Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted October 2, 2014 Tegelikult on 35 kg, ma ei tea, miks sa neid ei näinud. Ja spordikas ongi Rakvere parim! Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted October 2, 2014 Martin sa kuulsus pealinnast ja puha Kanna siis pealinna lippu uhkelt Rakveres ! Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted October 3, 2014 Seda ma arvasin, et Rakvere parim jõukas on spordikas. Mingi on ka Säästuka juures, aga pole tglt kummaski käinud...seega 100% ei saa öelda kumb parem. Aga see 32,5kg hantel ju norm. Põhi trenni teed nvn kangiga ära ja siis hantliga keskendud max tunnetusele ja ilusale liigutusele.Ega jah kui hantleid ei ole siis peab kangiga tegema. Ei jää pingile jonnima, et tahan raskemaid hantleid Tegelikult on 35 kg, ma ei tea, miks sa neid ei näinud. Ja spordikas ongi Rakvere parim!Ega vaja ei läinud, ei otsinud ka eritiMartin sa kuulsus pealinnast ja puha Kanna siis pealinna lippu uhkelt Rakveres !Tegelt ma olin Tallinnas kuulsus Rakverest. Rakveres ma oma jope Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted October 3, 2014 Vahet pole, olid tallinnlane ikkagist Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted October 3, 2014 Täna siis jalad. Rasked olidKükk 100x5, 105x5, 110x5, 115x5, 120x5 - kõik vööta, järjest ja kindlalt. Astumised 22kg hantlid oli vaid üks siis võtsin hoopis 35kg 3x12 sammu - karmTõmme sirgete jalgadega 5seeriat ja kõverdus 3 seeriatSäärt ja kõhtu mõlemat 4 seeriatKüpsetasin vist partneri täitsa ära. Raske, raske oli see jalatrenn, aga no mis sa teed kui minusugune huijar seljas istub ja möliseb kõrva, et küki põhja, tubli, kaks veel Ja nüüd vaba nv... Share this post Link to post Share on other sites
SKG 97 Report post Posted October 3, 2014 ...kõik vööta, järjest ja kindlalt. Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted October 4, 2014 kõik vööta, järjest ja kindlalt. Kummaline, et peab sellise asja välja tooma, et vööta. See ongi normaalne, et treenitakse vööta, sidemeteta ja ass to the grass. See on sama hea, kui ütlen, et käisin täna autoga sõitmas- õiges sõidusuunas, läbisin kõik ristmikud rohelise tulega ja andsin vajadusel paremalt tulijale teed. Share this post Link to post Share on other sites
Rambo vend 30 Report post Posted October 4, 2014 Mul jäi vist mingi osa siit blogist vahele, aga miks sa 10 kilo tagasi võtsid? Kõhulihased ei meeldinud? Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted October 4, 2014 Plaan ennast suureks süüa. Jõud on praegu eesmärk. Kehakaalu tahtsin 100kg tõsta - mehekaalu. Dieeditada saab alati Share this post Link to post Share on other sites
priibe 45 Report post Posted October 4, 2014 Martin vahetame kaalud ära ma annan oma 104 kg sulle Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted October 4, 2014 Kui laupäeva hommiku midagi teha ei ole Share this post Link to post Share on other sites
Looduses6ber 2 Report post Posted October 4, 2014 No küll pidi ikka igav olema (: Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted October 6, 2014 (edited) Täna KREATIIN rinna ja selja trennLamades surumine kangiga - 20*10, 50*5, 80*3, 90*3, 100*3, 110kg * 1. Video tegin 100st seeriast ja 110kg oli julgestuses. Aga tuli, ilusti kindlalt. VÄGEVKaldega hantel - 18*6, 24*6, 32,5*6, 35*6Plokil lendamine - 3 seeriatSelga 14 seeriat Sellised hetked nagu oma isikliku parandamine ikka ajab tuju korralikult üles. Mis nii viga trenni teha Homme kerge õlg ja käed. Edited October 6, 2014 by martinkink Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted October 7, 2014 Täna oli tunne nagu oleks rongi alla jäänud, trammi vähemalt. Terve ülakeha nii haige, gainzzzTäna kerge õlg ja käed10 seeriat õlga8 seeriat triitsa6 seeriat biitsaHomme puhkus ja neljapäev on jalapäev Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted October 7, 2014 Tänud Indrek Ruut.Kuidas päriselt trenni tehakse Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted October 8, 2014 Tänud Indrek Ruut.Kuidas päriselt trenni tehakse Päris julm teema ikka. Eriti need, kes on 15 ja juba puusade ja asjadega probleemid.Aga enamus sportlasi jätkaks treenimisega, kui kuld oleks kättesaadav, kuigi vigastus süveneb sellega.Selliseid dokumentaale võiks üldse rohkem olla, tipp-sportlaste treeningutest jne.Tahtsin sulle veel ühte dokki võimlejatest näidata, aga ei leia. Share this post Link to post Share on other sites
MaPo 26 Report post Posted October 9, 2014 Kummaline, et peab sellise asja välja tooma, et vööta. See ongi normaalne, et treenitakse vööta, sidemeteta ja ass to the grass. See on sama hea, kui ütlen, et käisin täna autoga sõitmas- õiges sõidusuunas, läbisin kõik ristmikud rohelise tulega ja andsin vajadusel paremalt tulijale teed. Bret Contreras : Some people should indeed limit their ROM and avoid going deep on various lifts such as squats. For example, folks with FAI or folks who buttwink due to deep hip sockets fall into this category. But the vast majority of lifters should probably be going deeper. I'd estimate that 90% of lifters fall into this category. Go to any commercial gym and you see quarter or half squats and leg presses, and partial bench presses and incline presses. Nearly all of these lifters have the mobility to go deeper, but they're obsessed with using more weight so they skimp on ROM. These folks are training their egos more than their muscles. If you possess the mobility to do something with a lighter load (such as achieving parallel in the squat or incline pressing to the chest), then you also possess the mobility to do the same thing with heavier loads. Research shows that full ROM trumps partials for hypertrophy even though lesser weight is used. Partial lifts give you partial results. Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted October 9, 2014 Fred ootan siis seda dokumentaali Täna kerge jalg. Kükk 5x10Asted 3x20Tõmme sirgete jalgadega 5x10Kõverdus 3x15Säär 5x20Kõht 5x10Trenni ajal olen Rush`i proovinud. Päris hea segu ja kauaks jätkub seda. Homme kerge ülakeha. Mingi aeg peaks vormikad tegema. 82kg vs praegu Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted October 13, 2014 Täna raske käte ja õla päevÕlale lendamine 4 seeriatTagaõlg 3 seeriatTõmbed lõua alla plokil 3 seeriatPrantsuse surumine - 30x6, 40x6, 45x6, 50x6 - viimane oli karmPlokil alt hoides - 3 seeriatBiitseps pingis 6 seeriatÜks einetest - 100g tatar, 500g kodujuust, jõhvika-kohupiima pirukas, arooniamahl Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted October 14, 2014 Täna kerge jalg - 16 seeriat, säärt 5 seeriat, kõhtu 4 seeriatHomme puhkusNeljapäev robootika kursused, ja trenn kuskil tallinnas. Reede EMV ettevalmistused + trenn kuskil tallinnasLaupäev EMVPühapäev vaba rsk Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted October 17, 2014 Täna külastasin Kristiine myfitnessi. Hää koht, kus treenida, juhul kui sa autota oled, muidu 5+. Õlga ja käsi Ja mu õpilane ka Tulge homme ka Salmesse, hullan seal Share this post Link to post Share on other sites
MaPo 26 Report post Posted October 18, 2014 Huvitav on see, et lennates õpilase selg (ala-eriti) näeb tervislikum välja. Neutral. Õpetaja on korralik küürakas. Share this post Link to post Share on other sites