Jump to content
krissu91

vormi peale sünnitust

Recommended Posts

Mul siis selline mure. Pool aastat tagasi sündi meie perre väike poja:). Ja nüüd kuna on rohkem aega oleks vaja ennast vormi ajada. Minu põhi mure on kõht, küljed ja tagumik. Trenni saan teha aind kodus(kuna mees kaugel tüül ja pole kedagi kes last vaataks). Olen leidnud igasuguseid kavasid. Kuna mulle väga see tava trenn ei meeldi(kõhulihased, kätekõverdused jne) ja tahaksin teada kas nt lihtsalt youtube videode järgi aeroobikat teha, kas see kh aitab või sellega läheb kõvasti kauem aega??

Aitähh kes viitsivad aidata:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen leidnud igasuguseid kavasid. Kuna mulle väga see tava trenn ei meeldi(kõhulihased, kätekõverdused jne) ja tahaksin teada kas nt lihtsalt youtube videode järgi aeroobikat teha, kas see kh aitab või sellega läheb kõvasti kauem aega??

Aitähh kes viitsivad aidata:)

Soojenduseks ikka vast kõlbab jh :) Üldiselt igasugune liigutamine tuleb kasuks.Tekita endale võimalikult liikuv eluviis,need kõhulihaste-kätekõverduste kavad on ka hea võimlemine.Ja toitumine on asja alus muidugi. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina ei mõtleks nii, et mul on mingi eesmärk ja see on vaja võimalikult ruttu saavutada. Olulisem kui eesmärk on järjepidevus, teekond. Tee seda, mis sulle kõige rohkem meeldib, mis tundub sulle kõige õigem ja pysi oma rutiini kyljes. Kyll need tulemused lõpuks ka tulevad ja kui ka ei tule, oled vähemalt meeldivalt aega veetnud.

Muidugi tuleb sinu olukorras kasuks rinnaga toitmine ja pikad tuurid käruga. Tavaline foorumikasutaja ei oma sõna otseses mõttes kaloreid naha seest välja imevat imikut ja tyhja käruga kärutada on ka na imelik.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×