Fdvk 82 Report post Posted May 28, 2013 Tervist! Kolin ka foorumisse üle oma blogiga.Olen 20 aastane noormees, kes on tegelenud jõusaaliga 4 aastat. Selle sees on olnud suvel 3 kuulised pausid ning 11 kuud sõjaväes.Kuna suvel jõusaal kinni siis alustan street workoutiga ning kui satub võimalus jõusaali minna siis käin ka seal.Kaal 80kg Pikkus 181cmMõned pildid ja videod kah.http://www.upload.ee/image/3139590/DSCN4220.JPGhttp://www.upload.ee/image/3139627/DSCN4223.JPGhttp://www.upload.ee/image/3139637/DSCN4235.JPGhttp://www.upload.ee/image/3139593/DSCN4221.JPG Proovin blogi uuendada ning pilte ja videosid kindlasti lisada.Ootan kommentaare ja soovitusi. Share this post Link to post Share on other sites
Martin Mägi 51 Report post Posted May 29, 2013 60 dipsi on küll mehetegu. Share this post Link to post Share on other sites
Low Protein Forever 26 Report post Posted May 29, 2013 Ma proovin ka siis Dipsi korduste maksimumhulka viikendil.Mul oli õlavigastus ca 3a mil ma ülde ei saanud teha rööbaspuid, enne vigsatust aga tegin mäletamistmööda +35kg lisaraskusega 6 kordut maksimaalselt ära. Eelmisel viikendil tegin keharaskusega hädised 7-8 kordust ainult Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted May 29, 2013 Nonii. Teine päev, kus olen nö street workouti teinud ja päris kurnav on.Täna alustasin (iga trenn alustan) jõutõusudega 3x6Rööbaspuul KRx12 Lõuatõmbed KRx6 laialt 6+seeriatKerele erinevaid harjutusi Share this post Link to post Share on other sites
Guest UrmoPaju Report post Posted May 29, 2013 Tere! Milline su jõusaali treeningkava välja näeb? Mis lihaseid koos teed, mitu korda nädalas käisid/käid? Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted May 30, 2013 Jõusaali treening nägi viimastel kuudel välja selline :E: Lamades surumine Rööbaspuul surumine korduste peale LõuatõmbedK: Kükk vahel juurde veel väljaasted, jalapress Rööbaspuul surumine selline lõdvestam LõuatõmbedR: Jõutõmme Rööbaspuud Lõuatõmbed Raskuste peale siis T-kangi tõmbed Rowing Ühe käega hantli tõmbed Veebruararist alustasin umbes sellist treeningut.Lisaks käisin jooksmas 1-3x nädalasTrennid on intensiived ning lühikeste puhke pausidega Share this post Link to post Share on other sites
Guest UrmoPaju Report post Posted May 30, 2013 Kui sa juba ei tegele, siis tundub et hästi sobiks sulle atletic fitness. Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted May 31, 2013 Ei tegele.Söögist kah siis, täna tegin jogurti marinaadis kanafileed. Varsti topib ahju ja tööl saab süüa.Tänasest üks videoklipp ka. Pole just puhtaim sooritus, aga oli viimane seeria kah. Mingi aeg tahaks pikema video kokku panan Share this post Link to post Share on other sites
Guest UrmoPaju Report post Posted May 31, 2013 (edited) Estonia Hannibal For King Edited May 31, 2013 by UrmoPaju Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted May 31, 2013 Sellest on asi veel väga kaugel Share this post Link to post Share on other sites
Guest UrmoPaju Report post Posted May 31, 2013 Aga vähemalt huvitav blogi ja mina hakkan kindlasti jälgima. Edu ja jõudu sulle Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted May 31, 2013 Samad sõnad sulle ja tänan. Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted June 3, 2013 Täna siis palavaga oli päris karm trenni teha.Nüüdsest hakkan trenni jooksma.4km sinna ja pärast 4km tagasi.Täna nagu ikka Jõutõusu 3x6Lõuatõmbed x6, rööbaspuud x8 6-8seeriatKõhtu.Front lever hakkab vaikselt tulema. Jõudsin umbes 2-4 sekundit hoida. Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted June 4, 2013 Täna oli järjekordne trenn.Lõuatõmbed KRx8 Rööbaspuul KRx12 8 seeriatFront leverKõht Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted June 5, 2013 Tänasest trennsit siis video ka, tegin ühte rutiini. 4 ringi seda.Lõpus veel Lõuatõmbed 20korda rööbaspuud 40korda 1 Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted June 7, 2013 Täna järjekordne trenn.4km trenni jooksu ja kuskil 40-1h trenni ja 4km tagasi.Vihmaga tahaks trenni teha, mõnus oleks.Trennid lähevad aina mõnusamaks, väljas kõvasti parem teha ikka. Share this post Link to post Share on other sites
Timpss 3 Report post Posted June 7, 2013 Hei,Super ettevõtmine. Endal on ka plaanis hakata tegelema nö. selle bar traininguga aga kahjuks tuleb 2. juulil sõjaväkke astuda. Igaljuhul pidi seal üsna palju saama sellega tegeleda ja kuna Võru Kupis läheb see teema ülemustele peale, siis on võimalik kindlasti treenida, kui ise piisavalt tahta. Praegu juba vaikselt ise nokitsen, niipalju kui jõuan aga konkreetset kava pole kokku pannud, kuna nagunii kohe minema ja välismaailmaga kontakt puudub Varasemalt tegin ka jõusaali aga otsisin midagi huvitavamat ja uut eesmärki ning see mida sina teed on ülikõva. Kui 11 kuu pärast tagasi olen ja sa oma toimetusi siin edasi korraldad, siis võtan sinuga kindlasti ühendust 20 lõuatõmmet peaks vist isegi ära tulema Aga edu sulle igaljuhul sinu tegemistes. Pooldan täiega Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted June 7, 2013 No väga hea, kui keegi motivatsooni siit juurde saab.No ise ma noorteajal sellist trenni teha ei saanud, aga kätekõverdused andsid kõvasti juurde küll.Õhtuti sai voodid ka kokku tõmmatud sai rööbaspuudel surumist teha kahe voodi vahel, et võimalusi on, kui viitsimist on. Share this post Link to post Share on other sites
Timpss 3 Report post Posted June 7, 2013 Jep, viitsimist mul õnneks jagub Olen paar korda ka rannas turnimas käinud, sitaks mõnus ikka. Muss ka veel on siis on täis-pro. Ja samuti jooksen kohale mingi 15 mintsa ja tagasi ka 15mintsa, et suht täislaks 1 Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted June 8, 2013 Täna ärkasin vara ja läksin ka vara trenni.9 aeg väga mõnus teha.Lõuatõmbed x6 rööbaspuud x8, jalatõsted x6 10+ ringi Share this post Link to post Share on other sites
Guest UrmoPaju Report post Posted June 8, 2013 Videod on küll hea eelis blogis, kahjuks ise videosid ei saa teha. Share this post Link to post Share on other sites
Timpss 3 Report post Posted June 9, 2013 Tänasest trennsit siis video ka, tegin ühte rutiini. 4 ringi seda.Lõpus veel Lõuatõmbed 20korda rööbaspuud 40kordaLasin ka sellist kava eile rannas ja tänaseks on lihased mõnusalt valusad 1 Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted June 9, 2013 See on ja päris hea.Täna puhkus ja homme täie rauaga edasi.See nädal sai siis 5 trenni tehtud Share this post Link to post Share on other sites
Timpss 3 Report post Posted June 10, 2013 Kus linnas sa tegutsed muidu?Täna endal plaanis Stroomi randa minna ja teha samuti üks ringtrenn ja muuta harjutusi veitsa. Vb ka veitc kükke juurde varieerida.Btw käed võttis päris villi eelmisest trennist No pain No gain Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted June 10, 2013 Ei olegi linnas, Tallinnast 40km kaugusel.Võtsin eesmärgiks ühe käega lõuatõmbe ära teha ning täna alustasin selle kallal töötamist.Negatiivne ühe käega lõuatõmme x3 mõlema käega, 2 seeriatSeejärel teise käe abiga 1 sõrmega x4 2seeriat2 sõrmega abi x6 3 seeriatLõuatõmbed althaardega KRx8 negatiivne faas aeglaselt 6 seeriat.Kätepeal kätekõverdused toetusega 3x6Rööbaspuul õla esiosale rohkem suunatud 5x6 Share this post Link to post Share on other sites