Liinzu 1 Report post Posted April 28, 2013 Tere!Kasutan enamasti nutridata programmi oma toidude ülesse märkimiseks. Avastasin ühel hetkel, et 100g datleid (ei ole kuivatatud) annab nutridata järgi 138kcal. Tundus kahtlane, mistõttu kontrollisin seda google kaudu, kust ma midagi ei leidnud (igal pool oli juttu kuivatatud datlitest, mitte nendest õigetest). Lasin siis selle lehe kaloriarvutist läbi ning see andis, et 100g on 72kcal. Kumba siis uskuda, sest vahe on ju kahekordne? Share this post Link to post Share on other sites
Archangel 482 Report post Posted April 28, 2013 Igalt poolt, kust ma vaatan on kalorisisaldus pigem 250kcal 100g kohta. Share this post Link to post Share on other sites
Liinzu 1 Report post Posted April 28, 2013 Kuivatatud datlitel jep, aga ma mõtlesin neid naturaalseid Share this post Link to post Share on other sites
Archangel 482 Report post Posted April 28, 2013 (edited) Kuivatatud datlitel jep, aga ma mõtlesin neid naturaalseid Okey, siis peaks see 120-140kcal umbes olema. Niipalju kui google täppi paneb, kui "raw dates" otsida Edited April 28, 2013 by Archangel Share this post Link to post Share on other sites