jrx 142 Report post Posted May 11, 2013 Hmh. See suhkru sõltuvusttekitav potentsiaal on natuke samasugune, et me saame lihtsasti tõestada, et ka õhk on väga tugevalt sõltuvust tekitav aine rottidel... Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted May 12, 2013 Eks sealt selgu ikkagi tõde, õun on küll tervislik aga ki päevas 40 õuna süüa siis andke keegi teada nädalasest kaalumuutusest ?Kui pähkleid päevas süüa vöhemalt pool kilo ei ole ka päris heaEhk siis kõiki asju (oma lemmik maiuseid) mõõdukalt tarbida ei ole hullu mitte kui midagiLife is short, use it!!! Share this post Link to post Share on other sites
salasilm 66 Report post Posted May 12, 2013 Hiljuti näidati ETV2'lt filmi, mis väärib vaatamist: http://etv2.err.ee/v...ff-ff45ffd85aeaSellest veel paremgi saade on BBC kolmeosaline The Men Who Made Us Fat ja 2.osaLCHF erineb Atkinsist ja Ketost selle poolest, et on neist liberaalsem (Atkins piirab asju mida lchf ei piira, ja lchf puhul ei ole ketoos eesmärk omaette). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted June 9, 2013 Teemast sündis Janar Rückenbergil mõte, asja natuke põhjalikumalt lahata.Esimene osa teosest: siin Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted June 11, 2013 Teemast sündis Janar Rückenbergil mõte, asja natuke põhjalikumalt lahata.Esimene osa teosest: siinTeine osa teosest: siin 1 Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted June 25, 2013 Teine osa teosest: siinKolmas osa teosest: siin Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted August 20, 2014 Huvitatutel soovitan liituda: LCHF EESTI Share this post Link to post Share on other sites
Rambo vend 30 Report post Posted October 7, 2014 Kas keegi teab kedagi või suudab kasvõi netist leida kellegi loo piltidega, kes on lchf järgi toitudes saanud rasvaprotsendi 30 pealt 7-8% peale?Kõik mis ma suudan leida, on ülipaksud saavad tavalisteks paksudeks.Mõtlen just tavainimesi, mitte neid, kes sellega raha teenivad. Share this post Link to post Share on other sites
FitMan 11 Report post Posted October 7, 2014 Mina olen saanud ca 8 peale. Kaal oli 92 ja 6 kuuga tuli 77 peale(kukkus liiga kiiresti). Rasvaprotsent ennem võis olla 15 ringis. Veresooned tulid välja kõhu pealt, õla sai ilusti triibutama. Aga kogu aeg nii madalat rasvaprotsenti hoida pole päris minu rida .... Ettevaatlik peab olema valgu ülesöömisega. See mõjub siis kui sa tõesti hoiad süsivesikud madalad. Share this post Link to post Share on other sites