barbar13 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 15, 2007 15kgvanus: 13kaal: 50kgpikkus: 158cmrinnalt: 60 ilma sillata (muidu 65) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
madis220 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 16, 2007 kulturistidel ikka üle 150-ne tuleb lõtva ära ma kardan, neil ikka jõudu kaJõumehed on lühi sooritustes paremad kui kulturistid aga kulturistid on jälle vastupidavamad. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Tasuja89 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 16, 2007 Surumine pole kunagi mul mingi eesmärk olnud ning tulemused tagasihoidlikud. Ütleme nii et oma kehakaalust natuke rohkem ainult(Kaalun 70+1/2kg) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
rait000 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 20, 2007 12 kilo umbes surun kehakaalust rohkem Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
s22ks 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 21, 2007 15kg kehakaalust rohkem. Seda on veits vähe, aga parandan peagi. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
taavs 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 21, 2007 -10kg Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
tonn999 3 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 21, 2007 +22 kg Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
daemonium 18 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 21, 2007 (muudetud) +47,5kgRahulolu kasvab, Muudetud Jaanuar 21, 2007 kasutaja daemonium poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
robert27 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 27, 2007 5 kilo kehakaalust rohkem Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MuskulaarKobras 1 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2007 Nüüd 30 kg. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
lee priest 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2007 Olen 14a vana ja kaalun 75kg ja rinnalt tuleb 100kg. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
zudokorn 3 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2007 no 12 kg rohkem. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Eksu 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2007 surun sama palju kui oma kehakaal enam vähem...aga kui te surute rinnalt... sisi te loete kaalu isse toru ka ikka või?toru kaalub 10-15 kilo ju. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MuskulaarKobras 1 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 28, 2007 Tühi kang kaalub 20 kg ja loomulikult loetakse kangi kaal ka raskuse alla. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
greenu 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 30, 2007 kange on mitmeid erinevaid ... minul jõusaalis on 2 suurt kangi üks on 25 kilo koos lukkudega teine on 20 kilo koos lukkudega ... ja väikeseid on päris mitu ... koos lukkudega 10 ja 15 kilo ... seega kangi raskus oleneb kangist ... ja selle üle ei saa siin foorumis küll arutleda ... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
roulling 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 30, 2007 Ja milles siis sinu probleem on ? Kui sa oled pikk ja kõhna kondiga, siis on see juba sinu enda probleem, keegi ei käsi sul suruda. Kas sinu arvates kükk ei ole ületähtsustatud ? Mine mõnda välismaa raskejõustiku foorumisse ja vaata jala vms alateemat. Sealse jutu ja teemade põhjal arvaksid sa, et ka kükk on liialt ületähtsustatud.Lamadessurumine on üks kõige lihtsamaid harjutusi, mis teebki ta populaarseks. Selle sama näite kõrval proovi teha tõstmist. Ma ütlen, et kõvasti tehnilisema ja raskemate sooritustega on tegemist. Ja mis siin salata, pealtvaatajana ka ilusam vaadata.KUULE EI OLE VAJA SÕIMU PANNA, kusjuures osad on geneetiliselt või mingit paremini surumises paremad kui teised, mitte aint lihastest sõltuvat ma olen oma silmaga siukest võrdlust näind ka Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
greenu 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 1, 2007 KUULE EI OLE VAJA SÕIMU PANNA, kusjuures osad on geneetiliselt või mingit paremini surumises paremad kui teised, mitte aint lihastest sõltuvat ma olen oma silmaga siukest võrdlust näind ka geneetika tuleb mängu alles siis kui raskused ületavad 200 ... enne seda on küll kõik võrdsed .... et mida öelda tahan on see et keskmise ja hea taseme peaksid suutma kõik saavutada kui palju treenivad ... väga head maailmataset saavutavad need kelle on geneetilised eeldused .... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
madis220 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 5, 2007 (muudetud) ja sellegipoolest tulevad oma arust targad mehed hüppama, et kulturistid on tegelikult nõrgad ja peale massi neil midagi pole aga tegelikult on ikka teisiti, igaüks ikka 1200kg jalapressi ei tee ega lükka rinnalt üle 2 kordset enda kaalu üles.Jõumehed on lihtsalt lühi sooritustes paremad kui kulturistid aga kulturistid see eest vastupidavamad.Niukest lolli juttu küll ei tasu ajada , et kulturistid nõrgad on Muudetud Veebruar 5, 2007 kasutaja madis220 poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Hellboy 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 10, 2007 Olen nüüd natuke üle aasta treeninud ja viimati surusin maxi 2 kuud tagasi, siis oli kehakaalust rohkem 25kg (ise kaalun 85kg ja 110kg max) nüüd peaks umbes 10kg rohkem tulema sest treening raskus on kasvanud 10kg. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
skjoumees 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 10, 2007 kaal 86...rinnalt 175...nii et kuskil 90 rohkem Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kouts 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 10, 2007 10,5 kilo rohkem oma kehakaalust,kuid ise olen alles16 ja olen jõukas käind 6kuud, 2-3 korda nädalas. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
poder13 0 Teavita postitusest Postitas Veebruar 11, 2007 37kg Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
BHS 0 Teavita postitusest Postitas Märts 2, 2007 (muudetud) -5 paari nädalapärast või kuupärast vast jõuan mõne kilo üle kehakaalu lükata :kaal 75, pikkus 193trenni teinud 4 kuud. Muudetud Märts 2, 2007 kasutaja BHS poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
lee priest 0 Teavita postitusest Postitas Märts 2, 2007 Kaal 77kg ja nüüd tuleb 110kg puhtalt. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Saabastega Kass 1 Teavita postitusest Postitas Märts 2, 2007 +5(naine olen ) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides