rinaldo 0 Teavita postitusest Postitas November 22, 2007 +10kg. Endakaal 65kg, rinnalt praegu 75kg. Aasta lõpus peaks minema 80kg ehk siis +15kg. Kehakaalu võiks 70kg peale saada. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Reix_z 0 Teavita postitusest Postitas November 25, 2007 +15-20kg(pole kaua kaalunud) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Hellboy 0 Teavita postitusest Postitas November 25, 2007 +35kg üle kehakaalu. Ei kasuta mingeid ime vahendeid ega särke. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
PaKaalu 0 Teavita postitusest Postitas November 25, 2007 7 kilo Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
big poppa pump 0 Teavita postitusest Postitas November 25, 2007 No, nüüd juba 12-14, sõltuvalt päevast. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
smack 2 Teavita postitusest Postitas November 25, 2007 See postitus tõestas jälle kui mõttetud ja ebaadekvaatsed need "mul on suurem kui sul" teemad on. See, et sa siia "mõttetu teema" postitad ei muuda ka asja paremaks. Kui ei meeldi - ära vaata. Millegipärast näib mulle, et just need "mul on suurem kui sul" teemad on siin foorumis kõige populaarsemad.Muidugi kahju, et siin selliseid 3-me kuu Rambod ringi uitavad. pole mõttet südamesse võtta - mõni treenib , mõni räägib!mu matemaatika õpetaja teadis ka palju suuri numbreid aga jõudu ei teinud !ärme võta südamesse ja las igaüks tunneb uhkust selleüle mis tal on - kui on midagi!Võiks püstidada siis sellise teema, et kui vähe surusite, kui esimest korda jõusaali astusite. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Trummar3353 0 Teavita postitusest Postitas November 25, 2007 Kaalun 73 kgSurunud olen 105 kgsiis 32 kg enda keha kaalust rohkem Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matti 8 Teavita postitusest Postitas November 25, 2007 Võiks püstidada siis sellise teema, et kui vähe surusite, kui esimest korda jõusaali astusite.20 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
scorpion666 1 Teavita postitusest Postitas November 25, 2007 Noh ise, kui esimest korda jõusaali uksest sisse astusin surusin 25 kg...ehk siis tühi kang + mõlemil pool 2,5kg kettad. Hetkel suudan 170 kg suruda, kuid mitte võistluspäraselt. Selle all mõtlen seda, et sild on sees ja kann tõuseb pingilt üles. Aga eks jah see surumine eriti mingi näitaja ei ole. Palju tähtsam on minu meelest hea välja näha. Ise ajan taga ilusat reljeefset lihast ja ilusat kaalunr. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
intsu007 0 Teavita postitusest Postitas November 25, 2007 hetkel 19kg, olen rahul Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Henritamm 0 Teavita postitusest Postitas November 25, 2007 Võiks püstidada siis sellise teema, et kui vähe surusite, kui esimest korda jõusaali astusite.40 läks ülesse Nüüd kuskil 60 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
nitro force 0 Teavita postitusest Postitas November 26, 2007 (muudetud) 37 rohkem kehakaalust Muudetud November 27, 2007 kasutaja nitro force poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Coger 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 14, 2007 Mul umbes võrdselt kehakaaluga- kaalun mingi 87 kg ja olen surunud vist 90 või 95. Aga selline küsimus teadjamatele, et mismoodi saaks rinda edasi arendada lamades surumiseks...? Mul see 90 või 95 kg surumist oli ikka jupp aega tagasi, ehkki teen kaks-kolm korda nädalas lamades surumist. Tavaliselt mingid säärased seeriad nagu 12 korda 60, siis 6 korda 70-75 ning lõpuks paar korda 80- 85. Peale seda lõpetuseks jälle mingi 60- 70ga. Arengut näha ei ole... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
bumer_2 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 14, 2007 Kaal 70kg.Surumine +30 (100kg)Kükk +60 (130 kg)Tõmme +75 (145 kg)Laia pealthaardega lõuatõmme +10kg x10Trenni alustasin veidi rohkem kui aasta tagasi, siis oli kaal 58kg, surumine ca 70kg, kükk 85 ja tõmme 100kg kandis. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
1Dhit 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 14, 2007 ~8 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
big poppa pump 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 14, 2007 (muudetud) Pea 30kg. Muudetud Detsember 14, 2007 kasutaja big poppa pump poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
shitonyou 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 14, 2007 Hetkel 10 kilo rohkem Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
luna 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 14, 2007 60 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
1Dhit 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 31, 2007 10kg Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
nitro force 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 31, 2007 42kg praegu rohkem Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
windsurfer 0 Teavita postitusest Postitas Detsember 31, 2007 7kilo rohkem. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Archangel1 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 3, 2008 45kg Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
lee priest 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 3, 2008 Nüüd umbes 80kg kehakaalust rohkem. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Loon 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 3, 2008 kuskil 40 Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
13gERt 0 Teavita postitusest Postitas Jaanuar 23, 2008 17 kg Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides