Jump to content
m2rtu

ei sa kommentaare panna:S

Recommended Posts

Selline mure on et ei sa komentaare panna, artikli juures on komentaarid ja seal all on et komentaari kirjutamisex pead sisse logima, no login sisse lähen artikli juurte ja jälle sama jama,kommentaari kirjutamisex pead sisse logima ja nii vb ennast lõpmatuseni sisse logida, aga komentaari ikka kirjutada ei sa:S Oskab keegi aidata?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ei tea, aga mul sellist jama pole. võib-olla on jama brauseri settingites. proovi näiteks cookie-d lubada. kui muud ei aita, siis lase SP2 peale ja kui ikka ei aita, siis formatt ja uus windows :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mnjah.

No mida öelda. öelda võiks seda, et Amazon.ee on oma 'elu' vältel palju muutunud - palju on juurde tehtud ning pisut on teda ka kärbitud. Üks vähestest asjadest, mis on algusest saadik ning originaalne, on seesama uudiste kommenteerimine.

Et uudiste juures (ja Amazon.ee pealehel) kommenteerida, peate sisse logima. Kuna sisselogimissüsteem VAJAB 'küpsiste' olemasolu, peate need esmalt lubama, lisades amazon.ee 'küpsiste' nimekirja. Seejärel väga oluline asi on e-maili olemasolu - kui e-mail puudub, ei saa ka kommenteerida.

Mis puutub sellesse, et foorum ilusasti töötab, on see, et foorumi lähtekood on võetud internetist (ning mitte ISE kirjutatud, nagu see on Amazon.ee kood) ning seetõttu on ta ka läbi testitud miljoneid kordi. Amazon.ee proovib omaltpoolt teha kõike, et kasutajatel oleks hea teda kasutada - sageli siiski pressivad muud tähtsamad ülesanded peale aga ajapikku loodan, et asjad liiguvad paremuse poole.

Niikaua ärge stressake ja võtke rahulikult :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×