Jump to content
Ott Kiivikas

V Reval Cup - absoluutne võitja Raigo Kuusnõmm!

Recommended Posts

Ei läinud paremaks, lihtsalt siia on head summutiga mikrofoni vaja kuna helid on väga valjud.

Muusika osas ragiseb nüüd vist hullemini kui enne.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei läinud paremaks, lihtsalt siia on head summutiga mikrofoni vaja kuna helid on väga valjud.

Proovi ülekande seadetest heli tundlikust maha kruttida. Peaks aitama. Kõne on enam- vähem praegu, aga muusika on saalis liiga vali ja ülekanne moonutab.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Suuremas formaadis ja kvaliteetsemad valiku pilte võistluste lavatagusest elus leiab aadressilt:

http://pilt.delfi.ee/user/HenryKyla/ ja valik täieneb samm-sammult.

Täielik valik pilte lava tagant jõuab fitness.ee galeriisse täna-homme.

Võistlustel olid esindatud sealhulgas kaunid sportlannad, kellede fotot siia rubriiki ei õnnestu panna, aga leiab ülalkirjeldatud lingi alt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Keegi Revali Fitness Paketti ei taha osta? :D

PS! Müüdud.

Aga nüüd ootaks protokolli ja Siimu vabakava videot. :)

Muudetud kasutaja Sarge poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuidas võistlusega rahule jäid? Tee väike ülevaade.

Mina ütleks, et vägagi korda läinud võistlus. Ei tekkinud viivitusi ja tempo oli pidevalt peal. Ott oli väga konkreetne ja tühja juttu ei ajanud. Andis kiire ülevaate aladest tavainimesele, kelle jaoks ala võõras. Väga hea ettevalmistus oli. Põhimõtteliselt kõik käis nagu kellavärk. Eelnev päev oli juba ettevalmistused tehtud, ainult puudu olid võistlejad. Väga hea töö Ott ja abilised!

Ainuke asi, mille üle oleks saanud nuriseda, oli valgustus, kuid seegi lahenes ja ka Otil langes kivi südamelt. Väga uhke auhindade laud oli, millega võistlejad kindlasti väga rahule jäid! Isegi pealtvaatajatele loositi auhindu ja endalgi kogemata loosiõnn naeratas :D. Tegelt üks nurisemise koht oli veel. Nimelt lava tagant tulek treeneritel/abilistel lava juurde. Prožektorite tagant oli hea käia, aga inimesed suutsid ikkagi selle tee kinni panna, aga saadi hakkama.

Võistlejatest rääkida, siis usun, et kõik on sellega nõus, et pole veel täielikku teravust saavutatud (usun, et tugevama valguse puhul oleks vormid ka rohkem välja paistnud) ja lavanärv pärssis paljudel poseerimist. Kaks nädalat on põhivõistluseni aega ja selle ajaga saab veel väga palju vormis parandada. Eks tuleb nüüd 2 nädalat poseerimist harjutada, toitumises viimased cuttimised teha ja peaproovil Lõuna-Eesti Lahtistel Karikavõistlusel oma viimased katsetused teha ning lavanärvi treenida. Hea asi, kuidas lavanärvi vähendada on see, et naudi seda, mida sa laval teed! Minu puhul vähemalt töötab see :).

Minu jaoks suurim üllatus oli Peep Reinalt, kellel oli hea vorm, aga poseerimisega kindlasti kaotas. Internetis on väga ilusad seljapoosid tal, aga laval suutis oma selja ära kaotada. Kui poseerimise paika saab ja natukene veel vormi parandab, siis Eesti karika absoluudi esikolmik on täiesti reaalne! Bikini Fitness on ka arenenud. Mulle isiklikult meeldis bikini kategoorias number 10, sest tal oli kõige rohkem treeningu "tagajärgi" näha. Ilus jalgade ja selja mass oli. Võib-olla EKV'l peaks ka bodyfitnessis kaasa tegema?

Usun, et tuleb väga huvitav EKV võistlus meestes, kui ka noortes-juuniorites! Soovitan kindlasti kohale tulla!

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võistlus mõnus - hea tempo nagu alati! Meestest jäi väga silma Otsuse õpilane Peep, hea vorm, klassikaline vabakava.. ;) Naiste bikinist Anastasija oli minu lemmik, siiski näen teda pigem võistlemas bodyfitnessis (tegu ka endise ujujaga, seega väga korralik lihasmass, ilusad õlad, selg, jalad), ilmselt ka selle tõttu ei võtnud ta bikini absoluuti. Paljude jaoks nüüd esimene võistluskogemus käes ja edasi saab ainult paremaks minna!

Aitäh kõikidele ning kohtume juba Reval Cup 2014!

PS! Monika koogid olid küll SUPER. Ott kindlasti postitab ka pildi. Fast puddingust tehtud neli suurt kokki marjadega.. yummy!

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Meeste parimad:

1) Raigo Kuusnõmm

2) Ahti Jakson

3) Rain Kuusnõmm

4) Peep Reinart

5) Siim Kelner

Bikini üldvõitja - Aleksandra Laer (edasijõudnute võit talle), algajate kati võit Anastasija Žerdetskaja

Bodyfitness juunioride ja absoluudi võitis Kaisa Metsla

Juuniorid kulturism algajad:

1) Jevgeni Kudrejev

2) Rene Jaanus

3) Aimar Tamm

Juuniorid edasijõudnud:

1) Siim Kelner - PARIM VABAKAVA

2) Sten RIchard Oskar

3) Siimo Sikut

Noored kulturism:

1) Marius Lemming

2) Lauri Ööpik

Klassika võitis Allar Vaet

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii sain ka lõpuks arvuti taha - pidu venis eile pikale... ;) . Mis ma ise oskan öelda? Tundub, et kokkuvõttes asi sujus, täpselt alustasime ja täpselt stenaariumi kohaselt lõpetasime, mingit venitamist ei tulnud, üksikud kas siis tehnilised või stsenaariumi muutusest tingitud muutused olid, kuid kokkuvõttes etendus selle all ei kannatanud. Peaasi kui võistlejad ja pealtvaatajad rahule jäid, sest nemad annavad võistlusele hinnangu. Kuid minuarust on igal aastal natuke midagi paremini tehtud ja ka tase on aasta - aastalt tõusnud.

Minu soov oleks kõigepealt tänada inimesi, kes mind aitasid selle ürituse korraldamisel. Eelkõige Revali juhtkonda, Mikku - keda jätkus nii otseülekande taha kui kogu etendust üles panema ja ka maha võtma )Mikuga saab alati arvestada!. Taurit - noormeest, kes aitas samuti kogu seda võistlust paika panna ja maha võtta. Liisut - kes ilma palumata, aitas jällegi nii banketil kui asjade kokku panemisel. Monikale, kes valmistas maailma parimad Puddingu tordid!! Eduardi, kes sai väga hästi hakkama lava taga, Fjodor, kes hoolitses muusika eest. Esimene Reval Cup kus mul oli tund enne võistlust kõik paigas, kuna meskond töötas õlitatult! Sain teha Fitness TV intekaid ja kokkuvõttev saade peaks ka lähiajal teinei jõudma.

Loomulikult suured tänud kohtunikele, kes vabal päeval ei pidanud paljuks appi tulla ja hinnang võistlejatele anda. Ja nagu ka korduvalt mainisin ,siis sügav kummardus võistlejatele ja nende treeneritele, kes tagasid hea taseme võistlustel!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×