Jump to content
martinjaalice

Jalad

Recommended Posts

Terv.

Olen 165cm ja kaalun 49kg. Minu jaoks natuke vähe,võiks 3-4 kg rohkem olla. Tahaksin seda rakendada jalgadesse,sest imekombel kõik kg tahavad tulla puusade ümber või kõhu peale. Jalad on mul piitspeenikesed. Milline tegevus oleks kõige parem,et jalad saaks täidlasemaks. Teada on ,et kõndimine ja jooksmine on üks variant. Aga millest täpsemalt tuleks alustada. Jõusaale,trenni rühmi jms mul kahjuks läheduses ei ole. Väga lihastes jalgu ma ei sooviks.

Kuidas ka see asi täpsemalt käib, kindlasti keegi on enne sellise probleemiga tegelenud või teab ,kui suur peaks olema ka füüsiline koormus et lihased kasvama hakkaksid.(tellisin ka massilisaja,kuna ise ei ole suur sööja).

Ettetänades,A

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minu soovitus on tee kükki.Kui saali ei saa minna siis areta mingisugune lisaraskus,võid proovida ka ühel jalal.Ja ma saan aru et tegu on naissoost isikuga siis......selle "väga lihastesse" mineku pärast ära muretse,tegelt ka :).Ja massilisaja,no sellel ma sinu puhul kül pointi ei näe.Proovi lihtsalt korralikult toituda,see massilisaja läheb sul suure tõenäolsusega lihtsalt naha vahele kui toitumine ja trenn paigas ei ole.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×