Hypix 4 Report post Posted January 8, 2013 Mis vedelikku te tarbite trennis olles. Pikemat aega olen tarbinud Arctic Sporti. Greibi ja apelsini oma lemmik. Aga kui seda pole siis väike vee pudel ikka kõrval. Olen kiikand ka fitshopis seda sinist Athletic fitnessi jooki aga ei usu et ta nüüd kuidagi parem on...või? Minuarust need fat burnerid,arctic spordid jne kõik samad. Share this post Link to post Share on other sites
TomiP 5 Report post Posted January 8, 2013 Vesi, kõige mõnusam ja kõige odavam Share this post Link to post Share on other sites
RiinaSolo 55 Report post Posted January 8, 2013 Ma sain oma komboga kaasa sellise toote: http://fitshop.fitness.ee/aminohapped/0/readmore/47/BCAA%20Xplode%E2%84%A2/ mida kasutasin pühapäeval BodyPumpi ajal ja täna ka. Maitselt meenutab natuke FatBurnerit aga toime on mitu korda parem - täheldasin seda, et lihased pole üldse nii kanged kui tavaliselt pärast trenni. Minu jaoks on see ikka jube suur pluss, sest olen mõnikord niimoodi ülepingutanud, et järgmisel päeval peab mu teine pool mulle särki selga panema ja seda rohkem kui üks kord Mul oleks endalgi huvitav, mida teistel selle pulbri kohta öelda on, aga ma olen täitsa vaimustuses hetkel. Share this post Link to post Share on other sites
renku 54 Report post Posted January 8, 2013 Igasugused arcticud ja muud taolised asjad on nagu suhkruvesi. Minu trennijook on kraanivesi. Share this post Link to post Share on other sites
LauraL 80 Report post Posted January 8, 2013 (edited) BCAA Xplode on üldiselt mu suur lemmik, aga vahel ka kraanivesi maitseb väga hästi Edited January 8, 2013 by LauraL Share this post Link to post Share on other sites
Martin Mägi 51 Report post Posted January 8, 2013 Vesi. Aga viimasel ajal tundub, et tahaks kiiret energiat juurde saada, Eriti küki- või jõutõmbe päeval, need tõmbavad täitsa tühjaks. Share this post Link to post Share on other sites
Hypix 4 Report post Posted January 8, 2013 (edited) BCAA Xplode on pigem see enerksi ja taastumis toode aga vai not kasutada ka trenni ajal jah Aga ise kasutan tööpäevadel enne trenni ergutina Olympi kapsleid..olen samuti mõeld BCAA Xplode peale. Edited January 8, 2013 by Hypix Share this post Link to post Share on other sites
DarkCloud 18 Report post Posted January 8, 2013 Enamasti ikka tavaline kraanivesi, kuid viimasel ajal olen hakanud ka üsna tihti rohelist teed (jahtunud kujul siiski) kaasa võtma. Väikene vaheldus + annab ka energiat juurde. Share this post Link to post Share on other sites
eliviielo 55 Report post Posted January 8, 2013 Tavaline puhas jahe kraanivesi on parim janukustutaja,samas kui on taastumisega probleeme, siis on maitsestatud BCAA hea variant,vahel kasutan ka elektrolüüdijooki http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/706/Sportaktive/ kui tunnen, et energiat veidi juurde vaja ja soolakadu suur.Vahel on proovitud ka vahelduse mõttes nö magusat vett: vesi+magusad kuivatatud puuviljad (datlid, rosinad, aprikoosid), saab ka veidi juurde ampsata.See variant veidi sarnane neile maitsestatud veedele. Share this post Link to post Share on other sites
lkv 362 Report post Posted January 8, 2013 Mina joon ka kas vett või siis Fast Pro Series Workout Intrat.Muide Intra või Olimpi BCAA mulliveega on nagu Fanta.. Share this post Link to post Share on other sites
tii 0 Report post Posted January 9, 2013 Maitse poolest on parimad variandid olnud roheline FatBurner veega pooleks ja vesi, millesse on lisatud lahustuv c-vitamiin (Additiva). Praegu tarvitan Olimpi BCAA Xplode, mis annab jõudu ja vähendab lihasvalu, aga natuke häirib, et ei lahustu väga hästi ja maitse minu jaoks veidi lääge, vb harjun.Kuidas see Workout Intra on võrreldes Olimpi BCAA-ga? Toimelt, maitselt lahustuvuselt? Share this post Link to post Share on other sites
lkv 362 Report post Posted January 9, 2013 Maitse poolest on parimad variandid olnud roheline FatBurner veega pooleks ja vesi, millesse on lisatud lahustuv c-vitamiin (Additiva). Praegu tarvitan Olimpi BCAA Xplode, mis annab jõudu ja vähendab lihasvalu, aga natuke häirib, et ei lahustu väga hästi ja maitse minu jaoks veidi lääge, vb harjun.Kuidas see Workout Intra on võrreldes Olimpi BCAA-ga? Toimelt, maitselt lahustuvuselt?Intra maitset annab võrrelda apelsini Olimpi BCAAga, ehk vb suti tugevama maitsega. Ise panen 20g pulbrit ja 400 ml vett, siis jääb minu jaoks hea vahekord. Mina ei tea, kuidas teil nende lahustuvusega probleeme on.. Mul lahustub nii Intra kui ka Olimpi BCAA ilusti ära. Eks alguses võtab aega natuke, seetõttu ei teegi väga külma veega ja lasen pärast raputamist natuke seista kuni soojendust teen ellipsil ning siis raputan uuesti ja siis lahustub ilusti ära. Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted January 9, 2013 Minuarust need fat burnerid,arctic spordid jne kõik samad.Fat Burneris ei ole süsivesikuid. 1 Share this post Link to post Share on other sites
vmaster 1 Report post Posted January 9, 2013 Vahel olen kasutanud Olimpi BCAA Explode pulbrist tehtavat jooki. Põhiliselt siiski vesi (aminohapped võtan enne trenni kapslitena) Share this post Link to post Share on other sites
Hypix 4 Report post Posted January 9, 2013 Mina joon ka kas vett või siis Fast Pro Series Workout Intrat.Muide Intra või Olimpi BCAA mulliveega on nagu Fanta.. ...hmmm muidu kasutan sheiki enne ja pärst trenni aga kui trenni ajal Fast Pro Series Workout Intrat. hakkan kasutama kas siis korraga paljuks ei lähe valku? Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted January 9, 2013 BCAA - glutamiin - C-vit. Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted January 9, 2013 ...hmmm muidu kasutan sheiki enne ja pärst trenni aga kui trenni ajal Fast Pro Series Workout Intrat. hakkan kasutama kas siis korraga paljuks ei lähe valku?Seda võta pigem trenni ajal ainult. Share this post Link to post Share on other sites
Hypix 4 Report post Posted January 9, 2013 Trenni ajal küll jah aga kas paljuks ei lähe korraga, koos sheikkidega mis on enne ja ja peale trenni. 30-40g(lean gain enne trenni) +20g( Intrat ) + 30-40g(lean gain peale trenni) + veel söök.. Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted January 9, 2013 Trenni ajal küll jah aga kas paljuks ei lähe korraga, koos sheikkidega mis on enne ja ja peale trenni. 30-40g(lean gain enne trenni) +20g( Intrat ) + 30-40g(lean gain peale trenni) + veel söök.. Lean Gaini pole eraldi lisatud nii kontsentreeritult aminohappeid kui seda on Intras.Sööma peab niikuinii, ega sellepärast seda 20g Intrat kärpima pea hakkama. 1 Share this post Link to post Share on other sites
viki667 13 Report post Posted January 9, 2013 Viimaselajal multivitamiini lahustuvaid tablakaid. Share this post Link to post Share on other sites
maleva 61 Report post Posted January 9, 2013 Tavaliselt ei joogi, aga kui joon, siis dexali. Share this post Link to post Share on other sites
samuil 12 Report post Posted January 9, 2013 25ml vedelat aminot koos 700ml veega.http://www.nosterrex...-1000ml-13.html Share this post Link to post Share on other sites
aivo1359 3 Report post Posted January 9, 2013 Peamiselt Värska mineraalvett,kuid loksutan enne gaasid välja. Share this post Link to post Share on other sites
Diver 4 Report post Posted January 19, 2013 mere vett Share this post Link to post Share on other sites