Jump to content
jarmo

treeningkava

Recommended Posts

tere.

Mul oleks 2 probleemi ma kasutan Otti tehtud kava edasijõudnutele jaotatuna 4-ks,seal on süsteem et 2 trenni üks puhkus ja kaks trenni jne aga mul pole võimalik käia saalis nädalavahetustel ja kas sellest pole midagi hullu kui iga nädal laup ja pühap puhkepäevaks jääb?

Ja teiseks et seal kavas pole jõutuõmmet sees,kuhu päeva oleks see sobilik panna?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tervist, ma ei hakkanud uut temat tegema sest see teema katub enamvähem sellega, oskab keegi seletada lahti Otti tehtud kava 3 jaotatult edasijõutnutele lause, Kava teha süsteemis 2+1+1+1+2, st. kaks trenni, üks puhkus, üks trenn, üks puhkus, kaks trenni. Kas see tähendab seda et, esmaspäeval trenn, teisipäeval trenn, kolmapäeval puhkus, neljapäeval trenn, reedel puhkus ja siis laupäeval&pühapäeval trenn? :rolleyes: usun et panin väga mõõda B) aga ärge näkku lõõge :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
kas pole nii et esmasp teisp trenn kolmap puhkus neljap ja reede trenn laup puhkus ja pühap jälle trenn? :rolleyes:

siis tuleks ju pühap, esmasp, teisip trennid..ehk siis kom päeva järjest.Mina isiklikult käin E,T trenn, K vaba, N,R trenn ja nädalavahetus vaba.Vahest kui juhtub, et reede ei saa trenni minna siis teen selle laupäeval.Hetkel tundub, et nii on täitsa normaalne käia, ei teki liigset pinget ja asi selles ka, et kolmapäeval pole võimalik käia trennis.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minu arust ei ole siin midagi keerulist, oleks et ette on antud numbrite jada ja ei mingit seletust, kuid päevad on lahti kirjutatud, nii nagu eelpool kirjutaja sellest ka õieti aru sai, järgmine nädal hakkab puhkepäevaga, sest nädalavahetus oli kaks päeva trenni. Loomulikult ei ole see ainuke võimalus trenni ja puhkepäevadega kombineerida, neid saab vastavalt oma nädalaplaanile kohendada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

min meelest kah - palju sõltub ikkagi ka sellest, millise iseloomuga on su nädala töö - või kooliplaan, enesetunne üldiselt jne.kui ma olen näiteks tööpäeval autoga ca 400 kilti maha sõitnud, siis trennitegijat erilist minust küll ei ole.sõidud on aga juba reeglina nädal ja rohkem ette teada ja nii saabki oma plaane sättida.teinekord, on olnud juhuseid, tuleb ka 3 trenni jutti.võtke asja mõistusega ning ärge end trenniga ära tapke, kui olete väsinud, siis parem puhake üks päev rohkem! edu! :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Teen ka Oti 4-st kava ja mina küll ei pea sellest kinni, nii palju trenni, niipalju puhkust, nagu kirjutatud. Kuna mul on ka teine trenn, siis teengi nii, et nädalaga saab kõik tehtud, aga tuleb sobitada teise trenni aegadega, Mõni päev on lausa 2 trenni järjest, mõni päev ainult jõüusaal, mõni päev teine trenn. 1 päev ei tee midagi, või kui, siis ujun, käin saunas, mullivannis :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×