Jump to content
Sign in to follow this  
Razard

Foorum avaneb uues aknas

Recommended Posts

Miks see nii on?

Tulen www.amazon.ee lehele, vaatan uudiseid ja siis tahaks asuda foorumit lugema. Esimese asjana loen ikka läbi 5 viimast teemat, mis avalehel välja toodud. Minu meelest võiks forum avaneda samas brauseri aknas. Vaatan ühe teema läbi, vajutan "back" nuppu ja võtan järgmise. Nagu tavaline netis surfamine.

Teine asi uudistega. Kui klikkan avalehel, kus uudiste pealkirjad välja toodud, mõnele konkreetsele uudisele, siis miks ma "back" nupuga tagasi avalehele ei saa. Seni olen kasutan "back" nupu asemel amazon.ee logole klikkimist, kuid see veidi tüütu.

Või nii peabki kindlasti olema?

mulle meeldib see, et foorumi teemad avanevad uues aknas. see peaks nii ka jääma. ja kui klikkad mõne uudise peale siis tagasi saab kõige kiiremini kui klikkad uudise pealkirja üleval olevat linki "UUDISED".

See on jah jama et kui uudist loed siis back-iga tagasi ei saa pealehele.Rebane võiks modida asja natuke :rolleyes:

aga uudised ei avane ju uues aknas. backiga saab tagasi küll. foorumiga ainult teine lugu

Eh, see on ju kogu aeg nii olnud alates hetkest, mil uus foorum valmis sai. ongi hea ju, teed foorumi lahti, vaatad uued kirjed ära, paned kinni, aga amazoni pealeht on kogu aeg olemas.

aga uudised ei avane ju uues aknas.
Seda küll. Panin 2 asja lihtsalt ühte teemasse.
ja kui klikkad mõne uudise peale siis tagasi saab kõige kiiremini kui klikkad uudise pealkirja üleval olevat linki "UUDISED".

Õigus. Aga käe sees on siiski "back" vajutada.

Eh, see on ju kogu aeg nii olnud alates hetkest, mil uus foorum valmis sai. ongi hea ju, teed foorumi lahti, vaatad uued kirjed ära, paned kinni, aga amazoni pealeht on kogu aeg olemas.

No ega siis alati pea kõik jääma nii kuis oli :)

Ma nii suur amazoni fän pole, et pealeht peaks 24/7 olemas olema ;)

Eks mul tuleb leppida olemasoleva süsteemiga kui enamus selle poolt :rolleyes: