Razard 0 Report post Posted December 26, 2004 Miks see nii on?Tulen www.amazon.ee lehele, vaatan uudiseid ja siis tahaks asuda foorumit lugema. Esimese asjana loen ikka läbi 5 viimast teemat, mis avalehel välja toodud. Minu meelest võiks forum avaneda samas brauseri aknas. Vaatan ühe teema läbi, vajutan "back" nuppu ja võtan järgmise. Nagu tavaline netis surfamine.Teine asi uudistega. Kui klikkan avalehel, kus uudiste pealkirjad välja toodud, mõnele konkreetsele uudisele, siis miks ma "back" nupuga tagasi avalehele ei saa. Seni olen kasutan "back" nupu asemel amazon.ee logole klikkimist, kuid see veidi tüütu.Või nii peabki kindlasti olema? Share this post Link to post Share on other sites
Tim 0 Report post Posted December 26, 2004 mulle meeldib see, et foorumi teemad avanevad uues aknas. see peaks nii ka jääma. ja kui klikkad mõne uudise peale siis tagasi saab kõige kiiremini kui klikkad uudise pealkirja üleval olevat linki "UUDISED". Share this post Link to post Share on other sites
hatebreed 0 Report post Posted December 26, 2004 See on jah jama et kui uudist loed siis back-iga tagasi ei saa pealehele.Rebane võiks modida asja natuke Share this post Link to post Share on other sites
Sphinx 0 Report post Posted December 27, 2004 See on jah jama et kui uudist loed siis back-iga tagasi ei saa pealehele.Rebane võiks modida asja natuke aga uudised ei avane ju uues aknas. backiga saab tagasi küll. foorumiga ainult teine lugu Share this post Link to post Share on other sites
muc 0 Report post Posted December 27, 2004 Eh, see on ju kogu aeg nii olnud alates hetkest, mil uus foorum valmis sai. ongi hea ju, teed foorumi lahti, vaatad uued kirjed ära, paned kinni, aga amazoni pealeht on kogu aeg olemas. Share this post Link to post Share on other sites
Razard 0 Report post Posted December 27, 2004 aga uudised ei avane ju uues aknas.Seda küll. Panin 2 asja lihtsalt ühte teemasse. ja kui klikkad mõne uudise peale siis tagasi saab kõige kiiremini kui klikkad uudise pealkirja üleval olevat linki "UUDISED".Õigus. Aga käe sees on siiski "back" vajutada. Eh, see on ju kogu aeg nii olnud alates hetkest, mil uus foorum valmis sai. ongi hea ju, teed foorumi lahti, vaatad uued kirjed ära, paned kinni, aga amazoni pealeht on kogu aeg olemas.No ega siis alati pea kõik jääma nii kuis oli Ma nii suur amazoni fän pole, et pealeht peaks 24/7 olemas olema Eks mul tuleb leppida olemasoleva süsteemiga kui enamus selle poolt Share this post Link to post Share on other sites
Sphinx 0 Report post Posted December 27, 2004 käid ära pealehel, siis foorumis ja pärast seda enam pealehele ei lähe . mind isiklikult see asi ei sega. akent sulgeda ei ole väga raske Share this post Link to post Share on other sites
teufel 0 Report post Posted December 27, 2004 Mulle ei meeldi üldse kui kõik on aknaid täis ja sellepärast(muude asjade pärast ka) on Mozilla Firefox väga hea asi. Saate jätta esilehe lahti ja 5 viimast teemat ka ja kõik ühes aknas. Seda mitte nii rõvedalt nagu Operas vaid lahendus on Selline Share this post Link to post Share on other sites
superkaak 0 Report post Posted December 27, 2004 ei hakka mingit browseri sõda tegema, aga opera on siiski käepärasem Share this post Link to post Share on other sites
hatebreed 0 Report post Posted December 27, 2004 oh teid itimehi... Share this post Link to post Share on other sites