Jump to content
Doc

Rohkem rõhku ülarinnale.

Recommended Posts

Olen ise tegelenud juba kaua aega jõusaaliga. Nüüd lihtsalt sooviks rinnapäevadel rohkem rõhku anda ülarinnale. Küsimus, kuidas rinna harjutusi jagada, et ülarind saaks suurema koormuse. Loogiliselt üks kolme setiga kergeraskusega rinnalt surumine horisontaal pinnal, et soojaks rind saada nö. Ja kaks ülerinna harjutust: kaldpingil surumine kang/hantel ja hiljem lendamine. See on näide. Tean seda, et iga keha erinev ja raskused ka igalühel erinevad. Aga sooviks üldiselt teada, kuidas jaotaksite ise?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ülarind ?

Olen ma loll või mida...

Mitu erinevat lihast seal rinnas olema peaks ?

Rinnalihase ülemist osa. Osasid on võimalik mõjutada küll erinevalt. On tehtud ka uuringuid selle kohta ja kavatsen seda ära mainida ka oma bakatöös.

Vastus teemaalgatajale:

Üks asi, mida võid proovida on see, et alustad kaldpingil surumisega. Teiseks harjutuseks horisontaalil ja siis lõppu võid panna lendamise. Kuid lendamine peaks ka olema rahulik, sujuv ja hea tunnetusega. Enamus inimesi kipuvad võtma suuri raskusi ja lõppkokkuvõttes lendamise asemel suruvad. Käed kindlalt ühe nurga alla lukku. Surumisel soovitan kasutada ka hantleid, ego alla suruda ja venitusse lasta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×