Jump to content
Priit Mihkelson

3D Treening: MMA/BJJ SÜGISLAAGER 21–23.09.12

Recommended Posts

3D Treening ei korja sügisel kartuleid ega pane valmis pliiatseid ja veel vähem sulgi. Sügis pole naljategemine. Sügisel on laager. Järgmisel nädalavahetusel. Ei, sa ei lähe seeni korjama, tule jumal appi.

Veel paar nädalat ja meie riik upub sügisvihmadesse ja mudasse. Hundid tulevad metsadest välja ja peavad jahti inimestele kelle jitsitase on kusagil alla sinist vööd. Poks aitab, aga siis peavad sul olema tõeliselt kiired käed. Need, kes hallivatimeeste käest pääsevad, need võtab maha sügismasendus. Üksik vares istub raagus puu otsas ja jälgib kogu seda kurba jama.

Seega, ainuke, tõeliselt ainuke võimalus on rühkida läbi muda, vihma ja kaamose nende üksikute tulukeste poole, milleks on Kristiine Spordimaja ja Judokeskus. Seal on soojust ja inimesi, maadlust ja poksi.

Täpsem info http://3dtreening.ee...09/sugislaager/

Ew2ag.jpg

PS. Vallo annab teada, et reedel ja laupäeval on teemaks kontreerimine/kohtamine, kontrast erinevad jätkamised, kontra abil seina vältimine jne Pühapäeval on sparritrenn.

PSS. Sellist heade MMA sparringpartnerite hulka just väga tihti Eestis kokku ei saa, seega on eriti pühapäevane trenn kõikidele 3D Liiga- või Raju-mõtete mõlgutajatele iseenesestmõistetavalt kohustuslik.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Reedene sügilaagri jitsigrupp teie ees

Esimeses trennis oli teemaks poolkaitse ja sellest möödumine erinevate tavaliste ja mitte nii väga tavaliste icon_smile.gifmeetodite abil

post-23918-0-16356300-1348262142.jpg

Reedene sügislaagri poksigrupp teie ees

Esimese trenni teemaks olid erineva ajastusega kontrad

post-23918-0-62705900-1348262173.jpg

Homme jälle!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sügislaagri kolmas jitsitrenn ka tehtud ja siin on klipp sellest, mida poisid kolme trenniga õppisid - igati vägev vaatepilt!

Trennide eesmärk on olnud nn jitsiga mängimine ja tundub, et eesmärk sai täidetud!

PS. Mikkudelt väga tubli töö

PPS. Homme on MMA püstivõitlejatel sparring e kogu laagris õpitud materjali integratsioon ja jitsis on plaanis jalgadest möödumine väga revolutsioonilise printsiibiga - olge kohal!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sügislaager on selleks korraks läbi ja võtan siin hetkel kokku BJJ trennides toimunu.

Eesmärgiks sai seatud silmaringi avardamine, liikumisvilumuse parandamine ja nn jitsiga mängimine. Pärast 4 trenni võib kindlalt väita, et laager täitis oma eesmärgi ja harrastajatel on jälle tehnikaid/lähenemisi, mida järgmistes tavatrennides proovida ja lihvida.

SUURED tänud laagris osalejatele ja kohtumiseni :)

Järgnevas klipis on näha ideeliselt siis kõik laagris õpitu

Muudetud kasutaja Priit Mihkelson poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Äsja lõppenud MMA/BJJ Sügislaagri MMA püstivõitluse treeningute lühikokkuvõte

Laager oli seekord täis tõsist ja töist suhtumist - suurem osa osavõtnuid on aktiivselt MMAs võistlejad. Selliselt on tegemist ka treeneri jaoks äärmiselt motive

eriva keskkonnaga, kus saab tööd teha inimestega, kes tõesti tahavad õppida ja areneda. Teemaks oli seekordses laagris kontralöök ja selle integreerimine MMAsse. Päris kindlasti arenesid edasi kõik kohalolnud. Kuna tegemist on ühe tehniliselt ja tunnetuslikult keerulisema osaga poksist, siis jäi kõigile veel ka terve hulk kodutööd teha, et kontra päriselt tööle hakkaks. Pühapäevane viimane trenn möödust täielikult vaid sparringut tehes. Selline tugev seltskond Eestis just liiga tihti kokku ei saa ja üle tunni kestnud sparringutreening kulus kõikidele sportlastele peatselt toimuva Raju X valguses vägagi ära.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×