Jump to content
sweals

Raju X (13. oktoobril Tartus A. Le Coq spordimajas)

Recommended Posts

Raju 10 tuleb juubeliürituse vääriline!

13. oktoobril toimub Tartus A. Le Coq spordimajas Eesti suurima võitlusspordiliiga juubeliüritus - MMA Raju 10. Õhtu peamatšides esindavad Eestit American Top Team'is treeniv ja suuri võite jahtiv Alik Tseiko ning Hollandis võitlusspordikarjäärile keskendunud raevukas võitleja Dmitri Ivanov. Areenil on Eesti parimad! Alates tänasest on Piletilevist võimalik soetada varaseid soodushinnaga pileteid.

"Raju X tuleb juubeliürituse vääriline - seda nii rahvusvahelise võitluskaardi kui show osas," rääkis eelseisvast Rajust peakorraldaja Ott Tõnissaar. "Lisaks vaatemängulisele üritusele anname esmakordselt võimaluse kõike seda jälgida ka neil, kes mingil põhjusel kohale tulla ei saa - nimelt teeme kogu üritusest sport.postimees.ee vahendusel rahvusvahelise HD-kvaliteediga otseülekande," lisas Tõnissaar.

418636_10150993601731160_1141928437_n.jpg

Raju X võitluskaardil on Alik Tseiko, Dmitri Ivanov, Jass Murutalu, Lauri Ülenurm, Henri Hiiemäe, Lauri Mägi, Jüri Jõgiste ja Helin Paara. Lisaks käivad läbirääkimised Tallinna võitlejate Aleksander Fjodorovi ja Ilja Drovnjashiniga, kes on samuti avaldanud soovi juubeliüritusel puuri astuda.

Sissejuhatus vabavõitluse nädalavahetusse algab sportlaste avaliku kaalumisega reedel, 12. oktoobril kell 18 Tasku Keskuse aatriumis. Raju laupäevase võistluspäeva juhatab sisse amatöörsportlaste võistlus kell 13, kuhu sissepääs on kõigile huvilistele tasuta. Samuti on amatöörüritust võimalik jälgida veebi vahendusel otseülekandena.

A. Le Coq spordimajas püstitatakse Raju ajaks Eesti võitlusspordiüritustel ainulaadne heli-, valgus- ja videosüsteem, mille abil luuakse saalis kaasakiskuv õhkkond. Võistlusele lisavad silmailu Rajutüdrukud ning tempot hoiab üleval professionaalne õhtujuht.

Muudetud kasutaja sweals poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Raju 10: amatöörsportlaste registreerumine avatud. Lugege kutset hoolikalt - sel korral on kõikidele harrastajatele uued meditsiinilised nõudeid.

UUS: Meditsiinilised nõuded:

Iga võistlusel osalev sportlane on kohustatud esitama meditsiinilises kontrollis võistluse korraldajale pere- või erialaarsti tõendi, mis kinnitab, et sportlane on testitud ning tal ei esine HI-viirust ega hepatiiti (B, C). Tõend ei tohi olla vanem kui 6 kuud.

Ja muidugi, ärge jätke registreerumist viimasele minutile!

r10%20amatooride%20registreerumine.jpg

EDIT: Nüüd kogu vajalik info võistlustest osa võtmiseks ka inglise keeles - tutvustus, kutse ja võistlusreeglid.

Muudetud kasutaja sweals poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

sport.postimees.ee/raju on aadress, kust on võimalik näha Raju X rahvusvahelist HD otseülekannet nii päevasest (tasuta) kui ka õhtusest (tasuline) üritusest - kes kohale tulla ei saa, võite aadressi juba ära salvestada! Õhtuse ülekande maksumus ei ole veel määratud, aga midagi suurt sinna tulemas ei ole.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

E4FVU.png

Raju X suursponsor Triobet lisab Raju fännidele natuke pinget ja põnevust - esmakordselt on võimalus ennustada Raju matšide tulemusi ning panustada oma lemmikutele. Täpsem info kohe, kui võitluskaart on lukus!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lõppeva aasta kõige rajum fotokonkurss on saanud alguse! Alanud on otsingud leidmaks raadio SKY PLUS kuulajate seast üles üks julge ja atraktiivne naisterahvas, kellest saab selle ürituse puuritüdruk. Feim ja kingisadu on garanteeritud!

Rohkem infot Sky Plusi kodulehel.

Pi3vA.jpg

Muudetud kasutaja sweals poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Raju 10 rahvusvahelise otseülekande leht valmib uue nädala alguses ja seda nii eesti, inglise kui ka vene keeles (http://sport.postimees.ee/raju). Päevane amatöörüritus on tasuta, õhtuse profivõistluse vaatamine vaid 4,80 €. Anname võimaluse elada omadele kaasa ja nautida sporti ka neile, kes mingil põhjusel kohale tulla ei saa!

10291_10151036909841160_286881221_n.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sky Plusi fotokonkurss leidmaks sellele üritusele Puuritüdrukut on saamas lõpplahendust - käivitunud on teine voor. See on rahvahääletus!

Hääletamiseks on vajalik Facebooki konto olemasolu, sest poolehoidu oma lemmikule saad näidata, vajutades pildi all olevat „Like/Meeldib“ nuppu.

Hääletus kestab kuni 11. oktoobrini kl 15, peale mida kuulutab Kristjan Hirmo raadio Sky Plus eetris välja konkursi võitja – pildi, mis sai hääletusvoorus kõige rohkem „laike“.

Oma lemmikule saad hääle anda siin!

oF67I.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×