Jump to content
kiid rock

muscletech- hea või halb?

Recommended Posts

mida ah mina? millest ma ilma jäin. ah see. einoh igaüks võib foorumites rääkida mida tahab ja arvatavasti on see mingi sellise postitus kel endal raha pole ja siis kiibitseb. tähendab sealsamas bodybuilding.com-is on muscletech müüdavuselt väga kõrgetel kohtadel hydroxycut on nr1 rasvapõletaja jne. ja seda üle 4000 toote seast. sa võid ju rahvast korraks petta aga siis peaks asi nagu langema. ja raha neil on. kuidas muidu nad 2004 mr. o poole miljoni dollariinoga toetasid. ja kuskilt peab see raha ju tulema. jua no kust mujalt kui sellest et iniemsed ostavad.

ma saan aru seal räägitakse celltechoist. vot celltech on minuarust kah suht mõtetu asi. aga seevastu nitrotech on kõva. ei sa ju ühhe toote järgi kogu asja paika panna.

einoh otseloomulijkult igaühe oma asi mida sööb. aga minu kogemused on head ja jätkan. tahaks näha mida nad seal ''2 tundi vahutavast'' No1 räägiksid :rolleyes:

see on umbes midagi sellsit et näit rullnoka leemikmaisant bmw-d kõik laidavad sööb kütust palju ja kallis osta ja kallid jupid ja autotestides saab koguaeg tappa aga ometi kõik mingil põhjusel otsavad.vaevalt et ainult selle otstarbega et vargad ka elatist saaksid :) eestis ongi ju iga teine on audi ja bmw. või ma olen pime.

ja tegelikuult vean kihla et tolle postituse autor sööb ise ka muscletechi ;) sest elu on näidanud et kõik laidavad ja kiruvad teda maapõhja aga samas kõik ilusasti ostavad ja söövad.

see siis minu tagasihoidlik arvamus muscletechist.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No1 kallal ei ole nagu erilist mõtet vinguda, sest mina näiteks lihtsalt ei saa ilma selleta. Mul hakkavad kohe liigesed valutama, kui ma vahe sisse jätan. Kellel liigesed ilma kollageeni söömata vastu peavad, pole ilmselt tõesti eriti mõtet No1 süüa.

Vastik on No1 küll, midagi ei ole öelda. Mul on konkreetselt iga kord sellest paha olla umbes pool tundi pärast võtmist... Aga no mis teha.

Mart

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

hõkk are youu smoking crack?

uurides asja natuke internetist selgub tõsiasi et kollageeni toime liigestele on isegi teoreetiliselt (praktikast rääkimata) peaaegu, et olematu. platseebost oled kuulnud? liigestele on spetsiaasled vahendid (ja tihti jäävad isegi need nõrgaks - näit isiklikult olen söönud lugematul hulgal ultra geli ja tulemus - 0)

protein nr 1 on väga hea valk. olen seda ammu kunagi omal ajal päris suurtes kogustes tarbinud. ja pole ta nii vastik kah midagi. agga. on üks suur aga. no1 sai osta juba väga väga ammu. ja samal ajal kui teised on oma toodeteliini pidevalt uuendanud on good old no.1 ikka muutumatu. kaldun arvama et ta hakkab varsti ajale jalgu jääma :rolleyes:

no võiks siis vähemalt uue pakendigi välja nuputada :) asi seegi.

aga samas võtan tegelikult selle ''smoking cracki?'' tagasi. igalühel omad lemmikud. mina isiklikult viimasel ajal ainult United States of Ameeeerrica peal.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
äkki keegi seletaks mis asi see muscletech´i on üldse ja kas seda saab ainult välismaalt tellida?

muscle tech on toidulisandeid tootev firma. muscle techi saab osta ka eestist fitlerist.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõju on maksimaalne kui ka muud tegurid on paigas nagu puhkus, toitumine, trenn, ainevahetus. Neid mis tulemust mõjutavad on sitaks ja nii ei saagi kõigil samad tulemused olla. Ja see jutt mis iga toidulisa juures kirjas on et tegime mingi katse nt 30 matsiga ja vot sellised tulemused olid jne on minu arust bullshit. Keegi ei saa ju seda kontrollida et kas oligi nii ja kuidas ja kellega. Tuleb ikka ise tarbida järjepidevalt-mida rohkem seda uhkem ja siis ise valikud teha. Üles haibitakse ikka seda mis endale mõjub ja paraku on ka siin erinevused suured jne.. :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ten points to hatebreed. arvan sama. ise õnneks reageerin kõigele hästi ja seni on parima laksi andnud muscletechi ja issi tooted. aga need on ju ''kõigest'' toidulisandid. üks sõber sai aga isegi tugeva metaanikuuriga mille ta napilt läbi tegi (komplikatsioonid- ja seepärast mina ei pooldagi selliseid asju) vaid 1,5 kg vett. tal lihtsalt ei seisa mitte miski sees. nooo kui metaaniga sai 1,5 kg kehakaalu siis arvake ise mitu ta toidulisanditega saanud on. väike vihja. see number on otsastotsanui ummargune. ja sellepärast ongi nii et üks kiidab teine laidab.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no metaan nagu teadagi viib lihastesse vett ja siis ta ka kasvab ja kalub rohkem!

toidulisanditeka võid ju alla ka võtta(n. valk) sest kuigi et lihas kasvab siis kui on kehas palju rasva siis võib siiski kaal väheneda! :rolleyes: see muidugi juhul kui igga kõva trenni teha!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×