Jump to content
menny

Kaalu mure

Recommended Posts

Olen naine, 22 aastane, 162 cm pikk ja kaalun 60 kg. Minu mure seisneb nimelt rasvaprotsendil. Välimuselt pole nüüd midagi suur viga aga rasvaprotsent on kõrva 34,3 %.

Minu treening näeb ette selline.

3-4 korda nädalas käin rühmatrenni: bodypumb, kõht-selg- tuhar ja vahepeal olen juhtunud ka bodybalance.

Enne trenni 20 minutit jooksen/kiirkõnd mingi masin on, kus käed ja jalad käivad, Ei tea, mis selle nimi on :(

Siis jooksen jooksulindil 15 minutit. ( 2 min jooksen 1 min puhkan)

Kõhulihased 3*12

Käed 3*7

Selg 3*12

Mõni nädal juhtub nii, et üks rühmatreening jääb ära või siis rühmatrenni ja jõusaali ei jõuagi.

Toitumine on nii nagu ta on. Vahepeal ei suuda vastupanna ja patustan, kuna ei suuda suvistest grillõhtutest väga kergelt ära öelda ja süüa on mulle alati väga meeldinud.

Näidismenüü:

Hommik:

150 grammi putru kahe lusika täie meega.

Tee kaks lusika täis mett.

Vahepala:

Mõni puuvili

Lõuna:

Lõunaks soon tavaliselt mõned prae. 4 katrulit, toorsalat, koorekaste ja mahl.

Õhtu:

Pelmeenid 200 grammi, 10% hapukoor 42 grammi

Õhtul suudan veel näksida ka, kas õuna, kurki vahepeal teen endale lausa salati kurgist, tomatist ja kodujuustust. Või siis segan 30 grammi kreekapähkleid 80 grammi kodujuustuga.

Mida peaksin muutma, et rasvaprotsenti langetada?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See on küll nii dominantselt süsivesiku-rohke menüü, et ilmselt on koer siia maetud ükskõik kui rasva-usku olla või mitte.

Loomulikult saaks kaalu kaotada ka muud moodi, aga kõige lihtsam lahendus oleks tuua menüüsse tublisti valku-rasva juurde.

Kui palju vedelikku tarbid?

Sinu treeningkava jääb ka hetkel natuke arusaamatuks, et kas teed rühmatrenni + pärast ise, mis on trennitegemise eesmärk ja mis harjutusi sa täpselt teed ja mis intensiivsusega ja miks sa neid 2+1 minutit intervalle teed.

Edu!

• Upvote 1

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vedelikku tarbin kusagil 2 l.

Rühmatrenn pluss pärast ise olen jõusaalis.

Trenni eesmärk on rasvaprotsenti vähendada ja kõht ilusaks saada.

Kõhulihaseid teen masina peal 25 kg .

Käed on mul väga nõrgad. 5 kg kõigest.

Jooksen ma sellepärast selliste intervallidega, kuna võhma on vähe. Olen alles 1,5 kuud trenni teinud. Selle aja jooksul % vähenenud 0,7% . Öeldi, et see mingi siseminerasv.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Natukene ajasin sassi. Nimelt kui lõunaajal söön mingit praadi siis õhtul söön midagi lahjemat. Nt salatit, paki kiirnuudleid(kui midagi muud ei viitsi teha)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Natukene ajasin sassi. Nimelt kui lõunaajal söön mingit praadi siis õhtul söön midagi lahjemat. Nt salatit, paki kiirnuudleid(kui midagi muud ei viitsi teha)

e-ee ...

millisest otsast kiirnuudlid "lahjemad" on?

Söömise koha pealt veel - mismoodi peaks aitama valguvaene süsikalaks kaasa rasvaprotsendi alandamisele?

Vaadates menüüd tundub, et on käsil karm massiperiood ..., :ph34r:

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Intervalle tehakse väga suvaliselt, kõik paistavad pigem head olevat. Intensiivsus suurem ja rasvade kulutamist piiravad pudelikaelad rasvhappetranspordis jõuavad puhkuse ajal järje peale.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.