Jump to content
Baracus

rinna alaosa

Recommended Posts

Teen horisontaalpinki esimesena järgmiselt:

10x80kg

8x85

6x90

3x95

siis kui järgmise harjutusena teen negatiivse kaldega surumist jõuan järgmiselt:

10x70

8x75

6x75

Tundub, et rinna alaosa on arengus maha jäänud. Kas peaksin iga trenn teise harjutusena negatiivset pinki tegema või peaksin koguni alustama trenni negatiivsest pingist? Alaosa nõrkust näitab ka see veel, et tavalisel pingil sillaga surumine pigem võtab jõudu maha kui annab juurde.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No kui nii on siis alusta muidugi negatiivse kaldega pingil nt 6 seeriat ning horisontaalpingil peale ära siis enam küll tee. Lisaks aitavad sellised harjutused nagu lendamine hantlidega negatiivse kaldega pingil, rööbaspuudel surumine, ristivedu plokksüsteemil püstises asendis, pec-dec - istudes võimalikult kõrgel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

6 seeriat ongi ju mõeldud selleks, et saaksid võimalikult rohkem arendada alaosa, milleks sa nüüd tahad hirmsasti siis horisontaalpingil teha ma ei saa aru. Sa ei pea kogu aeg ühtemoodi ju treenima, mul endal ei ole ühtegi treeningut kus ma treenin ühtemoodi, kogu aeg vahetan harjutusi, harjutuste järjekorda, seeriate arvu, seeriate vahelisi pause jne. Näiteks teen isegi vahest mõnda harjutust seal 8-12 seeriat, et ehmatada natuke. Ära ole oma kavas nii jäigalt kinni.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×