Jump to content
lkv

Turvalist ostlemist! FitShopi e-poes kõik hinnad all -20%!

Recommended Posts

 

 

HERA80 ULTRAFILTREERITUD KÕRGE KVALITEEDIGA VADAKUVALK. 
Portsjonpakendis 25g. 

Hera80 sisaldab vadakuvalgu kontsentraati, mis on üks osa piimavalgust. Vadakuvalk on kõrge valgu bioväärtusega ning eeskujuliku aminohappe profiiliga valguallikas. Imendub väga kiiresti ning varustab keha vajalikke aminohapetega. 

Hera80 on toodetud kasutades ultrafiltreerimisprotsessi, mis säilitab valgu naturaalse vormi olles sealjuures organismile paremini omastatav. Hera80 lahustub kergesti igas vedelikes. 
  

  • Kiirendab taastumist rasketest treeningutest
  • Kõrge bioväärtusega valguallikas
  • Kõrge kvaliteediga ultrafitlreeritud vadakukontsentraat

  
HERA80 on kvaliteetne kergelt imenduv vadakuvalgu pulber kõikidele sportlastele ja spordiga tegelevatele inimestele. Uuringud näitavad, et vadakuvalk kiirendab taastumist rasketest treeningutest. Hera80 sisaldab lihaste kasvuks ja taastumiseks vajalikke aminohappeid, sealjuures BCAA-d ja glutamiini. Tänu moodsale ultrafiltreerimistehnikale on Hera80-s säilinud aktiivses olekus ka funktsionaalsed mikrofraktsioonid.

Screen Shot 2018-07-05 at 02.29.07.png

 

Hera 80 portsionipakendis leiad siit: http://fitshop.fitness.ee/rohkem_on_soodsam/0/readmore/2186/

Muudetud kasutaja Arnold poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
 

 

See on spetsiaalselt koostatud kombo neile, kes soovivad erineda ja võtavad oma treeninguid täie tõsidusega.

Kombos on kõik vajalik selleks, et treeningud oleksid 100% efektiivsed ja tõhusad!

See on sinu võimalus viia oma taastumine ja lihasmass uuele tasemele! VALI MAITSED: toodete puhul, millel on maitsed, saate märkida oma maitse eelistused ostukorvi "lisainfo" lahtrisse. Kirjuta nii: Hera80 (maasika), ... Võib juhtuda, et toodetel on maitsed laost puudu. Sellisel juhul võtame teiega ise ühendust, et asendada maitse vastavalt hetkel saadaolevate maitsetega.

MUSCLE SERIES KOMBO MAITSED: Preload (õun, sidrun)Explode (õun, apelsin)Reload (šokolaad, mustasõstra)

MANUSTAMISJUHENDID:  Preload treeningeelne joogipulber: Segage (33 g) pulbrit umbes 250ml veega ning tarbige 30minutit enne treeningut. Boom: Jooge üks boom shot 30 minutit enne treeningut. Explode: Segage (55 g) pulbrit umbes 500ml veega ning tarbige treeningu ajal. Reload: Segage (80 g) pulbrit umbes 300ml veega ning tarbige vahetult peale treeningut.

100EUR OSTUKAMPAANIA: tellitud komboga saate ka 100eur kampaania raames oleva toidulisandi täiesti kauba peale. Hetke kampaaniatoodet näete oma ostukorvi aknas. KLIENDIKAART TASUTA: juhul, kui teil ei ole veel Fitshop kliendikaarti, siis alates 50eur suurusest ostust on võimalik vormistada see kauba peale. Kui teil on soov vormistada kliendikaart, siis kirjutage see ostukorvi "lisainfo" lahtrisse. Kirjuta nii: Soovin kliendikaarti Nimi Perekonnanimi nimele.

169.70 €118.79 €

 

Screen Shot 2018-07-05 at 18.06.26.png

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
img
MIKRONISEERITUD L-GLUTAMIINI PULBER MAGNEESIUMI JA VITAMIN B6-EGA.
 
L- Glutamiin on tähtis aminohape sportlase toiduvalikus toimides efektiivselt lihaste valgusünteesis ja antikataboolselt takistades lihaskoe kaotust. Lisaks tugevdab l-glutamiin organismi stressisituatsioonides. Kõige efektiivsem viis glutamiini tarbida on võtta seda enne ja pärast treeningut.
 
Glutamiin on üks tingimuslikult asendamatuid aminohappeid. See on inimkeha selgelt kõige levinum aminohape, suur osa sellest asub lihastes. Glutamiini tarbimine suurendab keha antikehade teket. Mitmes uuringus on täheldatud seost ületreeningu ja glutamiini kontsentratsiooni taseme languse vahel veres. Glutamiin kaitseb lihasmassi dieedi ja stressi ajal omades seega antikataboolset efekti. Glutamiin omab positiivset mõju ka süsivesikute ainevahetusele.
 
  • Suur doos L-glutamiini
  • Hoolikalt vlitud koostisosad
  • Võitleb katabolismi vastu
  • Stimuleerib valgusünteesi ja kasvuhormooni produktsiooni
  • Tugevdab immuunsust
 
KELLELE: Sobib kasutamiseks kõikidele sportlastele, kes soovivad kiirendada treeningutest taastumist ja suurendada treeningefekti. Mõeldud sportlastele, kellel on kõrgenenud aminohapate vajadus ja suur füüsiline koormus.
 
KASUTAMINE: 2.6g pulbrit 1-2 x päevas segatuna taastusjoogi või spordijoogi sisse. Soovitatavalt vahetult enne ja pärast treeningut. Toidulisand ei asenda tervislikku ja tasakaalustatud toitumist.
 
KOOSTISOSAD: mikroniseeritud L-glutamiin 96%, magnesium oksiid 0,01%, vitamin B6.
 
olimp_Rocky-Athletes-Glutamine-250g.jpg
 
Analüüs 100G
Energia (kJ/kcal) 1518 / 363
Vitamiin B6 8.1 mg (579%) *
L-glutamiin 96.2g

  
* %RDA- soovitatav päevane annus
 
MAITSED: maitsestamata
 
PAKEND: 250g

 

Toote leiad siit: http://fitshop.fitness.ee/aminohapped/0/readmore/2453/

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

 

NATURAL PROTEIN SMOOTHIE VALMIJOOK KÕRGE VALGUSISALDUSEGA. SISALDAB MAGUSAINEID.

      
Maitsvad valmisjoogid kaasa haaramiseks nii reisidele kui ka matkadele. Võta ning naudi tervislikku, maitsvat jooki.
  
KELLELE
Sobib nii harrastajatele kui ka sportlastele mõnusaks vahepalaks.

 

Smootid leiad siit: http://fitshop.fitness.ee/joogid/0/readmore/1005/

Screen Shot 2018-07-10 at 09.28.21.png

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

THERMO SPEED EXTREME EFEKTIIVNE RASVAPÕLETAJA BIOPERINE® EKSTRAKTIGA
 TOIDULISAND

  • Kiirendab ainevahetust, takistab rasvade ladestumist
  • Aitab parandada meeleolu, aitab vähendada söögiisu
  • Sisaldab imendumise parandajat ja termogeenikut Bioperine®

  
THERMO SPEED EXTREME on efektiivne rasvapõletaja, mis sisaldab kõiki enamkasutatud, uuritud ja efektiivseid koostisosasid nagu rohelise tee ekstrakt, tsitruseliste ekstrakt ja guaraana. Lisatud populaarne imendumise parandaja musta pipra ekstrakt Bioperine® ja ekstrakogus türosiini.
  
ROHELINE TEE ON TUNTUD ANTIOKSÜDANT, mis neutraliseerib kehas tekkivaid vabu radikaale, mis kahjustavad rakke. Rohelises tees leiduvad EGCG-katekiinid suurendavad keha termogeneesi(sooja tootmist); kiirendavad ainevahetust, mistõttu aitavad kehal põletada rohkem kaloreid. Roheline tee takistab rasvade ladestumist ja omab näljatunnet vähendavat efekti.
Tänu diureetilistele omadustele aitab rohelise tee ekstrakt kehast välja viia üleliigse vee.
Roheline tee on näidanud tulemust ka süsivesikute ainevahetuse reguleerimisel: süsivesikute aeglasema vabanemise tulemusena väldime veresuhkru kõikumist ja keharasva sünteesi. Madalam veresuhkur vähendab isu ja kontrollimatuid söögihoogusid.
  
CITRUS AURANTIUM EHK MÕRU APELSINI KOORE EKSTRAKT on samuti tugev termogeenik, mis aitab kehal põletada rohkem kaloreid. Citrus Aurantiumi toimeaine on tuntud rasvapõletaja efedriini "kauge sugulane". See stimuleerib keha ainevahetust ja keha võimet põletada kaloreid, kuid erinevalt efedriinist täielikult ilma ebameeldivate kõrvalmõjudeta nagu värinad, südame puperdamine, unetus.
  
GUARAANA ON TUNTUD TONISEERIVA MÕJUGA TAIM, mis sisaldab kofeiinile analoogset ainet guaraniini. Guaraniini toime on aga leebem ja püsib kauem kui kofeiinil. See tähendab, et jääb ära äkiline liigne energiasööst ja sellele järgnev energialangus. Guaraana ergutav efekt aitab dieedi ajal tekkiva väsimuse vastu, hoides Teid terve päeva sama tegusana kui ennegi. Lisaks jõuate ka trennis rohkem pingutada, mis on kalorite põletamisel oluline. Peale selle on guaraanal ka otsene rasvu põletav efekt: see julgustab rasvarakke vereringesse rasva väljutama, kust see lihastesse energiaks tootmiseks viiakse.
  
thermo%20speed.PNG
   
BIOPERINE® EHK MUSTA PIPRA EKSTRAKT ON LOODUSLIK TERMOGEENIK, mis samuti aitab kehal põletada rohkem kaloreid. Bioperine® on ka imendumise parandaja, aidates kehal omastada rohkem toitaineid, vitamiine ja mineraale muutes Thermo Speed Extreme mõju veelgi efektiivsemaks.
  
TÜROSIIN ON LOODUSLIK AMINOHAPE, mis vastutab keha energiataseme eest.
  
KELLELE?
Toode on mõeldud inimestele, kes soovivad langetada kaalu, põletada keharasva ja hoida figuuri. Toodet ei tohi tarvitada raseduse, rinnaga toitmise ning südameprobleemide korral. Tootel on kõrge kofeiinisisaldus.
  
KASUTAMINE:
1 kapsel 2 korda päevas – pool tundi enne hommiku- ja lõunasööki. Toode on mõeldud täiskasvanutele toidulisandiks. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Ärge ületage soovituslikku päevast kogust. Toidulisand ei asenda mitmekesist toitumist ega tervislikku eluviisi. Ei sobi rasedatele, rinnaga imetajatele, hüpertoonikutele ning südamehaigetele.
  
KOOSTIS: 
Türosiin, rohelise tee ekstrakt, mõru apelsini koore ekstrakt, guaraana ekstrakt, anhüdreeritud kofeiin, musta pipra ekstrakt, täiteaine mikrokristalne tselluloos, paakumisvastane aine magneesiumstearaat, kapsel – želatiin.
  
PAKEND:
120 kapslit
     

ANALÜÜS: 1 KAPSEL 2 KAPSLIT
TERMOGEENSED FAKTORID 1090 MG 2079 MG
ROHELISE TEE EKSTRAKT 250 MG 500 MG
millest EGCG (Epigallocatechin Gallate) 137,5 mg 275 mg
CITRUS AURANTIUM EKSTRAKT  167 MG 334 MG
millest sünefriin 10 mg 20 mg
GUARAANA EKSTRAKT (50%) 40 MG 80 MG
millest kofeiin 20 mg 40 mg
ANHÜDREERITUD KOFEIIN 80 MG 160 MG
BIOPERINE® (MUSTA PIPRA EKSTRAKT) (95%) 2,4 MG 4,8 MG
TÜROSIIN 500 MG 1000 MG

 

Thermo Speed siin: http://fitshop.fitness.ee/figuuritooted_rasvapoletajad/0/readmore/94/

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

 

Unikaalne leid tuli päevavalgele tänu SPARTA klubi hoolikusele väärtuslike esemete säilitamisel.

 

IMG_0639.jpg

Muudetud kasutaja Arnold poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Uus toote pakend eriti sobiv suvisteks jooksu, ratta ja triatloni võistlusteks!

Soet siit: http://fitshop.fitness.ee/energia-vastupidavus/0/readmore/2517/

Fire Start + kofeiin energiageel
OLIMP (sisaldab suhkruid)

- Varustab sind vajaliku energiaga treeningu ajal
- Vähendab vaimset ja füüsilist väsimustunnet
- Hea maitse ja konsistents
Energiageel, mis sobib tarvitamiseks erinevate treeningute ajal, et hoida üleval maksimaalset sooritusvõimet. Kombineeritud on süsivesikud, mineraalained, tiamiin, tauriin, kofeiin ja guaraanaseemne ekstrakt. Koostisosad on spetsiaalselt valitud selliset, et vähendada väsimust ja suurendada jõudlust.
KASUTAMINE: Maksimaalselt 4 portsjonit päevas (36g). Kasutada füüsiliselt aktiivse tegevuse ajal. Tarbida koheselt peale avamist.
Ärge ületage päevast soovitatavat annust. Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tervislikku toitumist. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Sisaldab kofeiini. Ei ole soovitatav lastele, rasedatele ja rinnaga toitvatele.
KOOSTISOSAD: 43% maltodekstriin, vesi, 21% fruktoos, magneesiumsoolad sidrunhappest(E330), 1,4% tauriin, naatriumkloriid, kaaliumkloriid, 0,28% guaraanaseemne ekstrakt, happesuse regulator – sidrunhape(E330); maitse ja lõhnaained, säilitusaine – sorbiinhape(E200), tiamiinhüdrokloriid – vit.B1.
Maitsed: troopiline
Pakend: 36g
ANALÜÜS: 1 ANNUSE KOHTA(36G) 100 G KOHTA

Energia (kJ/kcal) 385kJ/92 kcal 1069 kJ/ 256 kcal
Rasv < 0.5 g < 0.5 g
-millest küllastunud < 0.1 g < 0.1 g
Süsivesikuid 23 g 64g
-millest suhkrud 10g 28g 
Valk < 0.5 g < 0.5 g
Sool 0.25 g 0.69 g 
Tiamiin 0.17 mg (15%*) 0.46 mg (42%*)
Kaalium 75 mg 208 mg
Magneesium 75 mg (20%*) 208 mg (55%*)
Naatrium 100 mg 278 mg
Tauriin 500 mg 1389 mg
Guaraana 100 mg 278 mg 
Kofeiin 50 mg 139 mg
* % päevasest soovitatud kogusest



caffeine.jpg       
fire_start_energy_gel_caffeine_tropical.
 

 
Fire Start + kofeiin energiageel kg hind: 23.75 €

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×