Jump to content
Aimar Kuusnõmm

Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.

Recommended Posts

Täna käisime Raigo ja Raidiga Aravetel amatööride ja proffide paaris võistlust vaatamas.Saarlaste lippu hoiti aga kõrgel vendade Rainer ja Rando Raaperi poolt.Kes saavutasid sel võistlusel teise koha,saades viiest alast kaks alavõitu.Kindlalt võitsid ära nad 450kg kangi tõmbe.Mehed suutsid 10x ,teine koht alles 8x.sellest ka video




Rait võistles 15kg ketta ees hoidmises.Teise hoidjana suutis ta hoida 1min 33 sek.Tagant tulija eelist kasutas ära aga viimaste seas proovinud Heinla,kes suutis hoida aga napi 4 sekundit kauem.Võitja sai 2 piletit 27.augustil toimuvale üritusele.Rait sai aga väga ilusa tehnika eest aga 1 pileti samale üritusele.Selja taha jäid mitmed suured kollid-Uiba,Gorsanov,Pungits ja veel mõned.
Ilm oli väga super ja üldse kordaläinud üritus oli sealt-seda enam, et omad esinesid hästi!
Muudetud kasutaja RainKuusnõmm poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tere taas

Kuna sparta remondis nädala siis tegime täna Gunnari ja Rainiga trenni HC GYM-is võib õelda et oleme väga rahul sealse jõusaaliga. Jõutõstjatele vajalik varustus olemas ja seadmed on head.

Ühe korra tasu ei ole ka kõrge erinevalt näiteks articust kus õeldi kohe 13 eur :lol:

Tänane trenn ise siis

rinnalt kükk 5-3-1 kuni 160kg viimane täna ebaõnnestus

jalapressil 5x8

Jalamasinal istudes 5x8

Jalamasinal lamades 5x8

nn. Kaelkirjak 5x8

Säär 5x....

Kehakaal on alla kukkunud. Pole mõnda aega kreatiini võtnud. Plaanin nüüd väikese laadimise ette võtta kreatiiniga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna sai jälle HC Gym-i külastatud ja surumis trenn ära tehtud

Tegime Gunnariga koos 6stega ülesse 100kgx6 120kgx6 130kgx6 140kgx6 150kgx6 ja 160kgx3 (Gunnar suutis 4)

edasi maast kitsalt hantlitega surumine.

Hantlitega maas lamades peakõrvalt küünarnukkide kõverdamine vms.

Kummiga kordused triitsepsile

Plokil 1 käega alt haardes väike pumpamine lõppu

Biitseps hantlitega, plokil ja rippes poollõuatõmbed.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tegime täna taas korraliku trenni. Esimesena poisid tahtsid tõmmet teha siis ma tegin selja jaoks sirgete jalgadega tõmmet

erksamad raskused sisi 180kgx6 200kgx3 ja 220kgx1 Rainil ka video.uhtlasi on see ka mu rekord. Kunagi sai 210 nii tõmmatud. Kui aega saab ehk paneb ka siia selle.

Edasi veel nelipealihasele,kakspealihasele ja säär

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere! Pole ka ammu midagi kirjutanud, trennid ikka käivad täie hooga! Suve eesmärgiks oli/ on hoida seda mis kevadeks oli saavutatud ja tundub , et see on ka õnnestunud. Kuna Sparta on praegu remondis siis sai enda jaoks valitud sobiv saal (hc gym) ja trennid sealt tehtud. Saal meenutab väga palju Saaremaa kodu saali, ehk Salu oma ja jõutõstmist saab seal väga edukalt teha.

Eilset trenni alustasime siis nagu mainitud jõutõmbega ja minu lõpptulemuseks jähi uus rekord 220kg. Varsti hakkame tõsisemalt keskenduma sügiseseks surumis võistlusteks ning ka seal ootaks endalt uut isikliku rekordit. Praegused märgid näitavad, et see on ka reaalne.

Keha kaalu olen suutnud hoida 73-74( hommikune kaal) ning toidu lisanditeks endiselt fast creatine, bcaa ja hera 80. Pühapäeval veel HC GYM i trenni ning juba esmaspäevat Spartas tagas!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

KAARMA RAMMUMEES 2013.

JUHEND.

Läbiviimine.

  1. Esimese võistlusala stardi järjekord loositakse võistlejate vahel
  2. Punkte saavad võistlejad järgmiselt I koht-1 punkt, II koht-2 punkti...........10 koht –10 punkti jne.
  3. Iga järgmist ala alustab suurima punktisumma saanud võistleja,võrdse punktisumma korral alustab viimasena eelmises harjutuses parem olnud võistleja.
  4. Võistluse paremus selgitatakse punktide summa põhjal, parem on see, kelle punktisumma on väiksem.
  5. Punktide võrdsuse korral saab kõrgema koha võistleja, kes oli parem harjutuses „TREPP“. Juhul, kui ka see on võrdne ,siis saab otsustavaks „Viikingpress“.
  6. Võistlejatel on aega iga alaga tutvumiseks aladevaheliste puhkepauside ajal (10min).
  7. Võistleja vastutab isiklikult oma tervise eest võistluste käigus.
  8. Lubatud on käte määrimine magneesiumi ja raskuste tõstmisel (kivid) käte määrimine vahaga, kasutada randmepaelu ja tõstevööd
  9. .Võistlused toimuvad kahes kaaalukategoorias -90kg. ja +90kg.

10 Kõik võistluse käigus tekkivad probleemid lahendab peakohtunik koha peal koos ürituse peakorraldajaga.

11.Peakohtunikul on õigus teha koha peal juhendis muudatusi, sõltuvalt ilmast või muudest segavatest teguritest.

Võistlusalad.

1.Kombineeritud harjutus.

See koosneb kolmest erinevast alast. Esimesena võistleja kandib 265kg. raskust traktori rehvi neli korda, siis kannab raskusi (-90kg.- 102kg., +90kg. 112kg). 20m. ja lõpetuseks võtab sülle laeva ankru (80-100kg.) tassib 20m. ja asetab alusele. Aega selleks 90sek. Võidab sportlane, kes teeb seda kõige kiiremini

2. „Trepp“

Võistleja hoiab esimese raskuse käepidemest ja käskluse korral „start“ tõstab raskuse ja hakkab raskust treppi astmeid mööda ülesse viima, asetades raskuse igale järgnevale trepiastmele, neljandale astmele raskuse asetanud, liigub alla tagasi, võtab järgmise raskuse ja viib ülesse, samuti toimib ka kolmanda raskusega. Alustatakse kergemast raskusest, kasvava raskuse suunas. Aega selleks on 75sekundit. Kergemate meeste raskused 123kg., 155kg., 175kg. Raskematel meestel 155kg., 175kg., 205kg.

Võidab sportlane, kes teeb seda kõige kiiremini.

3. „Viiking press“

Võistleja võtab, seadeldise kangist ja tõstab selle rinnal. Kang peab puutuma rinda igal katsel. Käskluse“start“ järel hakkab raskust rinnalt ülesse suruma, kuni küünarnukid on täielikult väljasirutatud olekus. Küünarnukkide mittetäieliku sirutuse korral katse arvesse ei lähe. Raskuse ülessurumisel võib kasutada jalgade abi, kuid põlved peavad olema fikseeritud enne, kui käed on küünarnukkidest sirutatud. Samuti ei tohi seadeldis puutuda alust, kuhu see asetatakse. Võitja selles harjutuses on see sportlane, kes teeb kõige rohkem määrutepäraseid katseid 75 sekundi jooksul. Raskus pressil, kergematel meestel 60kg., raskematel meestel 90kg.

4.“ Karussell“

Käskluse peale „start“võtab võistleja karusselli toru kätele ja alustab ringiratast liikumist.. Võitja on see, kes läbib kõige rohkem ringe 75sekund jooksul. Karussell võib maapinda puutuda esimese 30sek. jooksul, hilisem maha kukkumine lõpetab võistluse. Ajaliimiit 75sek.

Raskus karussellil selgub kohapeal ja on kergematel meestel kusagil 100kg. ja raskematel 150kg.

5. KIVIDE TÕSTMINE ALUSELE ehk „Atlase kiviring“

Võistleja alustab peale käsklust “start” kivide tõstmist alusele, kergemast kivist alustades, kasvava raskuse suunas. Kivide raskused kergematel meestel 65kg., 70kg., 83kg., 110kg., 124kg. Raskematel meestel 65kg., 70kg., 83kg., 110kg., 130kg., Kivid peavad alusele püsima jääma, kui kukuvad aluselt maapinnale, tuleb kivid uuesti alusele tõsta,kuni püsima jäämiseni.Võidab see, kes teeb seda kõige kiiremini. Ajaliimit 75sek.

Autasustamine.

Autasustatakse kolme paremat võistlejat mõlemas kaalukategoorias. Rahalised preemiad +90kg./ 1. koht 300 2. koht 200 3. koht 100 eurot

-90kg. 1. koht 200 2. koht 125 3. koht 75eurot.

Võistluste žürii jätab endale õiguse preemiasummasid ümber jagada.

Lisaks autasustatakse mõlema kaalukategooria esimest kolme sportlast mälestusesemete ja karikatega.

Võistlused toimuvad 03. augustil algusega 12.00 Kuressaare linnas , Raiekivi säärel, mere ääres, Merepäevade raames. Kaalumine pool tundi varem.

JAAN SALU võistluste peakohtunik. Mob. 5068482

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Proovisin täna kodus nii 15 kilost hantlit ees hoida, kui ka 25 kilost betoonplaati. Ma ei tea küll, kuidas seal reeglid olid, kuid usun, et kui ei oldud sirge seljaga vastu seina, siis jäin määruste piiresse. Mõne video pealt olen näinud, et rammumehed viskuvad antud alas ikka korralikult silda :D

Ajad vastavalt 2,00 ja 50 sekundit.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jaan Salu helistas täna ning teavitas ,et võistlus algab kell 13.00 seega,kes mandripoolt tulemas, siis on tunnike ajavaru.Me sõidame ise kohale juba reede õhtul ning arvatavasti teeme kaasa kõik neli venda-nii sai viimati kokku lepitud aga eks näis.Oleneb võistlejate arvust. Ehk näeb vendade vahelist jõukatsumist ka rammumehel. ;)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile tegime Gunnariga juba korraliku trenni. Hakkame nüüd ilusti ka kava jälgima ja intensiivsemalt trenni tegema et sügisel korralikult lammutada. Praeguse vormi järgi võib õelda et natuke toorest on ja olematust kiirusest pole ka enam mitte midagi järel :D kehakaal 76kg

Reedene trenn jääb küll ära aga selle asendame rammumehe võistlusega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Niisiis sportlik nädalavahetus sellekskorraks jälle läbi.Nimelt osalesime saaremaal Rammumehe võistlustel mille korraldas Jaan Salu.Esialgul ei olnud plaan osaleda aga kolmapäeval sai trennis kokku lepitud,et osaleme kõik 4 ja vaatame kes on parim.Loomulikult osalesime kõik kategoorias -90.
Päev algas kaalumisega,seejärel lühike tutvumine aladega,mis meid ees ootas.Me ei olnud keegi harjutanud neid alasid ja paljuski jäi just selle taha,loomulikult ka pikkusest jäi puudu ning nõrgad oleme nagunii kõigele lisaks :D
Kergemas kategoorias oli osalejaid 8 meest.favoriit oli selles kategoorias hiljuti koos venna Raineriga Paarirammumehel võistlenud ja II koha saanud Rando Raaper-kes ka selle kategooria ära võitis ning auhinna rahaks 200 eur ja hunnik karikaid!
Teiseks tuli Raigo,kes polnud absoluudselt harjutanud selleks ürituseks kuid siiski tegi super võistluse,Eriti tugev oli vikingpressis.Ilmselgelt oli ka ta vendadest parim,mis on suht loogiline ka.Kuna võistlus toimus väga palava ilmaga ning võistlus algas kombineeitud alaga (koosnes rehvi kantimisest(295kg) 4x,kohvrite vedu ,kummaski käes 92kg ja ankru vedamisest mis kaalus 95kg.),siis peale esimest ala loobus Gunnar kuna kuumus ja selline raske harjutus mõjusid väga rängalt.Aga esimese ala tegi väga tublilt ära!Aimar loobus enne viimast ala,ehk kivi ringi.Mina tegin võistluse lõpuni.Vahepeal edastas midn aimar,vahepeal mina teda,seega oli alasid mis sobis mulle rohkem,talle aga mitte.Ning vastupidi.
Aladest eraldi...
kombineeritu alal oli Raiks kiireim ajaga 54 sekundit,minul 1.min 15 sekundit,Aimaril 1 min 24 sekundit ning Gunnaril 1min 27 sekundit.

Teine ala oli estakaad ,seal oli meist jälle parim raigo.Tegi kõik kolm raskust ära ilma suurema vaevata.123kg,155kg ja 175kg kõik viis 4ndale astmele

aimar suutis 175kg viia 3ndale astmele ning ma ei suutnud 175 esimeselegi.
seejärel viikingpress kus tuli suruda 60kg(pluss aparaat ise 20kg) korduste peale,Mina alustasin seda ala ja suutsin 16kg.Aimaril 10x ja raigo üleõldse parimana 30x!!!

Karusellil sama järjekord ning kividest,nagu juba mainisin,Aimar loobus.Raigo suutis aga 4 kivi 5est ära tõsta.

Seega raigo -90kg II koht,mina 6 ,aimar 7 ja gunnar 8 koht.


Korraldajate kiituseks oli väga hea võistlus!Härrad enne võistluse algust otsisid päikese eest varju üles seatud telgis...
post-19835-0-66078300-1375643086_thumb.j

post-19835-0-77350800-1375643114_thumb.j


Auhinna laud oli ka korralik,arvestades,et lisaks olid veel auhinna rahad ning muud nänni sponsoritelt.
post-19835-0-32753400-1375643148_thumb.j

Võitjate pilt...
post-19835-0-31627400-1375643207_thumb.j

ülihea võistluse tegi ka Rait ,kes jäi Markus Männiku järel kindlale teisele kohale.Eks ta kirjutab sellest enda blogis lähemalt :)



Lisan kohe ka alade pilte eraldi ning ka videosid on üksjagu...

Aga jah selline huvitav sportlik päev vahelduseks jõutõstmisele ja kulturismile...





  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga huvitav oli võistelda ja korraldus oli hea. sujus hästi. Pealtvaatajaid oli palju. Rammumees vast ongi rahvaüritus rohkem.

Läksime võistlema et rohkem osavõtjaid oleks ja võistlust veidi põnevamaks sellega muuta.

Esimene ala siis nagu Rain kirjutas kombineeritud harjutus Rehv+kohvrid+ankur. Võttis kopsu ikka nii kokku. ei ole võhma antud.

Teine ala oli estakaad kus sai tõestatud et kui pole kasvu antud siis ei saa ka lihtsalt jõuga pikematele vastu :D

Peale seda viiking press rain tegi 16 ma 10 :D ei jõudnud all puhata kuna selg läks kangeks ja reeglites oli et kang ei tohi raamidele tagasi minna.

Peale seda karusell üritasin uurida paremat tehnikat aga ikka surusin omal hinge kinni ja tulemuseks 3 ringi 110kg

Edasi oli veel kivid aga proovisin enne ala algust ja 55kg kivi tuli tõsta kõrgele, umbes mulle suuni :D nii et ei hakanud lõhkuma ennast.

Jalad ja selg on siiani kanged.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Trennidest ka,kuna vahepeal on väga kiire nii tööl kui üleüldse,siis otsustasin,et treenin vahepeal ülepäeva.Plaanis on varsti jälle 2+1 sõsteemile üle minna ja väheke tõsisemalt tegema hakata.Sel nädalavahetusel käisin saaremaal ja reedese trenni tegin ära Kudjapel Jaan Salu jõusaalis.Trenni tegin koos oma 16a õega.Õpetasin talle natuke lamades surumist ja küll jõuab harjutada ka kükki ja tõmmet.Tulevane jõutõstja kasvamas :rolleyes: .Täna tegin trenni juba Spartas.
Lisanditest ikka trenni ajal bcaa joogina ja magustoiduna ikka pudding! :)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väike vahe kokkuvõte trennidest, kõik trennid on peaaegu saanud tehtud, va 2 trenni , kui sai väike soome trip tehtud. Vormil suve kohta pole viga, tõmbes on tulnud uus isiklik rekord 220 kg, kükkisin uue isikliku 185 kg jne. Esmaspäeval siis tegin rinnalt kükki, max raskuseks jähi 135 kg ning otsa hack tõmme kus suutsin 180 kg 4 kordust. Surumise vorm oli ka vahepeal üllatavalt hea, 165 kg suutsin 4 kordust suruda aga hetkel nagu oleks mingi vormi langus toimunud kuna kang kätel nii raske kuid siiski 3 selt pakult surusin 205 kg 2 kordust(ilma surumisesärgita) ja neljaselt pakult 215kg 1 kordus.

Nüüdsest siis jälle ketid ja kiiruslikud trennid , sest kohe ju võistlused tulemas. Keha kaal püsib endiselt seal 73 jurues ( hommikuti) toidu lisanditest ikka fast creatine ning budding( vahepalana) ja muscle plus.

Pühapäeval plaanis siis kiiruslik surumine kettide ja kummidega. Kohtume trennis... :rolleyes:

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×