Jump to content
Aimar Kuusnõmm

Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.

Recommended Posts

Täna proovisime Gunnariga siis neid kollaseid kumme.

Kiiruslik kükk 10x2 105kg +60kg kette lisaks siis kollased kummid. Astusin ka kaalule ise kaalusin 78kg ja koos kangi ja kummidega 159,3kg ehk siis kummid annavad lõpus ligikaudu 60kg Kokku lõppraskuseks seega 220kg

Teiseks siis põlvede alt tõmme 3sed tegin täna laialt kuna see hetkel mu nõrgem pool siis lõppu tegin veel 1sed ka viimaseks raskuseks jäi 305kg mida suutsin omajagu veel hoida ka ;)

Lõpus veel kangiga kummardused ette

säär ja kõht

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna siis järjekordne trenn selja taga ning meelde jäävaim sündmus trennist on rinnalt surumise uus rekord 175 kg. ( ei ole peatusega surumine ja ka tagumik ei püsinud ka pingil) Kuid edasiminek siiski. Ise olen rahul kui arvestada, et kehakaal 73kg. Laupäeval sõidame Raidi ja Aimariga Kilingi-Nõmmele ja võtan osa pärnumaa meistri võisltustest rinnalt surumises. Pärnumaa meistriks küll ei saa kuid osavõtt on ka tähtis :rolleyes: ja ehk huvitavam ka kui niisama linnas passida.

Trenne teen hoogsalt edasi , sest vaja ju Aimarile järgi jõuda tulemustega :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pärnumaa meistriks küll ei saa kuid osavõtt on ka tähtis :rolleyes: ja ehk huvitavam ka kui niisama linnas passida.

Päris hea valik muidugi - "mis täna teeme passime niisama või lähme surumisvõistlustele" :D

Ning nagu üks vana hea lugu ütleb: "...ja kui ei tulegi võit, tulge tagasi kõik. OK. Teeme välja..." :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna hommikune kaal 74,9 kg. Nii nagu plaanitud sai kaalu enne ärasõitu alla 75, mis annab hea enesetunde ja kindlust juurde. Vormi tegemisel olen andnud endast 110% ja eks paistab mida konkurendid vastu panevad. Minu kategoorias on väljas see kord 7 meest nende hulgas eelmise aasta maailmameister Mahmut Irmak Türgist ja samuti eelmise aasta euroopa hõbe Danijel Miklečić Horvaatiast.

Homme õhtul tuleb kaalumisel end sisse pigistada ja siis olengi juba lahinguks valmis. Eilte tegin veel kergema trenni ülakehale ja õhtul rullisin korralikutl jalgu.

Vabakava sai ka mõned korrad läbi tehtud.

Suure tõenäosusega olen ma 11ndal juba kella 11 paiku laval, kuna võistlus hakkab kell 10 ja mina oeln 4 kategooria kes lavale pääseb. Seega hoidke põialt ja silma fitness.ee foorumil kuna kindlasti oleme aktiivsed nii sõnas kui pildis:)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vorm on küll hea. Proovisin ka siit leida mingit nõrka kohta aga tundub, et kogu füüsis on väga hästi arendatud ning ükski koht ei karju, et "treeni mind rohkem". :D - Väga hea igal juhul. Super.

Vbl effekti mõttes kätele nõks massi tulevikus juurde aga see rohkem minu personaalne arvamus. :)

Muudetud kasutaja Archangel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Käed ja õlad on jah selline pool mida rohkem järgi aidata. Aga kui võrrelda 2011 aastaga siis on pilt paremaks läinud selles osas. Ja kindlasti loodan veel parandada. Probleem oli selles, et jõutõstmise aegadel ei oel biicepsi trenni pea yldse teinudki.

Aga tänan kiidusõnade eest:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile tegime siis Gunnari ja Raidiga küki trenni. Rait nii ära põletanud end päikesega et ei saanud kangi selga võtta, ning tegi jalapressi. Me Gunnariga otsustasime mitte kummide ja kettidega jamada kuna Gunnaril homme võistlus.

Tegin siis 3stega nn ülessemineku lõpp tulemuseks 200kg x3 enda arvates on see lambi kohapealt väga hea tulemus.

edasi läks tavatrenn

Täna siis Gunnari võistlustele killingi-nõmmel Samal ajal hoian poiste võistlustel silma peal moldaavias ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile siis kükkisin trennis uue raw rekordi ja selleks on 180 kg. Peale seda tegime jõutõmmet ning seal jätsin varu sisse ning viimane kolmene sain tehtud 185 kg ga. Edasi veel ala selg, trapets ning kõht. Trenn sai lõppkokkuvõteks hea.

Täna aga käisime siis Kilinginõmmel , võistlused olid küll lahtised kuid mina võistlesin väljaspool arvestust, ning alg raskus sai valitud seal 185 kg, mis polnud raske, edasi panin raskuse 200kg mis samuti õnnestus ja oli ühtlasi ka minu isiklik rekord ning kolmandast katsest üldse loobusin kuna särk oli kaua seljas olnud ja käed põhimõtteliselt surnud ning kolmandat katset oleks tulnud päris kaua oodata. Niigi igale katsele minnes olin päris külm juba. Enda tulemusega olen rahul ning tasuks t särk ning proteiini pütt :D kaal oli võistlustel 73.0 kg

Võistlus ei väsitanud üldse, nii et kohtume homme trennis ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere taas,

Algas võistluste eelne viimane nädal ja peaks nn. kergemalt võtma. Tegelikuses tahaks juba kaelast ära saada seda võistluste hooaega, Natukene pikaks veninud. Samas on hea, et neid võistlusi ikkagi korraldatakse jne. Peale j. surumis eestikaid plaanin trenni päevi veidi muuta. senisest (esmasp./kolmap./reede/pühap.) Esmasp/Teisip/Neljap/Reede Ehk siis teen sellega endale suveks rohkem aega ja üritan nv-del puhata.

Tänane trenn siis

20cm pakult kükk 5-3-1( alguses plaanisime Raidiga kergelt teha) aga lõpptulemus jäi ikka 205( uus isiklik, eelmine 195) Kuna kang oli kerge siis kasutasin seda võimalust usun et kusagil 5kg tuleks isegi lisa sealt.

Edasi Hack kükk tegime 125kg 5x6 selline mõnus pumpav nelipealihasele.

3s. tegime kõrgelt aluselt tõmbed 5x6 100kg

4s Jalataga osale jalamasinal 5x8

5. Kangiga kummardused ette 5x8

6, Säär

7. Kõht

Toidulisanditest Hpr( tundub päris hästi toimivat) lisaks viskan sisse kreatiini. Mitte trennipäevadel aeg ajalt viskan lisaks mass2

Kehakaal peale trenni 78,5 ja nüüd täiskõhuga 79,5kg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nüüd siis selle kevade põhivõistlused tehtud ja jäänud on vaid saaremaa lahtised karikavõistlused lamades surumises Kuhu me kõik vendadega ka minemas oleme.

Eraldi selleks treenima ei hakka. Katsun toonust üleval hoida ja trennipealt minna.

Eilsest võistlusest ka natuke. Võistlus tunnet küll ei tekkinud. Särki sai proovitud vaid 2 korda. 195 surusin mõlemal juhul iga asendi pealt. seega sai see algraskuseks valitud. Võistlustel soojendusajal tundus kang käes kerge aga jõudu samas ei tundunud olevat :D Võistlus kulges iseenesest hästi. teatsin et Rait võtab nagunii oma ja ei hakanud üle mõistuse samme tegema. kahjuks 212.5 ebaõnnestus. Ei võtnud korralikku asendit ja lõpusurumisel jäi paremkäsi kinni ja tagumik ka kerkis. lõpptulemus sis 205kg ja juuniorite eesti meister ning absoluudis 2ne raidi järgi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tere taas,

täna tegin siis kiirusliku küki päeva. kehakaal 77kg

1 Kiiruslik kükk 125kg plus kummid ja 40kg kette 10x2

2. JT sumo, 5-3-1 lõpptulemus 265kg

See on ka selle aasta tippmark.

3. Keretõsted 5x6 35kg kang

4. Kangiga tõmbed eest kõrgele 5x8

5. Säär

6. Kõht

Homme teen siis kiirusliku surumise päeva.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna tegin ka oma teise trenni peale väikest nädalast puhkust.Teen rahulikult uuesti algust.Toimetan tunde järgi ja kergete raskustega.Täna aga tegin lamades surumist,Peale seda käisin õues jooksmas,nii oma 3-4km rahuliku tempoga sai joostud(alguse kohta küll)-kaal tahab vägisi kõrgeks minna,seega otsustasin end natuke rohkem liigutama hakata kuna saali trenne on niikuinii vähe.Samas ilmad on ka juba täitsa parajad,et õues aega veeta :)

toidulisanditest on mul hetkel FASTI puddingud,neid sõin nii dieedi ajal kui ka nüüd peale dieeti.maitsevalikus hetkel karamell ja valge sokolaad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×