Jump to content
Arnold

EKV 2012 kulturismis ja fitnessis: fotoreportaaž ja tulemused.

Recommended Posts

Kohad Bikini Fitnessis:

I - Egle Eller-Nabi

II - Kristiine Pai

III - Tatjana Kudrjavtseva

IV - Julia Dunik

V - Aleksandra Laer

VI - Olga Jakovleva

VII - Annika Sirel

VIII - Jekaterina Zabluda

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kulturism:

I - Ott Kiivikas

II - Aleksander Tsuiman

III - Marek Liiva

IV - Andrei Abrossimov

Kulturismi absoluut:

I - Ott Kiivikas

II - Mikk Raudsepp

III - Siim Savisaar

IV - Nikolai Kornõšev

V - Aleksander Tsuiman

Parim vabakava - Ott Kiivikas

Parim veteran - Esta Pilt

Klubid:

I - TÜASK

II - Reval-Sport

III - Planet Sport

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere kõikidele kulturismi- ja fitnessisõpradele!

Jälle on üks põnev võistlus läbi saanud ning tagasiside selle ürituse kohta on erakordselt tagasihoidlik. Püüan siis ise mõned mõtted kokku panna nendest võistlustest.

Salme kultuurikeskus:

Hea koht ning piisavalt palju ruumi võistlejatel valmistumiseks. Natuke kitsad pesemisvõimalused, aga oleme ausad- meie sportlased on käinud võistlemas teinekord sellistes kohtades, kus puudusid igasugused pesemisvõimalused!

Pilet 10 eurot:

Usun, et kui piletihind oleks olnud poole odavam, siis oleks kohale tulnud vähemalt poole rohkem publikut, kes omakorda oleksid ka teinud oluliselt suuremat lärmi ja võistlejaid toetanud.

Võistlusgrimm:

Öelge, mist te ütlete, aga minule meeldis vana Dream Tan kordades rohkem. Veel mõned päevad tagasi vaatasin vanasid võistluste pilte ja tundsin rõõmu sellest, kuidas kõik võistlejad olid ilusa ühtlase värvitooniga kaetud ja mis kõige olulisem- sellise grimmi pealemäärimine toimus vajadusel ka 5-e minutiga, mitte 24 tundi erinevaid protsesse... :rolleyes:

Noorte kulturistide kategooria:

Noori oli seekord väga vähe ja kõik mehed pandi kokku ühte kategooriasse. Kõik mehed olid tublid ja usun, et hindamisel kellelegi liiga ei tehtud.

Kulturism juuniorid:

Hirmus seltskond tuli lavale! Alguses ma arvasin, et mulle tundus, aga nüüd võistluste piltide- ja videomaterjaliga tutvunud, võin öelda, et Mikk oli võistluste alguses oluliselt teravam! Kindlasti on veel aega kehakaalu kergemaks ajada ning vormi oluliselt paremaks lõigata, aga kindlasti vaataks üle ka järgmiseks võistluseks laadimise materjali, et kui võistlus venib kahele päevale, siis ei tuleks üllatusi. Kõik juuniorid üllatasid väga võimsa vabakavaga ning esimese otsa mehed oleksid võinud vabalt ka absoluutfinaalis võistelda.

Bikini fitness:

Selles suhtes olen Mikk Kiivikasega nõus, kes arvas, et sellist ilu ei ole Eesti missivõistlustelgi juba aastaid olnud. Eks on neid, kes kõrvutavadki bikini kategooriat missivõistlustega, aga erinevalt paljudes modellihakatistest kusagil telesaates näevad need tüdrukud kindlasti kordades rohkem vaeva oma vormi hoidmisel ja arendamisel kui mingi sardelli ja pizzat vitsutav minimodell. Kõik tüdrukud olid toredad! :)

Bodyfitness:

Esta Pilt võttis oma! Hull naisterahvas. Teised olid ka väga tublid

Fitness:

Signessa ja Kristiina võistlus. Signessa ees müts maha, et üle pika aja välja tuli! Kristiina on muidugi praeguseks tõusnud juba euroopa ja võib öelda et isegi maailma tippu ning kindlasti esitas võimsa etteaste! Tublid mõlemad!

Klassikaline kulturism:

Oi, kuidas oleks tahtnud nendel võistlustel ise laval olla, aga samas puhkus kulub ka marjaks ära! Tore oli vaadata Nikolai ja Siimu omavahelist duelli kus lõpuks võimsa vabakavaga Nikolai võttis oma. Kindlasti sai Siim nendelt võistlustelt palju positiivset tagasisidet ning kui aja jooksul jalad võimsale ülakehale järgi aitab, võib isegi klassikas rahvusvahelistelt võistlustelt medaleid noppima hakata! Jällegi kõik klassikud väga tublid!

Kulturism:

Mnjah...Tundub, et kulturismi hiigelajad on emakesel Eestimaal ammu-ammu läbi saanud. Meenub, kuidas veel 2001 aasta Eesti MV-l tuli -90 kg kulturismi kategoorias lavale korraga vist 8 meest! Nüüd oli ainult 4 meest ja eks igaüks ise teab, kui kõva see tase nendel oli. Ott ikka endises headuses ja edu talle selle aasta euroopa MV-l!

Absoluutfinaal:

Jällegi see koht, kus ma ei oska midagi öelda. Jäi arusaamatuks, kas tõesti peale Mikk Raudsepa ei olnud rohkem võimsaid juunioreid, kes oleksid võinud meestele vastu seista? Ise ootasin Miku ja Oti vastasseisu, aga nii teravat vormi nagu võistluste alguses, Mikul enam kahjuks finaaliks ei olnud ja Ott sõitis konkurentidest teerulliga üle

Mis veel?

Väga karm oli asjaolu, et kõik kategooriad lükati kokku. Noored pandi kõik kokku ja samuti juuniorid, klassikud ja kulturistid. Ott on alati näiteks toonud, et tema sai oma esimestel võistlustel 6-da koha ja see motiveeris teda rohkem pingutama. Jah, teda või ka mind see kindlasti motiveeris, aga meie olime ka sellel ajal oma ala fanaatikud ning meie pilte ei pandud internetis üles ning suuremat tagasisidet ei olnud ei koolikaaslastele ega kellelegi teisele, sest puudus internet. Nüüd on ju nii, et kui näiteks noortest meestest saadetakse mõni -60 kg mees +85 kg mehe kõrvale(LELKV-l oli selliseid noori mehi), siis oleks see ju naljanumber ja väiksem mees naerdakse täiega välja! See on ainult üks näide ja selles küsimuses ootan kõigi siinviibijate tugevat tagasisidet! Samuti võiks kaaluda ka päris algajate võistlejate eraldi võrdlemist, aga arusaadav, et võistlused võivad nii päris pikale venida.

Üldiselt oli korralduslik pool päris hea nagu alati. Tänud kõikidele võistlejatele ja nende toetajatele, võistluste korraldajatele ja sorry, kui võistluste läbiviimisel teinekord natuke susserdasin aga ei ole ju kerge olla ilus ja samal ajal ka andekas ;)

post-50-0-66929300-1335077038.jpg

post-50-0-43374900-1335077042.jpg

post-50-0-34787400-1335077045.jpg

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Bikini Fitnessist

Kõigepealt tänud kõigile , kes kaasa elasid!!! Super on laval olla kui publik toetab. Võrreldes Läti võistustega toetas eilne publik laval olijaid ikka häälekamalt ja valjema aplausiga :D

Tase meie kategoorias võrdne nagu nägite. Seda enam tegi võit nii tugevas konkurentsis rõõmu. Kuna meie kategooria võrreldes teistega kõige subjektiivsem, siis ei tea kunagi kes esimesi kohti jagavad. Kõik on ju nii kaunid! Meil loeb iga pisidetail- meik, grimm, bikiinid, soeng, lavaline liikumine. Kui kõik on head, kuidas siis hinnata lõpuks- ühel korral ühed ees, siis jälle teised :D

Kuna ma võistlen esimest hooaega, siis ei oska grimmi eelnevaga võrrelda, aga minu arust pole seda raske peale kanda. 20 min ja valmis. Kuigi jah see eelnev koorimina ja kreemitamine veidi tüütu juba.

Korraldusliku poole pealt oli kõik hea. Vähemalt naiste poolel oli piisavalt ruumi ja pesemisvõimalused, hea valgustus jne. Programm läks ka kiirelt ja päeva- õhtujuht särav :rolleyes:

Sain edasipääsu Balti Matsile, nii et hakkan aga uuesti grimmi maha koorima ja kreemitama :rolleyes:

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ootusärevus enne athleticut - kes soojendab, kes õlitab, kes ei oska enam mitte midagi teha... :)

Hea oli vaadata noori ja juunioreid - loodetavasti nende read ei hõrene sügiseks. vaid pigem täiustuvad. Naised olid tublid - minu BF lemmik oli Triin, kes seekord suutis kogu laval oleku aja esineda. Esimesel kordadel kipub see tihti ununema.. :) Ehk sügisel on kohad juba teisiti, Esta ja Triinu vahe oli ju kõigest 1 punkt. Selle ala juures närvikõditav ongi see, et kui sa teistest kõvasti üle ei ole, siis ei või kunagi teada, mis tulemus tuleb. Näiteks Monikal seekord 5. koht, sügisel aga kaotas 1 punktiga Estale. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Triinu on tõesti tubli!! Riias oleks ta kindlasti väärinud paremat kohta. Särav ja üli heas vormis!! Uskumatu, et võistleb alles esimest hooaega! Monika oli samuti väga armas ja sügisel teeb kindlasti juba parema tulemuse! :) Kõik teised ka muidugi super!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatasin protkolli ja ei saanud klubide vahelise võistluse järjestusest aru:

Järjestasin kohad vastavalt palju saadi 1 ,2,3,4,5,6,7,8 kohti - ja aidake mind loogika osas, kuidagi ei jõua kohale...

Reval vs. TÜ ASK

I - 7 I - 4

II - 3 II - 6

III - 3 III - 2

IV - 3 IV - 1

V - 1 V - 1

VI - 1 VI - 0

VII - 0 VII - 0

VIII - 1 VIII - 0

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eriti mõnus oli Kirbu meelast nägu näha, kui bikini fitness lavale tuli :D.

Muudetud kasutaja Sarge poolt
  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eriti mõnus oli Kirbu meelast nägu näha, kui bikini fitness lavale tuli :D.

Alatu laim! Kirpu nagu ka Mikk Kiivikast ei peaks naiste etteaste kuidagi erutama :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×