Jump to content
carl-s

Jõusaal poksi kõrvalt

Recommended Posts

Ma ei näe mingit takistust sellele, et sa käiksid poksi kõrvalt jõusaalis. Muidugi vanust on vähe ja seepärast jõusaalis laamendada ei tohiks. Hea oleks, kui leiaksid endale jõusaalis treeneri, kes annaks põhioskused- ja teadmised, et võiks iseseisvalt jõusaalis hakkama saada. Üldiselt panusta hetkel aeroobsele ja tee "kergemaid" jõuharjutusi, sest omast käest ei soovitaks sul veel kükki, jõutõmmet ning sarnaseid harjutusi teha. Raskused olgu mõõdukad, s.t peaksid jõudma teha vähemalt 8-12 kordust. Aga peamine on ikkagi leida juhendaja, kes aitaks sind alguses. Edu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina ei ole siinkohal kaksikutega väga nõus. Nagu enamasti, kui nad räägivad asjadest, millest nad (nagu ka ise tunnistavad) eriti midagi ei tea. Tõsi ta on, et kulturismitreeningute päris üks ühele tegema ei peaks AGA samas ei peaks ka väga jõhkralt mingeid hüppeid ja plaksuga kätekõverdusi uhama:)

Üldine baasjõud PEAB olema mingil tasemel kui tahad spordis edukas olla. Samuti aeroobne baas. Ja kõige paremaks teeb ikka 100% spetsiifiline treening. Ehk poks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×